marți, 3 mai 2011

Concurs BioBunatati si Jurnal Bio

     Am descoperit un magazin online Bio si m-am delectat privind multimea de produse care ne pot face viata mai frumoasa.
La biobunatati.ro gasesti cosmetice, imbracaminte, produse pentru casa, mancare si bauturi, jucarii si toate ECO. Am fost super incantata!
     Ce mi se pare cel mai interesant este faptul ca acum ni se da ocazia de a castiga un pachet cu un produs la alegere de pe biobunatati.ro + un ulei de argan din partea casei.
     Mi-a fost foarte greu sa-mi aleg un produs, au fost multe care m-au incantat, dar m-am oprit in cele din urma asupra unuia care mi-ar fi de mare folos acum.
     Este vorba de Crema bio-organica antirid pentru ochi, cu ulei de masline 
http://biobunatati.ro/product.php?id_product=1097.
     Bogata in uleiurile organice de avocado, masline si jojoba, este o crema care reduce la minim semnele imbatranirii si asigura o protectie antioxidanta a pielii timp de 24 ore. O crema usoara si hidratanta cu efecte antirid, adica exact ce are nevoie o femeie la o anumita varsta pentru a arata bine, pentru a sfida trecerea anilor, pentru a se bucura de viata si pentru a fi admirata de persoanele dragi din viata ei.
     Multumesc organizatorilor acestui concurs pentru ca mi-au dat posibilitatea de a descoperi ca lumea Bio ma ajuta sa fiu frumoasa!

Un comentariu: