duminică, 4 martie 2018

ARTRISALM pentru reumatism sau artrite




     Suplimentul alimentar ayurvedic ARTRISALM, marca Ayurmed, este un remediu natural ayurvedic pentru durerile articulare. ARTRISALM declanseaza procesul de regenerare in cazul suprasolicitarii articulare, fiind util in cazuri de reumatism sau artrite, datorita efectului sau antiinflamator.

     Odata cu racirea vremii, reumatismul, durerile articulare si durerile de spate se accentueaza, fie ca este vorba de varstnici sau tineri. Suferinzii simt pe pielea lor schimbarile bruste de presiune atmosferica, frigul, vantul, ploaia sau zapada.
     Aceste dureri apar in deosebi toamna si primavara si se accentueaza mai ales cand vremea urata persista, iar majoritatea bolnavilor spun mai in gluma, mai in serios ca articulatiile lor sunt cel mai bun buletin meteo. 
     Sunt una dintre persoanele care se confrunta cu astfel de probleme si pot spune ca la mine chiar functioneaza. In 90% din cazuri nu dau gres atunci cand spun ca din senin va veni ploaia sau zapada.

Cum putem ameliora durerile, inflamarea si anchilozarea articulatiilor?

     
     - Pentru tineri si sportivi se recomanda exercitii fizice moderate, o greutata optima tinuta sub control si o nutritie corecta prin dieta si administrarea de suplimente alimentare.
     - Pentru varstnici si persoanele trecute de prima tinerete, se recomanda multa miscare fara eforturi prea mari si suplimente alimentare care sa incetineasca progresia osteoartritei. Acestea ajuta la calmarea durerii, diminuarea senzatiei de intepenire a articulatiilor si cresterea mobilitatii.

     Medicina ayurvedica considera ca principala cauza a acestor afectiuni este digestia slaba sau colonul slabit. O digestie incompleta a hranei duce la formarea unor produsi reziduali care se depun la nivelul articulatiilor. De asemeni, alte cauze ar fi: alimentatia nesanatoasa, mese luate la ore tarzii (care cauzează vicierea sangelui), expunerea repetata la frig si la lovituri. ARTRISALM este un remediu natural ce contribuie la detoxifierea organismului si la imbunatatirea circulatiei sangelui in general, cat si la nivelul articulatiilor. 
     Una dintre plantele utilizate in prepararea acestui supliment alimentar, si care are cea mai mare pondere, este Boswelia serrata (Shallaki), cunoscuta ca fiind un puternic remediu antiinflamator si antiseptic ce actioneaza direct asupra inflamatiei articulare, cauza directa a durerii. Boswelia serrata se foloseste cu succes in cazul afectiunilor reumatismale inflamatorii, a artrozei, artritelor, inflamatiilor cronice ale intestinului gros, amelioreaza si remediaza afectiunile renale (inflamatii, nisip, calculi).
     In compozitia ARTRISALM gasim si Turmenic, Ghimbir, Ginseng indian, Usturoi, Nirgundi, Rasna cu rol puternic antiinflamator si analgesic.

Beneficii ARTRISALM:

     
     - Imbunatateste mobilitatea articulara si reduce disconfortul provocat de starea de anchilozare prin lubrifierea incheieturilor.
     - Reduce rigiditatea articulatiilor si atenueaza durerile provocate de aceasta.
     - Efect antiinflamator - Calmeaza durerile in artrite, artroze si inflamatii acute.
     - Stimuleaza si tonifica sistemul imunitar.
     - Protejeaza celulele hepatice.
     - Bun detoxifiant pentru organism.
     - Are efect revigorant si antistres.
     - Nu are efecte secundare.
     - Produs Ayurvedic 100% natural din plante medicinale.

     Durerile articulare pot fi datorate unor afectiuni reumatismale, cauzate de unele traumatisme ale aparatului locomotor, sau ca urmare a unor suprasolicitari mecanice a articulatiilor, ori datorita schimbarii conditiilor meteorologice. 
     Pentru toate aceste cazuri exista un remediu: ARTRISALM de la 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu