marți, 18 noiembrie 2014

Accesorii pentru laptop de Black Friday


"Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul Laptop Garage in saptamana 21 - 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!"


     De cele mai multe ori, atunci cand lucrez mai cu spor la laptop, la noi in cartier se opreste curentul. Nu stiu daca si la voi apare aceasta problema in cele mai nefaste momente, dar pentru mine este un adevarat cosmar. Ultimul eveniment de acest gen a avut loc chiar acum doua zile. Din pacate, colateral am mai avut parte de o surpriza neplacuta. Bateria laptopului, in care imi pusesem toata speranta sa ma salveze, nu a mai facut fata.

     Intr-o bezna desavarsita, ramasesem intepenita in scaun intrebandu-ma daca in ultimele 10 minute am mai salvat ceva sau am lucrat degeaba. Desi eram constienta ca va veni intr-o zi si momentul acesta, mult timp am tot amanat sa-mi cumpar o baterie pentru ca nu stiam unde voi gasi baterii pentru laptop originale. Nu vroiam sa risc cu o achizitie gresita si sa dau peste un produs uzat sau reparat. Saptamana trecuta vecina mea mi-a recomandat un magazin online de incredere, dar, pentru ca intotdeauna exista un “dar”, greseala a fost ca nu am dat atentia cuvenita necesitatilor laptop-ului meu.


     Am avut ceva emotii cand am intrat pe site, nu eram sigura ca voi gasi bateria care sa se potriveasca perfect modelului meu de laptop. Din fericire nu a fost nevoie sa rasfoiesc zecile de modele si brand-uri. Cu un simplu click am descoperit o baterie cu 6 celule, exact modelul de care aveam nevoie. In cazul in care, prin absurd, nu gaseam listat modelul meu de laptop, puteam sa beneficiez online de suport tehnic.

     Bateria pe care am ales-o este 100% noua, produsa special dupa toate standardele de siguranta si calitate pentru a functiona optim cu modelul laptopului. Sunt foarte incantata pentru ca voi primi si un voucher cu discount de pana la 10% pentru urmatoarea achizitie pe care il voi putea folosi eu sau o prietena. Si voi puteti sa va bucurati de aceasta oferta daca achizitionati orice baterie, incarcator sau tastatura de pe site.

     Ce am mai descoperit? Posesorii de laptopuri sau tablete au la dispozitie piese de schimb si accesorii pentru zeci de modele, brandurile prezente pe site fiind marci inregistrate ale proprietarilor lor. Produsele comercializate sunt noi, insotite de certificat de garantie si se livreaza in ambalajele originale.

     In ceea ce priveste plata si livrarea am mai multe optiuni:
     - Livrarea in 24 de ore cu plata ramburs la curier, transportul fiind gratis.
     - Daca ar fi fost vorba de ceva foarte urgent, de exemplu achizitionarea unui incarcator laptop, contra unei taxe de 25 de ron puteam apela la serviciul special de livrare SAME DAY. Ca orice client din Bucuresti primeam in aceeasi zi coletul, prin curier rapid, daca produsele se aflau in stoc.

     Mi-e tare drag de laptop-ul meu pentru ca este foarte bine configurat si vreau sa-l protejez cu o geanta laptop noua, cea veche fiind taiata pe lateral in urma unei intamplari nu tocmai fericite in timpul unei excursii. Ofertele pe care le-am descoperit pana acum pe site sunt foarte tentante dar parca nu vreau sa ma grabesc. “Astept Vinerea Neagra a preturilor la Laptop Garage”, sa vad ce surprize ne mai ofera.



     Daca si voi aveti nevoie de piese de schimb sau accesorii pentru laptop sau tableta, stati conectati la site. 
     Mi-a atras atentia o facilitate pe care nu am mai vazut-o la alti comercianti: Plata online pe card cu dobanda 0%, in 3 rate fixe, pentru posesorii unui card BT Star, Bonus Card sau Card Avantaj. Este de retinut in cazul unei investitii majore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu