marți, 13 decembrie 2011

Prima dragoste, pantofii Guban !

     Fiind o mare iubitoare a pantofilor lucrati cu maiestrie, din piele de buna calitate, confortabili si nu in ultimul rand cu modele si culori atragatoare, m-am indragostit acum mai multi ani in urma, de un brand celebru atunci la noi in tara care intruchipa perfectiunea, GUBAN.
     Lucrati manual, de o calitate impecabila, pantofii marca “Guban”, imbina inovatia cu pasiunea pentru excelenta, oferind o comoditate de exceptie. Munca in echipa, profesionalismul si atentia acordata celor mai mici detalii astfel incat clientii sa fie multumiti, a fost si ramane deviza pentru incaltamintea marca Guban.
     Continuand experienta si profesionalismul acumulate in cei peste 50 de ani de existenta de a crea o gama variata de modele de incaltaminte din piele naturala, realizate in proportie de 70% manual, s-a lansat o colectie noua de produse, sub marca Guban+[design], care se adreseaza femeilor dinamice si sofisticate.
     Pe site-ul Ammauri gasiti multe modele de pantofi pentru femei si o selectie de haine si accesorii pentru toate femeile iubitoare de frumos, durabil si "la moda".
     Si va mai dau un pont, despre un CONCURS la care puteti castiga aceasta superba pereche de pantofi pe care eu o ador !

Un comentariu: