luni, 17 noiembrie 2014

Ceasul exprima stilul si personalitatea


     Orice femeie sau barbat doreste sa arate bine intr-o tinuta atent studiata. De cele mai multe ori nu este suficient pentru a iesi in evidenta si a obtine o tinuta originala. Solutia o reprezinta accesoriile alese cu stil, pentru orice buget, fara investitii uriase. Ceasul de mana este un accesoriu al personalitatii fiecaruia, o bijuterie ce inspira eleganta, bun gust, rafinament.

     Te pregatesti de o intalnire importanta sau o iesire in oras cu prietenii si vrei sa iesi in evidenta intr-un sens bun? Alege ceasul care se coreleaza cu tinuta si este adaptat evenimentului la care participi. Nu ai purtat ceasuri pana acum si ti se pare ca este un accesoriu inutil? Iti este frica ca faci o investitie inutila? Daca nu stiai, afla acum: Ceasurile nu se vor demoda niciodata, indiferent cat de rar le vei purta.


     Sa presupunem ca mergi la o intalnire de afaceri sau la interviul pentru locul de munca mult visat. Un ceas elegant, valoros (nu ceasurile la kilogram, din plastic, care se vand la tarabe) vor spune despre tine ca esti un om care pretuieste timpul. Esti calculat, atent la detalii, ai capacitatea de a folosi eficient timpul. Modul in care ne alegem imbracamintea, accesoriile si bijuteriile poate sa spuna foarte multe despre noi.

     Pentru un barbat ceasul inspira eleganta, echilibru, armonie. Alaturi de un costum frumos, o camasa de calitate, o pereche de pantofi la care se asorteaza cureaua (tinuta tip business-office), ceasul este o veritabila carte de vizita. De exemplu, un Ceas Orient Automatic a carui curea este maro, se asorteaza cu o pereche de pantofi maro, asigurand plusul necesar pentru a fi in pas cu moda. Daca ai pantofi negri, atunci poti opta pentru un ceas a carui curea este tot neagra.

     Barbatii nu ar trebui sa se limiteze la un singur ceas. Ceasul are un rol important, marca si design-ul lui regasindu-se in stilul de viata al purtatorului. Daca esti adeptul stilului sport si iti place sa tii pasul cu moda, un ceas Casio Sport din colectia G-Shock reprezinta alegerea inspirata.


     Ai alte preferinte in materie de ceasuri? Afla ca site-ul Secundar.ro gazduieste sute de modele, gata sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Tot aici gasesti o colectie de ochelari de soare din care poti selecta modelul care te avantajeaza si este in ton cu tinuta.

     In timp ce un barbat cu ceas la mana este mai impunator si demn de luat in seama, o femeie capata un plus de eleganta prin ceasul ce joaca rolul unei bijuterii de clasa.

     Femeile pot opta pentru ceasuri casual, clasice, elegante, fashion, fitness, sport sau lux. Divers colorate, ele sunt usor de asortat stilului de viata si tinutelor din timpul zilei sau tinutelor pentru ocazii speciale, elegante. Ceasurile de dama intregesc orice tinuta dand mai multa valoare celei ce poarta acest tip de accesorii-bijuterii. De exemplu, un ceas clasic poate fi purtat atat cu o tinuta casual cat si cu una office. Pentru ocazii speciale ceasurile din metale pretioase vor face o impresie buna.

     Ceasurile elegante sunt ideale si pentru tinutelor business. Fusta conica, camasa alba cambrata si tocurile stiletto nu pot fi acompaniate decat de un Ceas Perigaum Ceramica Black Dial. O necesitate la moda! Eleganta si prestanta!


     Orice femeie vrea sa straluceasca, chiar daca nu este pe covorul rosu. Ceasul Q&Q Elegant cu bratara si carcasa aurie completeaza o tinuta simpla, eleganta, in acelasi timp sexi. Frumusetea naturala este pusa in valoare intr-un mod extrem de inspirat.

     Daca si tu faci parte din categoria femeilor care, pe langa ceasuri, adora sa-si imbogatesca colectia de bijuterii, afla ca pe site te asteapta sute de modele: bijuterii clasice sau Guess, bijuterii din argint cu zirconiu si bijuterii de argint cu elemente Swarovski.  

     Indiferent de alegerile pe care le faceti, important este ca firma ce le comercializeaza sa fie de incredere pe piata ofertantilor. Magazinul online Secundar.ro satisfice si cele mai pretentioase gusturi:
     - Produsele comercializate sunt 100 % originale si beneficiaza de garantie 3, 6, 12 sau 24 de luni in functie de categoria din care fac parte.
     - Livrarea este gratuita la comenzi de peste 300 de lei si se face in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii.
     - Ofera o gama diversificata de produse (ceasuri, parfumuri, bijuterii, cosmetice) cu cele 60 de brand-uri si peste 4000 de modele avand un stoc de peste 1000 de bucati.
     - Echipa este profesionista, rapida, serioasa si nu face rabat de la calitate.

     Cand esentialul se contopeste cu luxul, parfumurile pentru femei si barbati completeaza tinutele si sarmul personal. Chanel, Armani, Prada sau Guerlain, alaturi de zeci de firme de renume din lumea fabricantilor de ceasurilor de dama si barbati (Ceasuri originale : Orient, Fossil, Casio, Police, Bulova, Timex, Seiko, D&G), te ajuta sa-ti descoperi si sa-ti completezi propriul stil.

     Expertii Secundar.ro ofera posibilitatea alegerii unui cadou perfect atat pentru tine cat si pentru cei dragi tie. Ii poti gasi la oricare numar de telefon de la pagina de contact.

3 comentarii:

  1. Eu mi-am cumparat de pe brasty.ro si sunt foarte multumita. Recomand.
    PS Foarte frumos ceasul !

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, foarte bun articolul, eu personal mi-am cumparat un Casio G-SHOCK GravityMaster GA-1000 cu bratara de culoare portocalie(culoarea mea preferata :-)) si sunt foarte multumim de el are o gramada de functii care inca nu le-am descoperit :))).
    L-am achizitionat de pe eshop-ul Brasty la un pret accesibil Recomand!
    https://www.brasty.ro/ceas-barbatesc-casio-ga-1000-4a

    RăspundețiȘtergere