vineri, 20 martie 2020

Sanatate si frumusete de la Ayurmed




     Ultima achizitie de la Ayurmed am facut-o in cadrul evenimentului Body, Mind & Spirit Expo - editia cu numarul XXVII. Fiind cel mai mare eveniment dedicat unui stil de viata sanatos, nu puteam sa ratez aceasta ocazie. Printre expozanti mi-a facut placere sa-i descopar si pe cei de la Ayurmed, un brand foarte familiar mie, de la care am achizitionat deja o multumime de produse, in decursul timpului. Ideea a fost sa-mi procur un nou sirop de tuse, Coughend Sirop, dar m-am bucurat si de un cadou foarte util, primit cu aceasta ocazie. Este vorba despre Crema anticearcan Almond Under Eye Cream, un calendar pe anul 2020 si un Catalog cu produse - remedii naturale Ayurvedice.

      Despre Coughend Sirop stim deja ca este un Sirop natural pentru tuse, eficace in combaterea tusei de orice tip (tuse seaca, tuse iritativa, "magareasca"/convulsiva, tuse reziduala, "tusea fumatorului" etc.), atat la adulti cat si la copii. Este un produs natural din plante medicinale indiene, protector al cailor respiratorii care contribuie la mentinerea starii de sanatate a aparatului respirator prin fluidificarea secretiilor bronsice si eliminarea lor, reducerea uscaciunii si iritatiei la nivelul gatului si bronhiilor. De asemenea, faciliteaza procesul de respiratie prin decongestionarea cailor respiratorii si diminueaza toate formele de tuse, efectele neplacute datorate ei. Este bronhodilatator, complementar in terapia astmului bronsic.

     Ca multe alte femei, acord o atentie deosebita ingrijirii tenului cu produse cat mai naturale. In acest context, pielea din jurul ochilor care este mult mai subtire decat in oricare alta parte a corpului, are nevoie de ingrijire speciala. Fiind o zona lipsita de glande sebacee, cu o textura foarte fina, cere multa atentie pentru evitarea adancirii ridurilor si persistenta cearcanelor atat de inestetice. Cearcanele pot sa apara dupa o noapte nedormita sau dupa o zi obositoare la locul de munca, dar exista si persoane care se confrunta permanent cu cearcane si pungi sub ochi.
     Tratamentele cel mai des folosite pentru atenuarea sau eliminarea cearcanelor sunt foarte bine cunoscute si la indemana tuturor femeilor: Comprese cu felii reci de castravete; Combinatia de suc de castravete cu suc de lamaie; Pliculetele cu ceai de musetel, ceai de sunatoare, ceai verde sau negru sunt de asemenea foarte eficiente. 
     Pentru o actiune emolienta, o crema special conceputa ar fi foarte utila de achizitionat. Astfel, specialistii STAR INTERNATIONAL MED au creat o crema speciala cu efect anticearcane. Almond Under Eye Cream, marca Ayurmed, are in compozitie extract de seminte de gutuie si de nucsoara, ambele cu efect astringent si vasoconstrictor bland, precum si ulei de floarea soarelui si de migdale, cu efect hranitor al pielii delicate din jurul ochilor.

 
     Crema anticearcan Almond Under Eye Cream este un produs pe care nu am avut ocazia sa-l incerc pana acum, astfel ca bucuria a fost cu atat mai mare cand am primit acest cadou.
     Este recomandat pentru toate tipurile de ten, pentru utilizare zilnica.

Testare

     Crema are o consistenta densa. Am aplicat de fiecare data un strat subtire, dimineata si seara, pe pielea curata din jurul ochilor. Am masat usor, cu miscari circulare efectuate in sensul acelor de ceasornic.
     Inca de la prima utilizare am observat o imbunatatire a elasticitatii pielii din jurul ochilor si o atenuare a ridurilor fine. Pielea este hranita si revigorata. Cearcanele au inceput sa se atenueze, iar dupa aproape 1 saptamana de utilizare au disparut aproape complet. 

     Efectele si beneficiile promise de specialisti:
     - Contribuie la hranirea in profunzime si la stimularea microcirculatiei, ducand astfel la reducerea vizibila a cearcanelor si a edemelor perioculare. - DA
     - Sustine productia naturala de colagen si elastina, tonifiind si intinerind tenul. - DA
     - Ajuta la reducerea semnelor imbatranirii si la prevenirea proceselor de imbatranire prematura, datorita actiunii antioxidante naturale eficace. - DA
     - Ofera protectie impotriva nocivitatii razelor ultraviolete. - Pot observa pe termen mai lung.
     - Sustine luminozitatea, tonicitatea si nutritia zonei delicate din jurul ochilor. - DA

     Pana acum sunt foarte multumita de efectele asupra zonei sensibile a ochilor mei si recomand cu incredere aceasta crema anticearcane. Sunt convinsa ca pe termen lung, toate aceste beneficii vor fi si mai vizibile, deoarece in compozitia Almond Under Eye Cream intra cateva plante deosebit de benefice:
     - Extract din seminte de gutuie
     Extractul de gutuie contine vitamine si minerale care ajuta la hranirea pielii uscate, lipsita de nutrienti.
     - Ulei din seminte de floarea soarelui
     Uleiul de floarea-soarelui, deosebit de bogat in vitamina E, are actiune emolienta si nutritiva asupra pielii din jurul ochilor, contribuind la mentinerea structurii si tonusului acesteia.
     - Extract din nucsoara
     Extractul de nucsoara este usor antiseptic si antiinflamator. Nucsoara ajuta la stimularea circulatiei sanguine, mentinand tonusul pielii.
     - Ulei din samburi de migdale
     Uleiul de migdale este un ulei usor, bogat in vitamine liposolubile si acizi grasi care ajuta la mentinerea hidratarii si catifelarii pielii. Are proprietati antiinflamatoare si antioxidante care previn dilatarea vaselor de sange din jurul ochilor.


     Ce sa asteptam in continuare de la Ayurmed? Bineinteles grija pentru noi, pentru sanatate si frumusete!

     Voi ati incercat Crema anticearcan Almond Under Eye Cream de la Ayurmed? Dar siropul de tuse Coughend Sirop?


4 comentarii:

  1. Multumesc mult pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Au produse foarte bune, chiar merita!

    RăspundețiȘtergere
  3. . Any kind of countless OdooApps Development and customization of the device to fit the requirement of an individual employer can be achieved with a committed group of software builders with deep and wide know-how of Python and Odoo architecture.

    RăspundețiȘtergere