vineri, 3 octombrie 2014

iPhone 6 in Romania prin QuickMobile


     Toata lumea cred ca a aflat deja de aparitia noului iPhone 6 de la Apple pe piata din Romania. Pana aici nimic nou, trebuia sa se intample intr-o zi, problema era cand! Este o veste buna, dar nu wow!
     Ce mi se pare cu adevarat notabil este faptul ca el a fost adus in tara de QuickMobile, trendsetter IT&C in Romania si evenimentul s-a produs la scurt timp dupa lansarea in Statele Unite. Asta este de fapt stirea bomba, exista QuickMobile care are grija de noi, romanii, ca tot ce apare nou pe piata IT&C din afara sa ajunga la potentialii consumatori din Romania cat ai zice “click”!
     Cu ce ne avantajeaza acest lucru? Pai… In Perth, Sydney sau Seul oamenii au stat la coada in fata magazinelor intreaga noapte si politia a fost nevoita sa intervina la unul din magazinele Apple cand o altercatie a izbucnit printre doritorii noului iPhone 6. 
     La noi totul se face mult mai usor acum datorita trendsetter-ului QuickMobile care ne scuteste de cozi, imbulzeala si nervi, prin comenzile pe care pasionatii consumatori de Apple le pot face in magazinul online. Alegem modelul, iPhone 6 sau iPhone 6 Plus si asteptam curierul. Simplu, rapid, eficient!
     QuickMobile a pus Romania pe harta tarilor in care iPhone 6 a fost livrat in aceeasi zi cu cele din Statele Unite, incepand cu 19 septembrie, datorita precomenzilor celor peste 1500 de fani Apple. Ar trebui sa le multumim celor de la QuickMobile, pentru ca, macar din punctul asta de vedere, ajungem sa fim cunoscuti ca natie, ca pozitie geografica, pe harta lumii.
     Interesul crescut catre ultimele tehnologii dezvoltate este foarte normal. Acest lucru nu poate decat sa aduca beneficii privind progresul si sa ajute mult imaginii Romaniei. Dupa zeci de ani de inchistare si marginalizare, a venit momentul, cu fiecare an ce trece, sa ne bucuram in timp real de toate beneficiile evolutiei stiintei si tehnologiei. A avea un magazin oficial Apple, garantie si restul beneficiilor, ne pune pe picior de egalitate cu celelalte natiuni, ne aseaza pe harta lansarilor mondiale in materie de gadget-uri si device-uri.


     QuickMobile a adus in premiera in Romania cele mai noi telefoane ale companiei Apple, toate cele 18 variante de iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Ambele modele noi au crescute dimensiunile de ecran, astfel societatea beneficiaza de un nou trend, "phablet", trend care combina caracteristicile de smartphone-uri si tablete.
     Pentru unii preturile pot parea destul de piperate, desi au fost deja livrate peste o mie de produse. Lor ma adresez acum cu o stire bomba! Se poate castiga un iPhone 6 participand la concursul organizat pe blogul lui Cristian China-Birta. Deci, rapid, accesati linkul si va inscrieti la concurs!

     Sa dea Domnul ca Random sa-si aduca aminte si de mine!

2 comentarii:

  1. Buna seara,
    Sunt Diana Isvoranu de la agentia „The Spirit” si va contactez din partea clientului nostru Quickmobile. In baza articolului scris de dumneavoastra despre Quickmobile dorim sa va adaugam in lista noastra de contacte. Pentru aceasta am nevoie de adresa dumneavoastra de e-mail. Va rog sa mi-o transmiteti la diana@thespirit.ro.
    Toate cele bune,
    Diana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara,
      V-am trimis e-mail acum cu raspunsul. Abia astazi am vazut comentariul dumneavoastra.

      Cu stima,
      Daniele

      Ștergere