luni, 13 octombrie 2014

nJoy Devi B700 - enjoy the joy!


     Intr-o lume plina de imaginatie o alegere corecta a hainelor, a atitudinii, a gustului, a gadget-urilor, reprezinta o necesitate. Ele inglobeaza rafinament si o exprimare a personalitatii. Este un “stil” pentru atingerea fericirii supreme. Desi viata este intr-o continua evolutie si schimbare, despre fericire citim peste tot prin reviste, pe internet. Tehnologia in continua ascensiune vine cu ultimele tendinte, cele mai performante aparate electronice si electrocasnice care sa intregeasca stilul fiecaruia.
     Nu prea te pricepi la electronica, nu prea stii ce stil sa adopti sau ce sa-ti cumperi raportat la propriile necesitati? Nu te panica… Lucrurile sunt mult mai simple decat credeai. nJoy este acum prietenul care la nevoie se cunoaste! Oriunde te vei afla o tableta iti va umple ziua cu momente frumoase, te va scapa de stres. Lasa-te purtat de sentimente si gusta bucuria alaturi de Devi B700!


     Cum arata tableta succesului (fericirii)? Frumusica, zvelta si usoara ca un fulg datorita carcasei de aluminiu, cu ecranul multitouch de 7 inch perfect dimensionat pentru ca tableta sa fie utilizata cu o singura mana, poate fi manipulata fara probleme in timpul jocurilor.
     Fie ca vrei sa citesti o revista sau o carte, sau sa vizionezi filme sau imagini, ecranul ofera o rezolutie clara. Cu un raport calitate-pret extrem de avantajos ai acces la fericire rapid atunci cand vine vorba de aplicatii si navigare pe internet. Procesorul Dual-Core ce ruleaza la 1,2 GHz, 1 GB de memorie RAM si memorie interna de 8 GB expandabila cu inca 32 GB cu ajutorul unui card microSD reprezinta configurarea eficienta prin care Devi B700 se incadreaza in profilul prietenului devotat ce iti memoreaza gandurile, ideile si notitele asternute in fuga atunci cand imaginatia ta este la cote maxime.
     Poti intra in lumea plina de aplicatii a sistemului de operare Andoid 4.2.2. Cum? E simplu: descarca-le cu un simplu touch. Pentru business, pentru social media sau pentru comunicare, relaxare si jocuri, ecranul de 1024 x 600 pixeli nu iti va strica vederea, iar camera foto de 0,3 MP iti va permite sa initiezi apeluri video in timp real.
     De-a lungul perioadei de garantie esti pe maini bune. nJoy iti faciliteaza accesul la Pick-up & servicii de returnare oriunde in Romania printr-un simplu apel la Centrul de service.

     Ce recomand eu cititorilor mei? Oriunde si oricand, copii, parinti, bunici, sa aveti mereu pe buze: nJoy Devi B700 - enjoy the joy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu