duminică, 4 mai 2014

Laptop Direct - piese de schimb pentru laptop


     Ultima bomba! Nu o sa va vina a crede ce mi s-a intamplat zilele trecute! Era sa raman fara laptop! Cel putin asa credeam eu atunci…
     In materie de laptop sunt un simplu utilizator. Daca se intampla ceva cu el, nu ma pricep la depanare. Pentru mine reprezinta doar principalul si "cel mai de pret instrument", cu ajutorul caruia imi fac treaba, achizitionat la sfatul expertilor. Ce treaba? Pai, mai scriu cate ceva pe blog, mai imi fac o biblioteca cu documente, ma mai uit la filme, mai stochez pozele (si am multe albume), mai sunt in conexiune cu voi pe facebook, mai fac un download la ceva interesant, etc. Cam multe, nu-i asa? Si cat sa mai duca bietul meu MSI?
     Sa va povestesc cum s-a intamplat. Eu tin laptop-ul aproape tot timpul in priza, nu prea folosesc bateria. Am avut nevoie sa merg la o prietena sa copiez niste documente pentru ca nu reusea sa mi le trimita pe e-mail. Uituca de mine, am plecat fara incarcator.
     Cand am dat drumul la laptop, stupoare! Nu functiona! Biata baterie era dusa definitiv, dar, am aflat asta dupa cateva zeci de minunte de stres, telefoane la prieteni si nervi acumulati la maxim. Intr-un final, am descoperit ca aveam nevoie de o astfel de baterie
     Si daca ar fi fost doar atat, inca era bine. Pornind de aici am constatat ca, din pacate, aveam nevoie si de un hard disk ca acesta.


     Mi-a fost recomandat de un amic foarte bun care a fost nevoit, saracul, sa se deplaseze pana la prietena mea ca sa ma calmeze. I-am povestit ca "bijuteria" mea are perioade cand se incarca greu, ca merge cateodata precum racul, ca pare obosit de atata exploatare. El mi-a spus ca HDD-ul pe care mi l-a ales este mai mare decat ceea ce aveam eu. Are mai mult spatiu pentru stocare si este la un pret foarte bun.
     Dar cu memoriile? Ce sa fac cu memoriile mele de 2 X 1GB cand rulez aplicatiile si filmele? Le inlocuiesc si pe astea, ati ghicit, cu doua memorii ieftine si potrivite pentru laptopul meu!


     Noroc cu prietenul care m-a scapat de infarct. El stia de magazinul online Laptop Direct pentru ca mai cumparase de la ei diverse piese cu care facuse cateva upgrade-uri.
     Si tot de la el am aflat ca trebuie neaparat sa mai stiu cateva lucruri foarte importante despre acest magazin online:
  •  Garantie 12 luni la produse.
  •  Retur in termen de 15 zile fara nici o problema daca produsul cumparat nu se potriveste sau nu functioneaza cum imi doresc.
  •  Livrarea tuturor produselor asigurata prin curier rapid pe tot teritoriul Romaniei in maxim 24 de ore la confirmarea comenzii.
  •  Preturi foarte bune comparativ cu alte magazine.

     Acum mi-am revenit, nu mai sunt stresata si am inceput sa fac lista cu ce am nevoie. Chiar daca sarbatorile de Paste au trecut si Craciunul este inca departe, eu m-am hotarat sa cumpar mici cadouri pentru membrul de baza al familiei mele, laptopul.

     Sunt convinsa ca produsele achizitionate de la Laptop Direct ii vor fi pe plac dragului meu MSI!

Un comentariu:

  1. Salut! Am nevoie de o baterie pentru laptop si nu stiu in ce directie sa ma indrept. Am un lenovo thinkpad t470 si am gasit ceva baterie pe laptop direct dat si pe Acumulator Shop . Ceva pareri?

    RăspundețiȘtergere