vineri, 27 ianuarie 2017

Rekze Laboratories trateaza caderea parului



     Am parul vopsit de circa 40 de ani si in ultima vreme am vazut ca imi cade foarte mult. Nu mai am aceeasi podoaba capilara ca in tinerete si, combinat cu inaintarea in varsta, firul de par s-a subtiat si se rupe usor. Cautam un sampon si un balsam care sa ma ajute sa am un par cat de cat sanatos. Asa am descoperit pe net Campania de testare “Previn. Tratez. Aleg un par sanatos” de la Rekze Laboratories.

     Stiati ca Rekze Laboratories trateaza caderea parului cu o linie de produse special create pentru regenerarea acestuia, pentru barbati si femei? Nici eu nu am stiut pana de curand, dar am aflat ca produsele sunt relativ noi, deci nu am pierdut prea mult timp.

Pieptanat dimineata
Pieptanat seara

     M-am saturat ca la fiecare pieptanare sa adun smocuri de par de pe perie!


Par cazut pe haine

     M-am saturat sa adun mereu par de pe haine!


     Am primit de la Rekze Laboratories 3 doze de sampon si 3 doze de balsam de par, ambele in varianta travel-size. (Samponul 63 Travel impreuna cu Balsamul 43 Travel)
     Stiam ca nu sunt cantitati foarte mari pentru testare, dar speram ca imi pot face o parere ca, mai apoi, sa comand si variantele full-size. Conform indicatiilor, trebuie folosite la spalarea podoabei capilare la interval de 2 zile, asta insemnand ca ajung doar pentru 1 saptamana. Ca sa pot spune cu certitudine daca sunt “wow” ar trebui sa le folosesc macar o luna de zile.

     La sampon si la balsam am apreciat textura, felul in care este curatat si ingrijit parul. In urma tratamentului, acesta devine curat, stralucitor si cu mai mult volum care nu se pierde pana la urmatoarea spalare, adica in 2 zile.
     Varianta travel-size ajunge pentru o spalare si este disponibila pe site la pretul de 8,95 lei, respectiv 8,90 lei, atat pentru sampon cat si pentru balsam. Variantele full-size sunt cam piperate la pret, adica 129.90 lei, respectiv 126.90 lei.


     Prima linie de produse de ingrijire a parului dedicata pentru a stimula cresterea parului si care lupta impotriva caderii parului lansata de Rekze Laboratories este un kit care contine:
     - 63 Sampon impotriva caderii parului si stimularii cresterii. El combina peste 63 de ingrediente cunoscute pentru a stimula cresterea parului si pentru a reduce caderea parului prin tratarea intregului scalp. Ajuta la indepartarea sebumului in exces care obstructioneaza foliculii parului, a acizilor grasi si a reziduurilor din atmosfera de pe scalp, piele si par. Elibereaza scalpul de blocaje, avand ca rezultat un aspect mai sanatos a parului si a scalpului.
      - 43 Balsam impotriva caderii parului si pentru stimularea acestuia. Acesta combina peste 43 de ingrediente pentru a oferi elasticitate parului si pentru a controla echilibrul de umiditate pentru intregul scalp. Inlatura reziduurile si DHT-ul de pe scalp si par, improspateaza scalpul si amplifica textura parului. Ingredientele din acest balsam stimuleaza cresterea parului si reduc foarte mult caderea parului.
     - 24 Serum impotriva caderii parului si pentru stimularea acestuia
     - 28 Servetele impotriva caderii parului si pentru regenerare

     Toate produsele sunt recomandate in egala masura atat pentru femei, cat si pentru barbati. 
     Era interesant daca puteam folosi intregul kit de mostre ale acestor produse. Efectele cred ca apareau mult mai rapid.


     Stim cu totii ca NU, nu exista un leac miraculos pentru pierderea parului. In schimb, exista astfel de produse care sunt mult mai bune pentru parul nostru decat produsele tipice de ingrijire a parului de pe orice raft.

Doar am trecut mana prin par

     Cam asa pateam, inainte de a folosi samponul si balsamul de la Rekze, de fiecare data cand ma apuca dorinta de a trece cu mana prin par. Nu era prea confortabil si nici prea estetic, nu???


     Echipa 63 Sampon - 43 Balsam poate fi folosita si de jumatatea masculina si pregateste-te sa iti multumeasca. Parul se spala usor si balsamul faciliteaza descalcirea parului rebel. Nu cred ca sunt singura care, in timpul rece, se confrunta cu tendinta parului de a se usca, subtia, a face noduri si a se rupe la o simpla trecere cu mana prin par. 


     Dupa primele spalari pot spune ca:

     - Nu mai am parul atat de gras si simt ca pielea a fost penetrata foarte repede. 
     - Am observat ca firele de par sunt mai sanatoase. 
     - Cantitatea de par cazuta la spalare si pe toata durata zilei s-a diminuat considerabil.

     Ingredientele ce intra in compozitia samponului si balsamului elimina usor reziduurile din parul si pielea capului, furnizand vitamine si proteine ce ajuta la regenerarea parului si stopeaza subtierea parului intr-un mod vizibil. 
     In general, sunt bine suportate de scalp si par, nu favorizeaza iritarea pielii, uscarea si caderea parului din cauza atacului la nivelul foliculului. 
     Totusi, ca la orice produs cosmetic nou, recomand o testare prin aceste pliculete travel-size inainte de a cumpara produsele in varianta normala, mai ales ca nu sunt foarte ieftine. :))


Concluzia mea dupa folosirea celor 6 mostre

     - Sunt produse ce contin o formula performanta de regenerare a parului create de o echipa de experti in dermatologie.
     - Produsele Rekze Laboratories nu contin chimicale dure, de aceea sunt preferate intr-un tratament de durata pentru prevenirea caderii parului.
     - Au fost excluse din compozitie lauril sulfat de sodiu si lauret sulfat de sodiu, cei doi compusi low-cost folositi pentru unele sampoane si balsamuri ce provoaca iritatii ale pielii capului, uscarea si caderea parului. Practic, este cel mai important atu al lor!
     - Sunt multumita de cum arata parul meu acum, ma bucur ca nu mai cade atat de mult ca inainte, dar voi continua sa-l folosesc pana voi putea spune cu exactitate ce efect final a avut.

     Mai multe despre produsele Rekze Laboratories puteti afla de pe site.


Inainre de testare
Dupa testare 
     Poate va sunt de folos si pozele comparative, inainte si dupa testare :))


     Voi ati incercat samponul si balsamul de la Rekze Laboratories
     Ce parere aveti, le-ati cumpara pentru o testare? 
     Sunteti curiosi si curioase sa vedeti cum se regenereaza parul?



27 de comentarii:

  1. Nu le-am incercat, insa stiu de aceasta campanie si m-am senervat oarecum cand am vazut produsele trimise spre testare. Nu iti poti forma o parere despre un produs doar folosind o mostra a acestuia! Ma bucur ca tu totusi ai reusit. Se vede un rezultat ok, zic eu. Poti incerca si samponul anti-cadere de la Gerovital.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Schimbarile nu sunt spectaculoase inca si sper sa nu fie vorba doar de autosugestie :)) Chiar am nevoie sa nu mai cada atat de mult par.

      Ștergere
  2. Am tot auzit de ele in ultima vreme si as avea nevoie de o revigorare a radacinii firului de par deoarece am facut exact ceea ce ai facut si tu- m-a pus Aghiuta sa ma vopsesc si de atunci am probleme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am vechime in domeniul agresarii parului. De 40 de ani il maltratez in fiecare luna :)) si nu ma las tocmai acum cand m-au invadat firele albe!

      Ștergere
  3. Si eu ma confruntam cu problema caderii parului intr-un timp, insa era pe baza de stres si si-a revenit de la sine apoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti fericita ca s-a rezolvat! La mine s-ar putea rezolva foarte usor daca viata ar lua-o cumva inapoi, sa merg spre tinerete :))

      Ștergere
  4. Uau, eu folosesc ulei de ricin inainte de fiecare baie, dar tare mi-as dori sa incerc acest sampon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am incercat si uleiuri si diferite sampoane insotite de balsamuri... dar pe mine nu ma ajuta nici varsta, prea tare :)) Sper ca produsele Rekze sa faca acele minuni pe care scontez in final.

      Ștergere
  5. Am mai auzit de bine de aceste sampoane insa pretul e destul de piperat ,chiar si pt o mostra sa dai 9lei... depinde acum cat tine si efectul lor. ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine, sunt scumpe! Si cand te gandesti ca pentru a avea rezultate bune trebuie sa le folosesti mai mult timp...

      Ștergere
  6. Nu am incercat produsul! Si este foarte scump, cel putin pentru mine! Eu folosesc produsele de la Gerovital! Eficienta 100%, garantat!

    RăspundețiȘtergere
  7. L-am folosit si nu am vazut nici o schimbare. Ma bucur sa vad persoane incantate de acest produs, dar nu este si cazul meu. Parul imi cade la fel de mult ca inainte de folosire si nici la lucriu nu am vazut vreo schimbare.

    Campania a fost gandita prost si in cazul meu fara rezultat. Din 3 spalari nu cred ca poti sa vezi miracole. Eu am parul lung si cele 3 pliculete de sampon mi-au ajuns pentru o spalare si jumatate. Imi pare rau ... Nu m-a convins

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii cum este, nu la toata lumea se potrivesc aceleasi produse. Si la mine s-a intamplat de multe ori sa resping anumite cosmetice de care foarte multe fete erau super incantate.

      Ștergere
    2. Sucul de ceapa este cel mai bun tratament!

      Ștergere
  8. L-am primit si eu spre testare..zilele acestea il pun la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am auzit numai lucruri bune deapre acest sampon. Acum cateva luni cautam disperata un remediu contra caderii parului, imi pica atat de mult incat in curand urma sa raman fara par. Intre timp l-am tuns fff scurt si am descoperit o masca...cu ajutorul ei nu imi mai cade atat de mult. Samponul este foarte bun, insa mi se pare extrem de scump...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie folosit si samponul si balsamul, iti dai seama ca suma necesara se dubleaza... Era o vorba: Scump, domnule, scump! :))

      Ștergere
  10. Nu am folosit acest sampon, dar pot spune ca am auzit cuvinte de lauda despre el. Trebuie neaparat sa-mi iau si eu ceva prentru par ca imi cade foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca intai cu o mostra de sampon si una de balsam si vezi daca are efecte. Mie nu imi mai cade asa de mult par doar dupa 3 spalari.

      Ștergere
  11. In ultima vreme am auzit des numele asta si ma bucur ca are efect contra caderii parului pentru ca nu cred ca e o problema rar intalnita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma declar multumita doar dupa 3 spalari. Voi continua sa cumpar cateva mostre de 63 sampon si 43 balsam, inainte de varianta full-size care este cam scumpa.

      Ștergere
  12. Interesant, doar ca eu nu m-am inscris in campanie pentru ca am ditamai claia si imi trebuiau toate 3 plicurile la o spalare, asa ca n-as fi avut cum sa-mi fac o parere. Si cand vine vorba de cazut, la mine cade cu pumnul, nu 2-3 fire :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tie iti trebuiau pentru testare variantele full-size. :))

      Ștergere
  13. In a doua poza parul pare tuns si proaspat vopsit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este doar o iluzie din cauza reflexiei luminii. A doua poza a fost selfie, prima a fost facuta de sotul meu.

      Ștergere