sâmbătă, 11 martie 2017

iWHITE2 INSTANT - albirea dintilor in 20 minute



     Mare consumatoare de cafea si tigari, de peste 40 de ani, nu ma gandeam sa dau peste niste produse atat de performante care sa-mi aduca stralucirea de altadata a dintilor. Am visat mereu sa pot avea dintii mai albi, asa cum erau in copilarie sau in tinerete si iata ca acum visul mi s-a implinit!

     Albirea dintilor acasa, in doar 20 minute, cu pana la 8 nuante, fara a fi necesara o vizita la medicul stomatolog? DA!

     Un zambet sanatos, alb, stralucitor, se reflecta intr-un corp sanatos - dezideratul nostru, al tuturor. Stim, desigur, ca de cele mai multe ori oamenii asociaza dintii albi si sanatosi cu succesul, atat pe plan personal cat si profesional. Este un motiv suficient pentru a constientiza necesitatea si valoarea unei danturi ingrijite!

     Ce trebuie sa faci ca sa ai un zambet frumos si dinti sanatosi?
     Este foarte simplu: - optezi pentru o solutie profesionala, la tine acasa, folosind kit-ul pentru albirea dintilor iWHITE2 INSTANT disponibil in Romania, exclusiv in farmaciile Sensiblu.

     Eu am avut placerea sa fiu selectata pentru a testa acest produs, de catre BUZZStore si iWHITE - Sensiblu Romania si ma simt deja mult mai increzatoare ca voi avea un impact pozitiv asupra persoanelor carora voi continua, ca si pana acum, sa le zambesc, dar de data asta cu mai multa incredere.
     Este un produs care nu contine peroxid de hidrogen (care poate ataca smaltul dintilor ducand la aparitia cariilor si la o sensibilitate a gingiilor), deci este foarte recomandat persoanelor ce nu vor sa-si faca o albire profesionala a danturii la cabinetele stomatologice si celor ce dezvolta sensibilitati la peroxidul de hidrogen.

     Kit-ul iWHITE2 INSTANT a fost insotit de pasta de dinti iWhite Instant si de apa de gura iWhite Instant cu efect imediat de stralucire.


     Pasta de dinti iWhite Instant - contine substante active ce indeparteaza petele de pe suprafata dintilor rapid si eficient, stopand cresterea placii dentare.
     Apa de gura iWhite Instant - contine Blue covarine, particule ce formeaza un voal subtire pe suprafata dintilor in timpul clatirii, cu rolul de a modifica felul in care se reflecta lumina pe suprafata dintilor. De aici si efectul de albire imediat. Datorita tuturor componentelor sale, apa de gura ajuta la prevenirea si indepartarea placii dentare, opreste inmultirea bacteriilor in gura, fortifica si remineralizeaza dintii. Este 100% sigura pentru smalt si gingii.


Ce contine kit-ul de albire iWHITE2 INSTANT


     Kit-ul contine 10 gutiere umplute cu gel care trebuie aplicate 20 de minute. 
     Gutierele sunt fabricate dintr-un material transparent, moale, foarte flexibile si sunt astfel proiectate incat asigura albirea dintilor atat pe fata, cat si pe spate. Se potrivesc oricarui tip de dantura datorita faptului ca nu sunt rigide.
     iWHITE2 INSTANT are o tehnologie tripla de albire a dintilor, NU contine peroxid de hidrogen si noua formula FCC (Filmocrystallized Calcium)
     Poti obtine un zambet cu pana la 8 nuante mai alb in doar 20 minute, dinti sanatosi si smaltul refacut datorita depozitelor de calciu din compozitie:
     1. PAP (acidul ftalimidoperoxicaproic) - are rolul de a dizolva petele de pe smalt intr-un mod delicat si eficient.
     2. Calciofluorocomplexul - remineralizeaza smaltul deteriorat si intareste structura dintilor.
     3. Complexul MOHA inovator - compus din microcristale mici de hidroxiapatita (o component a dintilor) care au rolul de a reface smaltul.


Ce se obtine in urma utilizarii kit-ului

     - Albirea dintilor INSTANT inca de la prima utilizare.
     - Pana la 8 nuante dinti mai albi.
     - Inlaturarea petelor de pe suprafata dintilor.
     - Fortificarea si remineralizarea dintilor.
     - Siguranta in utilizare si eficienta dovedite clinic.


     Credeati ca daca v-ati albit dintii nu mai trebuie sa fiti atenti in continuare? Gresit, aici incepe partea distractiva…
     Important!
     Dupa albire trebuie respectate cateva reguli. Ele pot fi mai usor sau mai greu de aplicat, functie de fiecare persoana in parte. 😄 Eu nu am reusit sa scap de cele 2 vicii ale mele, asa, de pe o zi pe alta. Mi-au trebuit 40 ani sa ma obisnuiesc... 😆
     - Trebuie evitate alimentele ce coloreaza dintii, timp de 24 de ore.
     - Este necesara reducerea aproape in totalitate a consumului de cafea, ceai sau sucuri cu coloranti.
     - Se recomanda mentinerea igienei dentare la cel mai inalt nivel cu ajutorul apei de gura iWhite si a pastei de dinti iWhite.

     Nu este recomandata albirea dintilor:
     - copiilor sub 14 ani
     - femeilor insarcinate sau care alapteaza
     - daca prezentati reactii alergice la unul din ingredientele de pe ambalaj
     - daca aveti probleme cu gingiile.


Experienta mea: (impresii si rezultate)

     In primul rand as vrea sa va explic cat de usor sunt de folosit produsele iWhite.
     Pasta de dinti - asigura o curatare eficienta si o lustruire intensa a danturii datorita unor micro-cristale din compozitie, speciale pentru curatare. Nu ataca dintii si gingiile, din contra, continutul de fluorura contribuie la fortifierea si remineralizarea dintilor.
     Folosesc pasta de dinti de 2 ori pe zi si imi place senzatia pe care o am la sfarsitul fiecarui periaj - dinti perfect curatati si respiratie proaspata.
     Apa de gura - Prin clatirea gurii la sfarsitul fiecarei periaj am indepartat toate bacteriile care puteau duce la formarea placii dentare si am observat ca respiratia proaspata si placuta a fost insotita de un luciu suplimentar la suprafata dintilor.
     Kit-ul de albire iWHITE2 INSTANT - Se recomanda utilizarea gutierelor cu gel timp de 5 zile consecutiv, pentru persoanele care nu au mai folosit metode de albire a dintilor. Apoi, ori de cate ori vreti sa obtineti o nuanta mai alba a dintilor, puteti folosi un set de 2 gutiere, pentru efect rapid.
     Pasul 1. Ne spalam bine pe dinti cu o cantitate mica din Pasta de dinti iWhite Instant (periaj vertical, stiti asta deja).
     Pasul 2. Ne spalam bine pe maini si ne stergem cu prosopul. Nu trebuie sa avem mainile umede.
     Pasul 3. Desfacem ambalajul unei gutiere, o scoatem si o aplicam pe dintii inferiori cu gelul spre dinti. Nu apasam prea tare ca sa nu se imprastie gelul prin gura. El trebuie sa ramana in contact cu dintii. La fel procedam si pentru dintii superiori. Atentie - Daca am desfacut ambalajul, gutierele se aplica pe dinti in maxim 30 minute.
     Pasul 4. Inchidem usor buzele peste gutiere si apropiem cele doua maxilare, fara a apasa prea tare, fara a strange dintii. Saliva nu trebuie inghitita, o eliminam usor fara a brusca dintii sau benzile cu gel.
     Pasul 5. Dupa 20 minute (timp in care puteti face diferite activitati care nu implica deschiderea gurii) scoateti gutierele si le aruncati imediat la cos.
     Pasul 6. Clatiti bine gura cu apa calduta pana cand nu mai ramane nici urma de gel printre dinti sau pe gingii.

 
Inainte de a folosi kit-ul iWhite2 Instant

Dupa 5 zile cu kit-ului iWhite2 Instant (asa arata dintii mei acum)

     
     Rezultatele le puteti vedea si in postarile mele pe facebook.
     Am continuat sa folosesc Pasta de dinti si Apa de gura si urmeaza sa mai achizitionez un set de benzi de albire. Este bine sa le am la indemana pentru momentele in care imi trebuie o albire rapida a dintilor, fara efecte secundare.
     Prima data a fost mai greu sa ma obisnuiesc cu aceste gutiere in gura. Ma tot uitam la ceas sa treaca cele 20 minute, mai ales ca am si salivat abundent. Deh, ca prima data, pana m-am prins ce se intampla. Urmatoarele dati am si uitat ca le am in gura, ba chiar intr-una din zile am stat chiar 25 minute pentru ca uitasem cand le-am pus.
     Nu mi-au creat niciun discomfort si parca dintii mei sunt mai puternici.

Concluzie

     Sunt foarte incantata de aceste produse si de rezultatele obtinute. 
     Gingiile nu se mai inflameaza daca musc un aliment mai tare, dintii sunt curati, au disparut petele galbene dintre si de pe dinti, respiratia este proaspata mai mult timp si dintii mai stralucitori.
     Sunt fumatoare si consumatoare de cafea de mai bine de 40 de ani si am fost placut surprinsa de rezultatele pozitive pe care le-am obtinut in urma tratamentului cu iWhite2 Instant! 
     Dintii mei albi chiar au fost laudati si de o fosta colega de serviciu cu care m-am intalnit intamplator, dupa ani buni. 
     Am o alta stare de spirit, un chef mai mare de viata si o dorinta de nestavilit sa zambesc cat mai des sa se poata vedea frumusetea danturii mele, alba si sanatoasa.

     Va recomand sa faceti albirea dintilor acasa, in doar 20 minute, fara a fi necesara o vizita la medicul stomatolog. Este usor, este destul de confortabil si se obtin rezultate! Functie de fiecare persoana in parte, de culoarea initiala a danturii, se pot obtine pana la 8 nuante dinti mai albi. 

     Va astept comentariile si pe canalul meu de youtube unde am postat un filmulet: https://youtu.be/Vgf9IU6V6rs

Vrei sa poti testa diferite produse cu ajutorul BUZZStore? Iti poti face cont aici!


32 de comentarii:

  1. pare destul de ok kit-ul asta. mi se parea un pic scump, dar comparand cu albirea de la salon... e ok!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca benzile de albire pot fi folosite oricand dorim dinti putin mai albi.

      Ștergere
  2. Atata am auzit de albirea dntilor, deja ma tenteaza si pe mine sa incerc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Succes, sa ai rezultate!, daca te hotarasti sa incerci kit-ul.

      Ștergere
  3. Se vede diferenta si mi se pare ok doar ca eu nu am dantura mea originala, am dintii imbracati si nu stiu daca sunt eficiente si sincer nici nu necesita albire deocamdata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu, eu are efect doar asupra dintilor naturali.

      Ștergere
  4. arata chiar foarte bine,sa te bucuri de asa produse bune!

    RăspundețiȘtergere
  5. la mine a fuctionat satisfacator, cam cu 2 nuante a deschis dintii, e bine si asa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ai ajuns la culoarea dintilor tai naturali. Mai mult de atat nu are cum sa albeasca.

      Ștergere
  6. Rezultatele chiar se vad!
    Eu nu am folosit acel kit, insa am avut benzile de care am fost foarte multumita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vei folosi pasta de dinti si apa de gura, vei reusi sa pastrezi rezultatele mai mult timp. :)

      Ștergere
  7. Este o solutie mult mai ieftina decat albirea profesionala intr-un cabinet stomatologic si cred ca ma atrage mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este mult mai ieftina si potrivita pentru persoanele cu dinti si gingii sensibile.

      Ștergere
  8. Am folosit si eu acest kit de albire, pasta de dinti de 2 ori pe zi, apa de gura o singura data pentru ca o am la birou :)) si benzile 5 zile consecutiv. Mie mi s-au albit dintii doar cu vreo 2 nuante, dar nu ma plang, sunt multumita. Eu nu fumez, dar beau cola la greu si mananc destul de multe alimente care pateaza dintii, asa ca sunt super curioasa sa vad cat ma tine efectul de albire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca va trebui sa continui cu pasta de dinti si apa de gura ca sa ajuti putin pentru un efect de mai lunga durata.

      Ștergere
  9. Ampla prezentarea. Imi este utila. Ma gandesc sa-mi albesc dintii si as vrea sa incerc o metoda nu chiar agresiva. Poate ca iWhite2Instant ar fi o varianta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit sa cuprind in articol cam toate aspectele de care ar fi interesat cineva in cautare de solutii pentru albirea dintilor.

      Ștergere
  10. Am vazut ca toata lumea este multumita de acest kit de albire si imi doresc si eu sa imi achizitionez unul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti doresc succes, sa ai parte de rezultatele pe care le astepti de la acest kit!

      Ștergere
  11. Sie u sunt foarte incantata de aceste produse. cafea beau zilnic si cate o tigare la cafea, dar dintii mei nu erau prea fumosi, insa cu acest kit am reusit sa am iarasi dintii de alta data.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super! Ma bucur ca si tu esti incantata de rezultate, ca si mine.

      Ștergere
  12. Si eu le-am testat si ma declar multumita de rezultat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un kit de albire foarte bun care ne scuteste de vizita costisitoare la cabinetul stomatologic.

      Ștergere
  13. Nu am incercat pana acum acest kit, dar intentionez sa-l achizitionez si eu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am testat cu mare placere kit-ul iWhite2Instant pentru albirea dintilor si sunt multumita de rezultate. Dintii mei au devenit mai albi si mai stralucitori. Acum pot sa zambesc cu toata gura! Nu mi-a apărut nici o sensibilitate dentara sau gingivala. Dinții sunt intariti datorita sursei de calciu din componența gelului. Recomand tuturor acest produs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel de multumita sunt si eu de kit-ul iWhite2 Instant.

      Ștergere
  15. Imi plac aceste produse prin care poti sa faci o astfel de albire acasa, fara sa te mai trambalezi si sa astepti nu stiu cat timp la usa stomatologului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte bune pentru persoanele cu sensibilitate dentara.

      Ștergere
  16. imi place cum ai descris in amanunt fiecare pas. Adica eu ii stiam ca si eu am testat produsele, dar e bine ca cei care vor cumpara produsele de acum incolo au un ghid complet de utilizare a lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Am scris exact cum imi place mie sa gasesc informatii despre un produs nou. Cu cat mai multe detalii, cu atat imi este mai usor sa ma decid.

      Ștergere