marți, 22 aprilie 2014

Croaziera cu DTS TRAVEL AGENCY?


     Orice intalnire cu prietenii cuprinde, inevitabil, o discutie despre ce locuri sa mai vizitam.
     Ne plac excursiile, calatoriile mai lungi sau mai scurte, nu conteaza, important este sa fim impreuna si locul ales sa fie pe placul tuturor, alegerea facandu-se de comun acord.
     O astfel de discutie am avut-o zilele trecute, cand o vraja se instalase asupra noastra si visam la o croaziera.
     Hmm, nu radeti, este visul meu de cand eram mica!
     Surprinzator, se pare ca nu eram singura care visa frumos. O croaziera pe Mediterana de Vest ne-ar fi tentat enorm. Cautam o agentie de turism serioasa, cu oferte bogate in diferite locatii, din dorinta de a fi multumiti de serviciile oferite, pentru un sejur perfect!



     Fortuna se pare ca a fost cu noi, pentru ca am gasit o astfel de agentie turism a carei bogatie de oferte ne-a coplesit. Turism intern, extern, scolar, pentru seniori, corporate, turism dentar, inchirieri masini si rezervari bilete de avion si multe altele, ne asteptau sa le trecem in revista.

     Pot sa va spun ca, in scurt timp, am renuntat la croaziera si gandul ne-a dus spre o vacanta in Grecia.
     Oare ce ni se potrivea cel mai bine dintre ofertele turistice din categoria litoral grecia? Greu de ales, greu de decis, oferte multe si rentabile care ne-au facut sa ne certam putin, pana cand am cazut de acord ca Insula Santorini ar fi destinatia perfecta.


     Stiam despre Santorini ca este locul in care "sunt mai multe biserici decat case”, stiam de cele doua plaje faimoase in lume si de faptul ca in aceasta regiune s-a aflat legendara Atlantida, disparuta acum 3600 ani. Eram fascinati si de posibilitatea de a admira peisaje, aproape suprarealiste, datorate uneia dintre celei mai violente eruptii vulcanice din istoria omeniri.
     Spiritul nostru aventurier si dorinta de neegalat de a vizita cat mai multe locuri de o frumusete rara si recunoscuta in lume ne-au facut sa uitam, si in acest an, de mult visata croaziera.

     Si transportul pana acolo? - se auzi vocea celui care, in fiecare an, era condamnat sa conduca masina. Cu siguranta, de aceasta data, vroia sa scape de corvoada si cea mai buna solutie era avionul! 
     Culmea este ca agentia are si oferte pentru bilete avion. Adica, degeaba am fi vrut noi alt transport, prietenul nostru deja vazuse ... Nu va mai spun cat de mult s-a bucurat, cum ii luceau ochii de fericire ca, in sfarsit, vom renunta la masina si vom avea un zbor placut si rapid cu avionul.

     Totul a fost planificat in cele mai mici amanunte, am facut rezervarea, dar … nu am uitat de croaziera.
     Vom merge cu siguranta (poate chiar anul viitor) si tot cu aceasta agentie de turism!

2 comentarii:

  1. Grecia a fost si ramane o destinatie preferata de noi, romanii!

    O zi placuta, iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O agentie de voiaj cu profesionisti in domeniu ne poate oferi mereu vacanta de vis :)

      Ștergere