marți, 7 noiembrie 2017

Cum scapi de tuse - Siropul COUGHEND



     Cum scapi de tuse! Asta este prima intrebare pe care ti-o pui dupa ce, in sfarsit, ai reusit sa scapi de raceala ce te-a tintuit la pat cateva zile sau te-a chinuit mult pentru ca ai dus-o pe picioare. In orice sezon poti raci, nu este o regula ca doar toamna sau iarna racesti mai usor. Esti mai sensibil, ai sinuzita sau astm bronsic? Fii sigur ca esti mult mai predispus la raceli pentru ca sistemul de aparare a corpului tau este mult mai slabit si esti mai vulnerabil in fata microbilor.

     Eu am descoperit un sirop de tuse care s-a pliat foarte bine pe sensibilitatile aparatului meu respirator. Este vorba despre Siropul ayurvedic COUGHEND, un produs natural 100%, din plante medicinale indiene.

     In copilarie am suferit de astm bronsic, apoi am ramas fara polipi si amigdale, iar cand am crescut, ce sa vezi, m-am pricopsit cu o sinuzita de toata frumusetea, pe care o port si astazi dupa mine (dar fara mandrie!). De la intrarea aerului in corpul meu prin nas, pana in bronhii si plamani, este o cale deschisa, ca un bulevard. Orice microb poate circula in voie daca nu sunt atenta sa ma feresc din timp prin tratamente care sa previna inbolnavirile.

     Aparatul respirator este foarte complex, nu este doar un simplu organ al corpului. El este format din cai aeriene superioare (nasul, faringele si laringele) si cai aeriene inferioare (traheea, bronhiile si alveolele pulmonare).


     Acum am un aliat de nadejde, Siropul COUGHEND de la www.ayurmed.ro, un adjuvant in toate tipurile de tuse (uscata, productiva, convulsiva).

     Pentru tusea productiva (umeda), are actiune: emolienta, expectoranta, ajutand la fluidificarea secretiilor bronsice si la eliminarea lor. 
     Pentru tusea uscata (seaca) are rolul de a reduce uscaciunea si iritarea de la nivelul gatului si bronhiilor.
     Plantele din compozitia suplimentului natural COUGHEND Sirop sunt cunoscute pentru proprietatile lor calmante, antibacteriene, antivirale, antitusive, analgezice.
     Daca este administrat pe intreaga durata a anotimpului rece, siropul contribuie la mentinerea capacitatii naturale de autoaparare a organismului si de adaptare la conditiile de mediu.


     Iata cateva date care sigur te vor interesa: La ce contribuie plantele ce intra in compozitia siropului natural COUGHEND si modul de administrare atat pentru adulti cat si pentru copii.

     Contribuie:

     - La mentinerea sanatatii aparatului respirator si implicit a sistemului de aparare a organismului.
     - La ameliorarea simptomelor in toate tipurile de tuse asociate racelii sau gripei.
     - Ca adjuvant impotriva raguselii, a iritatiilor provocate de tuse.
     - Are un efect calmant a gatului si cailor respiratorii.
     - La reducerea senzatiei de uscaciune a gatului.
     - La descongestionarea cailor respiratorii prin mentinerea fluiditatii mucusului si favorizarea eliminarii acestuia (in cazul tusei umede).
     - Complementar, este benefic in terapia astmului bronsic, fiind bronhodilatator.
     - La o asimilare optima, ca urmare a formei de prezentare lichida.

     Primul meu contact cu Siropul COUGHEND a fost de nota 10+. Are gust placut mentolat si este usor asimilat, efectul facandu-se simtit in scurt timp.
     Intr-o noapte m-am trezit din somn cu gatul uscat, iritatii si tusa seaca. Am luat o gura de sirop si m-am culcat. Dimineata eram “fresh”, fara niciun simptom de raceala sau tuse. Ca si cand ai sterge o tabla cu buretele, asa rapid a fost efectul!

     Modul de utilizare si doza recomandata:

     Copii intre 1-3 ani: cate ½ lingurita (2.5ml) de 2 ori pe zi.
     Copii peste 3 ani: cate 1 lingurita (5ml) de 2 ori pe zi.
     Adulti: cate 1-2 lingurite (5-10ml) de 2-3 ori pe zi.
     Se administreaza cu ½ ora inainte de masa sau la o ora dupa masa.

     A nu se depasi doza recomandata pentru consumulul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Fara efecte secundare sau reactii adverse la doza si modul de utilizare recomandate. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 60 zile. Efectul este stabil in timp.
     Nu se recomanda persoanelor cu diabet!!! Pentru persoanele cu diabet, se recomanda varianta COUGHEND Sirop fara zahar.
     AGITATI INAINTE DE ADMINISTRARE


     Fie ca este vara, primavara, toamna sau iarna, ai incredere ca Ayurmed vine in intampinarea tuturor problemelor de sanatate cu inca un remediu natural foarte eficient, cu efect stabil in timp.

     Va doresc tuturor “SANATATE”!!!
     Multumesc Brander si Ayurmed!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu