vineri, 11 aprilie 2014

Cum sa fiu in forma cu produse Nutrivita


     Sa slabesc? Da, sa slabesc, sa fiu in forma si sa arat bine folosind produse dietetice si bio!
     Acestea sunt primele ganduri ale femeilor cand vine primavara. Motivul? Nu neaparat gandul ca fara palton sau haina de blana se vor vedea mai usor kilogramele acumulate in timpul iernii, ci mai degraba, gandul ca vine vacanta de vara, sejurul la mare cu poze in costum de baie si rochite transparente, sau excursiile pe carari montane in pantaloni scurti si maiouri.
     Nu radeti, orice femeie va poate confirma afirmatia mea!

     Vrem sa slabim sanatos, se ne intarim musculatura, sa mancam mai putin fara sa ne infometam, sa facem sport fara sa fim lipsite de vlaga la sfarsitul orelor de antrenament.
     Eu am gasit solutia, mi-am luat doua aliate de nadejde, pe Nutrivita si Gerlinea.

     Nu stiti cine sunt ele? Sunt prietenele mele cele mai bune, cele care ma alimenteaza cu produse pentru slabire, produse cu continut redus de zahar, sare si grasimi si produse pentru managementul greutatii corporale.

     De unde le cunosc? Ei bine, acum 2 ani mi le-a recomandat medicul nutritionist!
     Gerlinea, draga de ea, are niste Batoane dietetice invelite in ciocolata neagra, un deliciu!
 
     2 batoane inlocuiesc o masa (numai 225 kcal/masa), constituind un substitut de masa pentru controlul greutatii.
     Pentru inceput, se pot achizitiona 12 batoane de 31 g, suficiente pentru a demara lupta impotriva indepartarii kilogramelor in plus, nedorite.
     La ce sunt bune? Cand faci sport nu poti sa te lafai cu mese copiose nici inainte, pentru ca nu te mai poti misca, nici dupa, pentru ca, desi foamea te razbeste, nu poti inghiti mancaruri grele, sau in cantitate mare.
     Organismul spune: Stop! Ai zis ca nu ma umpli pana la refuz!

     Si acum o sa ma intrebati: Bine, bine, dar cum ramane cu rontaitul intre mese?
 
     Cu Gerlinea Biscuiti Lamaie - Vanilie, te lasi sedusa de acesti biscuiti suprinzator de satiosi, savurand prospetimea lamaii alaturi de tandretea vaniliei. Sunt foarte gustosi, mentin senzatia de satietate si permit conservarea masei musculare.
     Ce-mi place mie la aceste produse este continutul de vitamine cu un spectru foarte larg, dar si aromele naturale de lamaie, vanilie, caramel, ciocolata, portocale, caise, o simfonie a gustului concentrata in doze calculate cu mare precizie pentru a asigura slabirea conform metodei Gerlinea de slabire in cadrul unei alimentatii lejere.

     Si nu mica mi-a fost mirarea cand am descoperit un Baton proteic cu ciocolata, nutritie sportiva pentru recuperare dupa efort.
 
     Contine un mix de carbohidrati pentru refacerea rezervelor glucidice si proteine de inalta calitate pentru protectia muschilor, dar si o formula testata si controlata, cu garantia anti-doping.

     Va este sete si v-ati obisnuit cu sucuri? Uitati de ele cu Gerlinea Milk shake dietetic cu aroma de ciocolata!
 
     O cutie cu 9 pliculete de 30 g destinate pierderii kilogramelor in plus, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar. 
     Si nu doar atat, poate contine o sursa de fenilalanina, acel aminoacid esential care sustine atentia si vitalitatea, reduce pofta de mancare, mareste apetitul sexual, atenueaza depresiile si imbunatateste memoria.

     Aveti pofta de cereale? Are Nutrivita produse dietetice si bio, s-a gandit draguta la toate.
 
     Cerealele Crocante cu Amarant si bucati de ciocolata, va pot transforma micul dejun intr-un moment delicios cu gust intens de ciocolata! 
     Hmm, suna tentant, nu?

     Dar ce ziceti si de niste produse fara gluten?
     Fursecuri de cacao cu pepite de ciocolata, o gustare savuroasa alaturi de o ceasca de ceai sau cafea, sau cerealele Gerble crocante cu cacao, pentru un mic dejun plin de vitalitate si cu 0% gluten! 
     Sunt ideale pentru cei cu tulburari digestive sau probleme de piele si recomandate de Asociatia Franceza a Intolerantilor la Gluten.

     Nu sunt reticenta in a testa produse pentru slabit, produse care ma mentin in forma, dar atunci cand sunt recomandate si de un medic nutritionist, increderea mea in efectul acestor produse creste exponential!
     Produse destinate sportivilor amatori si profesionisti, alimentatie pentru diabetici, produse pentru persoane cu intolerante alimentare, produse cu continut redus de zahar sare si grasimi, produse din soia si produse destinate managementului greutatii corporale, iti sunt oferite de cel mai activ distribuitor al produselor dietetice si BIO.


     Nu stii unde gasesti aceste “produse pentru nutritia sanatoasa si stilul de viata activ”? 
Nutrivita te ajuta!

6 comentarii: