sâmbătă, 3 februarie 2018

GEROCOSSEN Blond Sampagne 13.1, review




     Imi vopsesc parul in culoarea blond, singura, de multi ani. De GEROCOSSEN am auzit numai lucruri bune, dar pana acum mi-a fost frica sa schimb brandul pe care il foloseam. Astazi am incercat pentru prima data GEROCOSSEN Color Plus SILK & SHINE. Nuanta aleasa de mine este Blond Sampagne 13.1.

INAINTE

DUPA VOPSIRE

     Am facut o alegere foarte inspirata! Am obtinut mai multa culoare, stralucire si protectie, datorita ingredientelor: Ulei de argan bio; Keratina; Proteine de matase.


Despre vopseaua de par GEROCOSSEN Color Plus SILK & SHINE

     - Vopsea crema permanenta - Spre deosebire de o vopsea semipermanenta, aceasta poate fi reinprospatata mai rar, deoarece persista mai mult pe par. Este o alegere perfecta pentru o culoare deschisa a parului.
     - Culorile din gama Color Plus, sunt deosebite, ultra-rezistente, protejeaza parul si ii ofera o stralucire aparte.
     - Nu distruge firul de par - Parul este hranit datorita uleiul de argan cu proprietati hidratante.
     - Acopera perfect parul alb - Testat de mine acum. Sunt foarte incantata de rezultat. Parul are aspect sanatos si o culoare uniforma, atragatoare.
     - Formula noua imbogatita cu ulei de argan, keratina si proteine de matase - Mai multa culoare, stralucire si protectie. Vopseaua crema Gerocossen Color Plus patrunde in profunzimea firului de par, accentuand reflexia luminii in par, obtinandu-se astfel o culoare intensa, ultrarezistenta.
     - Dupa vopsire, se aplica tratamentul fixator de culoare cu proteine de matase ce fixeaza culoarea in interiorul firului de par, conferindu-i o rezistenta indelungata.
     - Parul vopsit este moale, neted, usor de pieptanat si protejat impotriva estomparii culorii.



     Cutia de vopsea contine:
     - Tub vopsea 50 g - nuanta 13.1 Blond Sampagne
     - Emulsie oxidanta 50 ml
     - Balsam stabilizator de culoare
     - Manusi de protectie
     - Instructiuni de lucru

     Te-ai vopsit intr-o nuanta de blond, iti place culoarea parului tau dar, nu uita! Parul blond are nevoie de atentie speciala. Ar fi bine sa iti aplici, o data pe saptamana, o masca de par.




Un comentariu: