luni, 16 iunie 2014

SARIDA CLUB - Eveniment pentru copii si parinti cu intrare libera



- Mama, tata, vreau sa mergem undeva sa ne distram.
- Stiu draga mea, vrei la SARIDA CLUB. Si eu tot la asta ma gandeam…
- Dar ce este SARIDA CLUB, tata?
- Scumpa mea, SARIDA este un club pentru copii, special pentru cei plini de energie, asa ca tine, unde cu siguranta vei intalni o multime de fete si baieti cu aceleasi preocupari si dorinte, o comunitate in plina formare, unde iti poti face multi prieteni si poti participa la multe activitati distractive.
Uite, de exemplu, niste cursuri de dans pentru copii cred ca ti s-ar potrivi foarte bine, tot iti place tie sa dansezi toata ziua in fata oglinzii. Asa vei avea ocazia sa inveti miscari si pasi noi, sa pastrezi ritmul muzicii indiferent de stilurile de dans si, pe deasupra, vei cunoaste o multime de alti copii de varsta ta cu care sa vorbesti si sa te distrezi.
Tu stii ca mama si tata sunt ocupati si trebuie sa mearga zilnic la munca, iar seara cand venim acasa, abia avem timp sa stam cateva ore sa ne jucam cu tine. Ma gandeam ca poate vrei sa fii zilnic impreuna cu copiii la scoala de vara.


Aici poti invata sa pictezi si sa ajungi o pictorita celebra daca vei avea talent, sau sa beneficiezi de cursurile de limbi straine, tot imi ziceai ca vrei sa inveti germana pe langa engleza de la scoala.


Au si sala de sport, sala de jocuri, spatiu de joaca in aer liber in curtea Clubului SARIDA, atelier de teatru, atelier de modelaj si origami si nu lipseste organizarea de jocuri recreative.
- Dar, tata, eu vreau sa petrec mai mult timp cu voi, nu cu alti copii!
- Am inteles scumpa mea, atunci uite cum facem: SARIDA este un club de familie, cu activitati in care pot fi inclusi si parintii. Fiind primul Family Club All Inclusive, suntem si noi curiosi sa vedem cum se poate petrece timpul cu intreaga familie, copii, parinti si bunici intr-o cladire spatioasa si luminoasa. Ne tenteaza sa aflam mai multe despre sala de gimnastica si aerobic, zona de relaxare (sauna, jacuzzi si masaj terapeutic), minisalina, fresh bar (bauturi si gustari naturale) si atelierele creative si recreative.
Vom merge impreuna pe 21 iunie (sambata) la Ziua Portilor Deschise Sarida Family Club, sa participam la intregul progam incepand cu ora 10:00!
  •   Teatru pentru copii “Peter Pan si Tinkerbell”*
  •   Spectacol interactiv de Magie si ateliere gratuite*
  •   Reprezentatii pe scena dans, balet si aikido
  •   Facepaiting, baloane si popcorn din partea noastra
  •   Freshuri, vata de zahar, jucarii si cupcakes
  •   Extragere Marea Tombola
  •   Petrecere cu animator la sfarsitul evenimentului

Am aflat ca un clovn ii va intampina pe copii cu popcorn din partea casei. Vom gasi acolo briose, vata de zahar, jucarii educative si decoratiuni. Un magician ii va invita pe micutii participanti intr-o incursiune de momente inedite de magie si ii va transforma in mici personaje de poveste.
Daca o sa-ti placa si o sa vrei sa mergi zilnic acolo, rezolvam fara problema. Dar, pana atunci, trebuie sa facem o rezervare la acest eveniment. Intrarea este gratuita, dar accesul se face doar in baza confirmarii rezervarii.
- Uraaaa, merg cu mama, cu tata… o luam si pe bunica cu noi?
- Da, papusa scumpa, o luam si pe bunica, sa vada si ea.

SARIDA Family Club are ca obiectiv principal descoperirea si dezvoltarea personalitatii, a inclinatiilor native ale copilului prin tehnici si metode moderne ale unor instructori tineri, dar dedicati si entuziasti, care urmaresc sa-i invete pe copii, de la varste fragede, sa socializeze si sa se integreze cu usurinta in colectivitate.

Va recomand sa participati la Ziua Portilor Deschise!


Rezervare la telefon 0726.528.844, sau trimiteti un e-mail pe adresa saridaclub@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu