marți, 18 aprilie 2017

FACIAL MASSAGE CREAM, Ayurmed - review




     Cum sa obtii energizarea si revigorarea tenului tau daca ai tenul uscat, obosit, ridat si fara vitalitate? Va recomand FACIAL MASSAGE CREAM de la Ayurmed (www.ayurmed.ro). Este o crema pentru masaj facial cu scortisoara si curmale pe care am primit-o cu drag pentru testare de la agentia de branding Brander.

     O problema majora a tenului uscat o reprezinta deshidratarea, care aduce dupa sine lipsa de luminozitate si elasticitate a acestuia. De aceea ingrijirea zilnica este foarte importanta, indiferent de anotimp si varsta. Tenul trebuie curatat cu regularitate si hranit corespunzator pentru ca un ten luminos si plin de vitalitate reprezinta o carte de vizita a oricarei femei.
     Stiti ca sunt adepta remediilor naturale cu ajutorul plantelor si am descoperit cu ceva timp in urma medicina traditionala Indiana, Ayurveda, ce se bazeaza pe cunoasterea profunda a tainelor vietii. De aceea mi-a placut provocarea de a contribui la hidratarea tenului folosind produse cosmetice pe baza de plante.
     Datorita faptului ca sunt naturale, produsele marca Ayurmed nu creaza dependenta si nu au efecte adverse.


     Respectand cu strictete vechea medicina traditionala Indiana, dar folosind tehnologii ultra-moderne, brand-ul Ayurmed cuprinde si o gama larga de cosmetice cu ingrediente naturale. Creme de hidratare si masaj, demachiant, masti pentru fata, sampoane, etc. Intreaga gama de cosmetice produse sub brandul Ayurmed este avizata de Ministerul Sanatatii.

Descriere produs, mod de prezentare



     FACIAL MASSAGE CREAM este o crema cu extract de scortisoara, curmale si ulei de germeni de grau, cu efect de stimulare a circulatiei la nivelul pielii fetei.
     Are o consistenta densa si grasa si este ideala pentru masaj pentru ca se absoarbe incet. Prin masajul delicat al tenului se imbunatateste circulatia sangelui si sunt stimulati muschii faciali, cand ingredientele din compozitia cremei incep sa actioneze, redand aspectul tanar si sanatos al tenului.
     Ingradientele active ale cremei sunt: Extract din scoarta de scortisoara; Ulei din germeni de grau; Extract de curmale.

     1. Extractul din scoarta de scortisoara
     Contine minerale si uleiuri esentiale care stimuleaza circulatia sangelui la nivelul epidermei, formand un strat protector pe suprafata pielii, combate iritatiile si alte afectiuni ale pielii.
     Ca si efect - Reducerea ridurilor, efect antiinflamator si antibacterian.

     2. Uleiul din germeni de grau
     Previne imbatranirea pielii si tonifica tenul.
     Este o importanta sursa de antioxidanti si un elasticizant foarte bun cu proprietati de tonifiere.

     3. Extractul de curmale
     Previne imbatranirea prematura a pielii datorita numerosilor antioxidanti din compozitie.
     Extractul de curmale contine in mod natural vitamina A - recunoscuta pentru tratamentul impotriva pielii uscate si impotriva aparitiei petelor.

     Combinatia dintre Uleiul din germeni de grau si Extractul de curmale stimuleaza circulatia sangelui si limfei, ajuta la eliminarea toxinelor, stimuleaza productia de colagen si elastina.
     Ca si efect - Un ten mai ferm, protejat impotriva factorilor externi.

Mod de utilizare

     - Se curata bine tenul de impuritati.
     - Se aplica o cantitate suficienta de crema, mai mare decat la o crema de fata obisnuita.
     - Se maseaza usor timp de cateva minute pana cand crema incepe sa intre in piele.
     - Surplusul ramas pe suprafata tenului se indeparteaza cu o discheta demachianta.
     - Se clateste fata cu apa calda.


Experienta mea: (utilizare si impresii)

     Desi am primit spre testare aceasta crema cu mai mult timp in urma, pana acum nu am reusit sa o folosesc. Cred ca nu sunt singura care se trezeste din senin cu o eruptie de cosuri pe fata, acesti mici "monstri" care ne dau mari batai de cap. Pana cand nu au disparut in totalitate, nu am putut sa fac alte tratamente faciale. Cum veti vedea si din poze, am ramas cu ceva urme pe fata, pete inchise la culoare, care sper sa dispara cat mai curand.

     Prima zi - primul succes

 
        

     Am aplicat crema pe fata si sub barbie si, cu miscari circulare si ascendente, am facut un masaj timp de 5 minute. Parca simteam cum pielea se hraneste si se hidrateaza.
     M-am grabit putin la final si am incercat sa inlatur excesul de crema cu o discheta. Am constatat ca intrase foarte mult in piele si nu prea am avut ce sa indepartez. Pielea mea era avida si inghitise aproape tot.
     Am uitat sa ma clatesc pe fata, fiind preocupata de aspectul final neasteptat de fin al tenului si de elasticitatea remarcabila a pielii.

     A 2-a zi - a continuat sa ma surprinda intr-un mod placut


     Am repetat ritualul de masaj facial folosind FACIAL MASSAGE CREAM (crema cu scortisoara si curmale), de aceasta data cu o cantitate ceva mai mare si am marit timpul la 10 minute.
     Am asteptat cam 5 minute pana cand am simtit ca nu mai este activa crema si am indepartat surplusul folosind o discheta demachianta.
     Am clatit usor fata si gatul cu apa calda si am uscat prin tamponare.
     Am continuat cu masajul pentru stimularea muschilor faciali, stiti voi, acele grimase pe care le facem zilnic pentru a mentine supletea si elasticitatea muschilor. Pielea devenise foarte elastica si miscarile pe care le faceam erau mult mai naturale, fara sa simt pielea intinsa sau o lipsa de elasticitate. Ridurile superficiale s-au estompat si tenul a capatat un aspect sanatos.

Concluzii

     Mi-a placut tare mult experienta cu FACIAL MASSAGE CREAM si dupa cateva zile de pauza voi relua sesiunile de masaj.
     Tenul meu este matur, uscat, obosit si deshidratat. Ridurile si lipsa de vitalitate m-au facut sa accept cu bucurie testarea cremei ce promitea o transformare rapida in bine. Si, rezultatele au aparut imediat:
     - Tenul meu este acum fin, catifelat si revigorat. Se simte ca este bine hranit.
     - Pielea a devenit mai ferma si mai stralucitoare.
     - Am simtit un surplus de energie la nivelul tenului pe toata durata zilei.
     - Nu am avut niciun fel de reactii adverse.
     - Nu am simtit tenul incarcat dupa aplicarea cremei si efectuarea masajului.

     Inca nu am testat crema pe corp, dar voi reveni cu siguranta cu impresii. Vara, de obicei, mi se usuca pielea in zona coatelor. Probabil atunci voi face un nou test. Va tin la curent!

     Sunt foarte multumita de rezultate si recomand cu drag FACIAL MASSAGE CREAM de la Ayurmed pentru masajul facial acasa, pentru momentele in care nu ajungeti la un salon cosmetic.
     Este foarte buna pentru persoanele cu tenul uscat, matur si obosit, pentru femeile ce isi doresc un ten luminos si plin de vitalitate, fara riduri adanci si cu un aspect sanatos.
     Recomand masajul facial cu aceasta crema si pentru pentru perioadele din an cand tenul sufera tranformari importante datorita lipsei de vitamine din corp, la schimbarea anotimpurilor sau in timpul iernii.

     Gasiti acum FACIAL MASSAGE CREAM pe www.ayurmed.ro, la promotie 2+1 gratis.


     Ce am mai testat de la Ayurmed, gasiti pe blog aici.


34 de comentarii:

  1. Eu am folosit-o pentru corp, pentru ten mi s-a parut putin cam grasa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa incerc si eu pe corp sa vad cum se comporta mai la vara cand mi se usuca mai tare pielea.

      Ștergere
  2. Folosesc si eu acest produs. Imi place mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am incercat aceasta crema si mi se pare foarte buna. Mai ales ca are si un pret tentant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nici nu se consuma prea repede pentru ca este destul de grasa.

      Ștergere
  4. Nu am folosit pana acum, dar pare interesanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru pielea uscata este foarte buna. Eu sunt incantata de ea.

      Ștergere
  5. De cand am tot citit la voi, m-am apucat sa imi fac masaj la fata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa, asa, nu te lasa mai prejos. Frumusetea, pe primul plan! :)

      Ștergere
  6. Incerc sa mi amintesc unde anume am vazut crema asta, sau daca nu cumva se numara printre produsele din wishlistul meu.

    Imi plac mult ingredientele pe care le contine si promite multe. Ceea ce nu am mai intalnit la o crema este faptul ca trebuie sa te clatesti. Mi se pare ciudat dar tentant in acelasi timp. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am fost surprinsa ca trebuie sa ma spal pe fata dupa ce o folosesc. Este o noutate :)

      Ștergere
  7. Păcat că am ratat crema , am văzut multe păreri pozitive despre ea. Mă bucur că mai există produse atât de bune la un preț atât de bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o crema perfecta pentru masaj. Timp sa avem pentru ea. :))

      Ștergere
  8. eu o folosesc mai mult pentru locurile foarte uscate, este grasa si buna pentru asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept si eu sa se mai incalzeasca. Atunci o s-o folosesc si pe maini si picioare, ca precis se usuca pielea de la soare.

      Ștergere
  9. O am si eu si imi place foarte mult. O folosesc in fiecare seara, insa nu mai mult de 5 minute pentru ca timpul nu imi permite....Initial vroiam sa masez macar 10 min...dar...am ajuns la 5 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am remarcat ca nu am nevoie chiar zilnic sa fac masaj cu aceasta crema, asa ca am mai rarit-o.

      Ștergere
  10. Am tot văzut ca se vorbește despre aceasta crema. Când am văzut prețul nu am mai vrut-o. Nu am avut încredere ca e bun cel puțin pe față nu risc sa folosesc orice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg perfect! Si eu sunt reticenta cand trebuie sa cumpar ceva fara sa testez. Am testat diverse creme (unele cumparate) pe care le-am aruncat dupa o singura folosire.

      Ștergere
  11. Zilnic imi fac masaj cu aceasta crema speciala si tenul meu este vizibil mai catifelat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am folosit-o si pentru corp, eu am pielea foarte uscata. Este o crema foarte buna! Si eu o recomand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe maini si picioare astept si eu sa o testez, dar mai la vara cand o sa arda tare soarele.

      Ștergere
  13. Se vede ca tenului tau i-a priit aceasta crema. Sa o folosesti cu placere in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Chiar ma simt foarte bine dupa ce imi fac masaj cu ea.

      Ștergere
  14. Ar trebui sa-mi cumpar si eu deoarece imi faceam masaj facial cu o crema normala. Acum vad ca ar avea mult mai mult efect daca as face acest lucru cu o crema speciala pentru asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crema speciala pentru masaj este mai buna deoarece este mai grasa si da posibilitate pielii sa absoarba exact atat cat are nevoie.

      Ștergere
  15. Am si eu aceasta crema si imi place tare mult, dar nu o folosesc numai pentru masajul facial ci si pentru cel corporal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai gasit o utilizare larga acestei creme pentru masaj. Este foarte buna.

      Ștergere
  16. Am citit review-uri bune referitoare la acesta crema pentru masaj facial, dar nu am folosit-o pana acum. Ma bucur mult ca a dat rezultatele asteptate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La persoanele cu pielea uscata sigur va da rezultate foarte bune.

      Ștergere
  17. Este o crema cu efecte extraordinar de bune si pretul este foarte mic. Ma bucur sa vad ca mai exista produse ieftine eficiente

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ieftin si bun, cu ingrediente de calitate superioara - cam asta este deviza Ayurmed.

      Ștergere