sâmbătă, 20 septembrie 2014

Cadouri altfel ce te scot din impas


     Aniversarea casatoriei… doi ani care au trecut ca vantul, doi ani plini de dragoste, de vise si sperante, o iubire ca-n povesti ce promite sa dureze vesnic. Este vorba de fiintele cele mai dragi mie, doi oameni frumosi care si-au unit destinele si si-au jurat credinta, doua suflete ingemanate ce acum merg laolalta, brat la brat, pe carari inca neumblate intr-o viata tumultoasa. Este un moment unic, fiecare aniversare este un prilej de bucurie pentru intreaga familie, dar si un moment in care ne simtim putin incurcati la alegerea cadoului. Ce sa fie oare? Ceva practic, cadouri de casa noua, ceva simbolic sau cadouri altfel?
     Flori, bomboane, sampanie sunt deja cadouri ce nu mai strarnesc niciun zambet de bucurie ci mai degraba o ridicare de sprancene sugestiva: “Iar din astea?
     Iubitori de Feng Shui, ca si mine de altfel, cei doi tineri insuratei si-au decorat casa in acest spirit pentru a atrage bunastarea, intelegerea si armonia, laudandu-se cu acest lucru. Cred ca acesta a fost si motivul pentru care gandul m-a dus spre alegerea unor obiecte minunate care vor intregi spatiul in care isi vor trai iubirea…..


     Cautam de ceva timp un obiect decorativ reprezentand o statueta traditionala Buddha, un Buddha vesel din lemn lucrat manual. Buddha este simbolul suprem al fericirii in Feng Shui deoarece aduce fericirea deplina in vietile tuturor oamenilor. Prezenta lui reimprospateaza energia chi, sterge tensiunile si izbucnirile de furie si schimba aura in binecuvantari de pura fericire. Acest talisman norocos ii va apropia si mai mult de cultura, religia, filozofia si istoria Asiei si de invataturile lui Buddha. 
     Abia intorsi din excursia prin tara, mi-a ramas in minte dorinta fiului meu de a avea o busola. Indragostit de natura si iubitor de calatorii, el spune ca busola este unul dintre cele mai importante acesorii pe care trebuie sa le aiba in rucsac pentru ca nu are nevoie de baterii si nu se poate defecta la fel de usor ca un dispozitiv electronic.


     Busola broasca testoasa este un fel de doi in unu sau, cum se mai spune, cu ea impusti doi iepuri. Amuleta protectoare in traditia Feng Shui, testoasa este un talisman de noroc, de sanatate, de longevitate, de protectie impotriva energiilor negative si a pericolelor de orice fel, de prosperitate si intelepciune. Un astfel de cadou suplineste urari de genul: "sa fiti ocrotiti de rele", "viata lunga", "mult noroc" si "multa sanatate".
     Am mai adaugat pe lista de cumparaturi si alte obiecte fascinante, inedite, pentru ca mi-a fost greu sa renunt la ele. De acum incolo mesele festive vor fi decorate cu Furculite pentru aperitive si Biscuiti pentru pahare balansoar ce vor intretine o atmosfera placuta intr-un mod original.


     Setul format din sase furculite-scobitoare metalice pentru aperitive este insotit de un suport ceramic vesel. Rosu sau verde, o broscuta sau un rac, cu siguranta va inveseli reuniunile de familie si pe cele cu prietenii. 


     Biscuitii pentru pahare, sase bucati, realizati manual din lemn sunt asezati intr-un suport fantezie in forma de balansoar atat de atragator incat sigur baiatul meu va uita de vechii biscuiti pentru pahare confectionati din hartie.
     Daca ma veti intreba unde am descoperit aceste cadouri originale, va voi spune doar atat:


aici gasiti o interesanta colectie de cadouri pentru femei, copii si barbati, pentru casa noua sau pentru logodna si cadouri vintage, adica exact genul de cadouri care va scot din impas. Aranjate pe categorii, va asteapta tot felul de cadouri originale pentru cei din jurul vostru si cadouri la care chiar voi ravniti si pe care le puteti sugera celor apropiati.

     Stiti ce mult mi-ar placea sa primesc si eu un Cuier de bucatarie cu termometru?!

2 comentarii:

  1. Cadourile Feng Shui aduc un plus de originalitate si energie pozitiva in orice casa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comentariu :) Am gasit pe site cateva obiecte foarte interesante.

      Ștergere