sâmbătă, 9 martie 2013

8 Martie zi de rasfat!

     A venit primavara, e cald afara, e soare si eu am o pofta nebuna sa ma rasfat putin pe la saloane!
     Intai am fost la Salonul Decebal pentru tratamente corporale, unde fetele au fost la fel de dragute si amabile ca intotdeauna.
     Si pentru ca tot era Ziua Femeii, am hotarat sa merg la Butterfly Beauty Center pentru a-mi reinnoi manichiura si pedichiura.
     Am descoperit cu placere ca salonul are acum in luna Martie si o oferta de nerefuzat! - Pictura model pe unghii in apa la doar 15 lei!!!!!     Ei bine, am decis sa incerc aceasta manichiura, iar rezultatul a fost spactaculos!
     Marinela, manichiurista si pedichiurista de la salon, o profesionista cum de altfel o stiam, mi-a ascultat dorinta de a face pe fiecare unghie alt model. In paranteza fie spus, asa sunt eu, mai nonconformista :))
     M-am delectat impreuna cu ea la combinatiile alese pentru modele si iata ce a rezultat, pozele spun totul!
     Sunt fericita ca am ales acest salon! pentru ca atmosfera este foarte placuta, iar rezultatele sunt exceptionale.

     Oferta pentru pictura pe unghii este in luna Martie, doar la Butterfly Beauty Center deci grabiti-va! 

Merita!!!! 

Un comentariu:

  1. O ce unghii frumoase ai.
    Imi plac mult, foarte mult chiar, numai cum sunt vopsite dar si forma unghiilor tale. Mi-as face si eu unghiile dar din pacate eu nu mi le pot pastra, asa ca le tai scurt si nu le vopsesc, la cat stau cu mainile in apa zilnic (mancare, spalat vase, pe jos, etc) nu sunt in stare sa le port asa lungi si frumoase ca tine, desi, admir sa vad la altele.

    RăspundețiȘtergere