joi, 15 mai 2014

Forum pentru dezvoltarea afacerilor


     Aveti o afacere sau va ganditi sa deschideti una? Nimic mai simplu, participati la acest Forum pentru dezvoltarea afacerilor la Hotel Aro Palace in Brasov. Grabiti-va! Evenimentul incepe in 22 Mai 2014 la ora 10:00!
     “Tendintele de ultima ora” pentru dezvoltarea mediului de afaceri romanesc, discutii cu antreprenori, manageri si persoane cu putere de decizie din companii, toate le gasiti acum la cel mai nou concept de eveniment de business.
     Discutiile sunt de tip forum, inlocuindu-se astfel simplele prezentari din partea unor speakeri cu discutii despre solutiile concrete, pragmatice, de dezvoltare a afacerilor participantilor. Sunt asteptati antreprenori, manageri si liber profesionisti care vor primi solutiile mult asteptate.
     Adaptarea la realitatile actuale ale mediului economic si la schimbarile economice din perioada 2014-2015 este la un “Forum” distanta. Aceasta este prima treapta pentru relansarea economica.   
     Participantii sunt incurajati sa vina inarmati cu multe intrebari si cu o mare dorinta de invatare. Oamenii sunt pusi in valoare prin experientele si opiniile lor, fiind in conexiune permanenta cu speaker-ul.
     - Sunt oferite solutii de dezvoltare in marketing si vanzari si tendintele in marketing online pentru 2014.
     - Schimbarile in tehnologie va creaza dificultati in adaptarea afacerii? Aici gasiti solutii pentru un networking strategic in afaceri si inovatia in antreprenoriat, direct de la profesionisti.
     - In cadrul forumului aveti ocazia de a intemeia relatii cu potentiali parteneri de afaceri.
     - Despre programele de finantari bancare, guvernamentale si europene pentru 2015 aflati de la persoanele acreditate.
     - Inovatia in antreprenoriat - cu siguranta subiectul este de mare interes, un punct forte pentru dezvoltarea unei afaceri de succes.
     - La eveniment sunt asteptate sa participe persoane cu putere de decizie precum manageri, antreprenori, freelanceri sau antreprenori aflati la inceput de drum.
     Este o oportunitate ce nu trebuie ratata, mai ales ca participarea la eveniment este gratuita doar daca Solicitati o invitatie gratuita si va puteti bucura de toate avantajele de a cunoaste reprezentanti ai mediului de afaceri local si national.


     Pe langa toate aceste minunate avantaje, organizatorii va pregatesc si alte surprise: 
     - o tombola cu premii oferite de parteneri, 
     - o degustare de vin in cadrul evenimentului,
     - masa de pranz si pauzele de cafea asigurate la Hotel Aro Palace pe tot parcursul evenimentului.


     Sunteti dornici sa participati la a 2-a editie a Forumului? 
     Aveti numai de castigat!

Un comentariu:

  1. Vreau să împărtășesc o mărturie despre modul în care serviciul de finanțare Le_Meridian m-a ajutat cu un împrumut de 2.000.000,00 USD pentru a-mi finanța proiectul de fermă de marijuana, sunt foarte recunoscător și mi-am promis să împărtășesc această companie de finanțare legitimă oricui caută o modalitate de a-și extinde afacerea. project.compania este compania de finanțare din Marea Britanie / SUA. Oricine caută sprijin financiar ar trebui să le contacteze pe lfdsloans@outlook.com Sau lfdsloans@lemeridianfds.com Domnul Benjamin este de asemenea pe whatsapp 1-989-394-3740 pentru a facilita lucrurile oricărui solicitant.

    RăspundețiȘtergere