joi, 5 iunie 2014

Romada acoperisuri si tigle pentru casa


     Cunoasteti expresia “Omul nu are toate tiglele pe casa”? 
     Daca vi s-a intamplat vreodata s-o auziti, sigur v-ati gandit ca “Omul” are doar doua posibilitati: ori face o vizita la medic, ori alege tigla gerard de la Romada.
     “Omul” a facut mai intai o vizita la medic, luand de buna prima semnificatie a expresiei, convins fiind ca are acel “ceva” care il face dubios. Dupa ce a vorbit continuu cam 20 de minute, verdictul dat de medic l-a surprins putin: - Esti sanatos domnule, cu capul nu ai nimic! Mai bine verifica tiglele de pe acoperis!
     Lasand la o parte situatia comica a expresiei, atunci cand aveti cu adevarat nevoie de un acoperis usor si durabil dar si cu aspect traditional, este recomandat sa cautati cea mai buna combinatie dintre tehnologia moderna si aspectul clasic, rustic, ce ofera o rezistenta mare in timp mai ales in zonele cu salinitate sau umiditate crescuta.


     Sa nu uitati, mai este ceva foarte important!
     Acoperisul intregeste arhitectura casei in timp ce sistemul pluvial completeaza functionalitatea acoperisului.
     Cu o calitate finlandeza pentru otel, insotita de un certificat de garantie pe termen lung, tigla ruukki montata de Romada va ofera un sistem complet ce include: tabla tip tigla, accesoriile metalice de imbinare, siguranta si acces, cat si sistemul de jgheaburi si burlane.
     Fie ca alegeti Ruukki Adamante, Profilul Monterrey™, sau Ruukki Classic™, toate acoperisurile Ruukki sunt usor de cumparat de la ROMADA, usor de instalat si usor de intretinut, oferind estetica, rezistenta si durabilitate.


     Aveti probleme cu lumina la mansarda? Romada ofera fereastra fakro, un produs de cea mai buna calitate ce usureaza accesul la pod. Sporind confortul si infrumusetand mansardele, ferestrele lasa lumina sa patrunda in cele mai intunecate colturi. Clapeta de aerare montata in tocul ferestrei face ca suprafata vitrata sa fie cu pana la 6% mai mare in comparatie cu alte ferestre de mansarda cu dimensiuni similare. O mansarda bine luminata se transforma intr-o oaza de relaxare, un spatiu pentru putina miscare, sau in locul ideal unde o carte poate fi citita la lumina naturala, in liniste.
     ROMADA este cunoscuta ca una dintre firmele reprezentative din piata de sisteme de invelitori metalice si aceasta datorita cartii sale de vizita: calitate, pret, promptitudine. ROMADA este distribuitor autorizat pentru RUUKKI, GERARD, MEGAPROFIL, FAKRO si VELUX.”
     Pe langa executia unor lucrari de calitate si comercializarea produselor recunoscute international, la ROMADA au inceput si promotiile tentante:
- ROMADA ofera 20% discount pentru toate comenzile de tigla Gerard in perioada 14 mai - 30 iunie 2014.
- In perioada 14 mai - 30 iunie 2014 ROMADA ofera folie gratuita la fiecare acoperis Novatik.


     Ei acum sa vedem daca “Omul” nostru mai ramane in continuare tinta atacurilor acide sau face dovada unei alegeri intelepte!

2 comentarii: