duminică, 21 septembrie 2014

SmartProtection protejeaza orice display


     O tableta infumurata ce isi gasise culcus pe noptiera, de sus ii privea pe toti din casa, fara nicio remuscare. Era noua, era mandra, poposise in casa in urma cu trei zile.
     De pe masa o privea tacut un smartphone. Se gandea in sinea lui ca nici cu prajina nu va putea ajunge la mandretea de tableta. Proaspat dotat cu tempered glass ce ii proteja display-ul impotriva socurilor si zgarieturilor, statea linstit si indiferent la toate miscarile provocatoare ale tabletei. Astepta sa vada, intr-un final, daca ea are folie de protectie. Stia si el ca este cea mai noua folie de protectie aparuta pe piata si i s-ar potrivi tare bine faloasei tablete care se pare ca nu stia inca ce o asteapta. Si-a facut putin curaj si in cele din urma a inceput o discutie foarte interesanta.
     - Draga mea colocatara, te vad foarte sigura pe tine, de nimic se pare ca nu iti pasa! Tu cam cat vrei sa stai pe aici prin casa, un an, doi sau doar cateva zile?
     Imbufnata, tableta isi calca pe inima si ii raspunse:
     - Ce cuvinte sunt astea? Sa stii ca nu ma asteptam din partea ta sa imi faci asa primire. Am auzit ieri ca ti-ai pus ceva protectie. Ei, si? Ai impresia ca tu vei sta mai mult pe aici?


     Zambind din coltul display-ului, smartpone-ul se misca putin, cautand sa inainteze pe masa sa o vada mai bine pe interlocutoarea sa. Din neatentie, si-a luat prea mult avant si a aterizat pe parchet, de acolo, de sus. S-a intors rapid cu fata etalandu-si display-ul care ramasese intact. Datorita sticlei tratata termic si chimic, din compozitia foliei de protectie cu cea mai mare duritate a suprafetei existenta in prezent, continua sa aiba o claritate uimitoare a ecranului. Stratul de silicon adeziv ii oferea o lipire sigura, fiind creat special pentru protectia impotriva socurilor. Astfel, impactul fusese absorbit complet.
     Tableta il privea uimita, nu intelegea de ce nu are are nici zgarietura, doar trecuse printr-un soc aprig. Acum ii era frica sa se miste din locul pe care cu seninatate il acaparase, fiindca ea nu era protejata in niciun fel. Daca a cobit smartphone-ul? - zicea in gandul ei. Daca nu am folie de protectie ma voi sparge? Parca nu as vrea sa incerc si sa ma trezesc in tomberon… si atunci ii veni in minte o intrebare:
     - Auzi, tu, mai atotstiutorule, e greu de montat o astfel de folie? Vreau sa fiu si eu in siguranta, sa pot cobori fara sa-mi fie frica, sa ma bucur de cat mai mult timp alaturi de tine.


     - Nu e greu, zise smartphone-ul, iti voi arata un filmulet ca sa te convingi. Tu stiai ca este cea mai revolutionara folie de protectie inventata vreodata? Stratul de suprafata (pentru ce este facuta din 4 straturi suprapuse) este creat din polimeri speciali elastomeri care “se vindeca” in timp eliminand orice urma de zgarietura. Exact ce ai tu nevoie daca stapana incepe sa te atinga cu unghiile ei lungi, striga el printre hohote de ras. Fiecare model este creat la dimensiuni unice, fie ca este facut pentru telefon, tableta, iPod-ul sau laptop.



     Tableta si smartphone-ul stau acum impreuna pe birou, nu se cearta, nu se privesc urat si, cel mai important, ambele sunt protejate cu folie antisoc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu