joi, 10 aprilie 2014

Fotograf de nunta din Bucuresti


     “In ziua nuntii aveti de facut doar un singur lucru: sa va bucurati din plin de feeria momentului. Este cea mai frumoasa sarbatoare a cuplului vostru, plina de emotii si fericire.”

     Povestea incepe cu un vis frumos: rochia de mireasa, buchetul, fotograf de nunta, locatia, invitatii… si incet, incet, intreg scenariul nuntii prinde contur.

     Toate fetele se viseaza printese intr-o lume de basm. Un vis frumos si nevinovat ce transcede lumile si ajunge intr-un final in cea reala: - mireasa, un fel de printesa alba, alaturi de un print intr-un costum elegant si o multime de curteni care o admira, se straduiesc sa-i faca ziua fericita. Pret de o zi, ea este in centrul atentiei, impresioneaza la cote maxime, o imagine care se combina ideal cu perceptia interioara.

     Totul va fi invaluit intr-un mister placut de un fotograf de nunta profesionist, ce va tine cont de cerintele si interesele voastre pentru a oferi individualitate si personalitate materialului filmat, idei originale, locuri si scene interesante, servicii foto video nunta de calitate, pentru a pastra spiritul sarbatorii viu si unic.


     Oamenii aleg un fotograf nunta care sa aiba aceleasi valori ca ei, pe care sa le poata impartasi reciproc. Fotograful trebuie sa fie perceput ca fiind parte din stilul propriu al mirilor, sa fie fericiti impreuna, pentru ca emotiile sa fie transpuse cu acuratete.

     Organizarea nuntii este o munca asidua. Alaturi de emotii si nerabdare, in ziua nuntii, orice fata vrea sa fie cea mai frumoasa, cea mai eleganta si de neuitat.

     Problema alegerii rochiei de mireasa este abordata cu responsabilitate, ascultand glasul interior, fiindca aceasta zi va reprezenta o amintire pentru tot restul vietii.
     Imaginea unei mirese modeste sau a unei personalitati romantice, printese sau doamne rafinate, sau o imagine originala, extravaganta si de neuitat, stilul rochiei de mireasa il puteti decide impreuna cu designerul. 
     O rochie de mireasa de la CasaAnke va scuteste de alergatura si oboseala, nu mai este nevoie sa vizitati zeci de magazine si ateliere inainte sa gasiti rochia dorita. Aici gasiti modele surprinzatoare, din materiale pretioase si design in ton cu ultimele tendinte, care va transforma intr-o aparitie pur si simplu stralucitoare.


     Una dintre placerile noastre nevinovate este sa surprindem prin noutate si unicitate, daca se poate, moda fiind unul dintre deliciile noastre feminine!

     O rochie de mireasa este la fel de individuala ca si mireasa care o poarta, iar un fotograf de nunta va impartasi impreuna cu voi frumoasele voastre emotii. 
     Nu trebuie sa desconsideram rolul mirelui, numai ca, de cele mai multe ori, intrebarea obisnuita este: “cum a fost mireasa?”. De aceea, pregatirea pentru nunta trebuie sa fie cat mai pe gustul fetelor.
     Rochia de mireasa alba reprezinta un simbol al puritatii, inocentei si virginitatii, dar este si un simbol al bucuriei. Albul era culoarea de sarbatoare in Grecia, astfel ca nu intamplator, mireasa alegea o rochie alba la nunta.


     Pozele de nunta, albumul si casetele video, rochia de mireasa si costumul ginerelui, toate aceste minuni care se petrec in viata noastra trebuie pretuite la adevarata valoare. 
     Sa nu subestimam niciodata efortul depus de un fotograf nunta, sa-l alegem pe cel care se pliaza cel mai bine pe dorintele si sperantele noastre, pentru ca si el va dainui in amintirea noastra!
  

2 comentarii:

  1. conteaza enorm sa ai un fotograf bun la nunta :) sa suprinda cele mai frumoase momente si doar cand vezi poza sa le retraiesti :D

    RăspundețiȘtergere