sâmbătă, 12 iulie 2014

Pentru bucuresteni - legume proaspete si branzeturi


     Bucuresteni, daca si voi sunteti in cautare de produse sanatoase romanesti, legume cultivate natural sau branza facuta in casa, va recomand locul de unde le puteti comanda, livrarea fiind gratuita! - Legume proaspete.
     Este vorba de niste fermieri, parinti responsabili, care au pornit aceasta afacere din dorinta de a oferi fetitei lor fructe si legume sanatoase cultivate cu grija si multa dragoste. 


     Semintele au fost adunate de la oamenii in varsta care cultivau pamantul de sute de ani, fara a fi modificate genetic sau tratate cu substante chimice si selectionate din punct de vedere al gustului si al rezistentei.
     Ei folosesc doar ingrasamant natural, cultivarea se face prin alaturarea inteligenta a soiurilor si prin rotirea frecventa a culturilor.


     Fructe proaspete, direct din livada, gasiti tot la ei. Acum sunt fructele de sezon indragite de noi toti, pline de vitamine, care va asteapta cu drag sa le incercati.
     Cresterea si dezvoltarea legumelor si fructelor se face in mod natural, fara a fi fortata cresterea lor, de aceea este foarte interesant ca pe site exista o rubrica privind disponibilitatea produselor, un tabel cu datele aproximative cand acestea vor fi recoltate. Perfect! - zic eu, va puteti planifica astfel viitoarea comanda, iar vinerea acesti fermieri sufletisti va vor livra acasa produsele, gratuit.


     Iar pentru cei care doresc branza dulce de vaca, telemea de capra sau telemea de oaie, trebuie sa stiti ca vacile, oile si caprele le-au trimis la munte in zona Rucar, sa pasca linistite, iar un cioban iscusit se ocupa de producerea branzeturilor. Au pastrat acasa pentru a-i ingriji mai atent doar viteii, mieluseii si purcelusii.
     Tinta lor nu este aceea de a se imbogati, ci aceea de a impartasi cu altii (cu cat mai multi prieteni) aceasta satisfactie si mandrie ca inca se mai pot manca produse sanatoase romanesti.


     Intrati pe site sau pe facebook, treceti in revista toate produsele disponibile in acest moment si grabiti-va cu lista de comenzi - pe 15 iulie se recolteaza rosiile de gradina!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu