vineri, 11 martie 2016

Produse Life-flo® de testat de la SECOM


     Am primit un frumos cadou in aceasta primavara, chiar in jurul zilei de 8 Martie, de la BUZZStore. Selectata pentru Campania de testare produse fito-dermatocosmetice de la SECOM Romania, cadoul a fost un voucher in valoare de 250 lei pentru a-mi alege produsele preferate si recomandate de consultantul SECOM, conform tipului meu de piele, par si ten, din gama Life-flo®.

     Deosebit de incantata, pentru ca obisnuiesc sa folosesc cosmetice naturale, am transformat o zi mohorata si ploioasa, intr-o zi de vis. A fost ziua in care mi-am luat produsele de la magazinul SECOM!

     Life-flo® cuprinde produse naturale pentru ingrijirea si infrumusetarea tenului, a pielii, a parului si a unghiilor, iar Secom® este unic importator in Romania al brandului international Life-flo®.

     Dar, ce sunt fito-dermatocosmeticele Life-flo®?
     Sunt o imbinare intre cosmetica, dermatologie si fitoterapie (folosirea plantelor in scopul infrumusetarii si ingrijirii), produse de infrumusetare care sunt, in acelasi timp, special concepute pentru a trata diferitele probleme ale pielii.
     Produsele fito-dermatocosmetice sunt produse pentru sanatate si frumusete cu rezultate vizibile si de durata, o gama complexa de produse pentru ingrijire si infrumusetare, cat si produse adresate tipurilor de ten care necesita tratamente dermatologice. 
     Principiul de baza in formularea produselor Life-flo® este asocierea ingredientelor naturale intr-o maniera inovativa, sustinuta de rigurozitatea stiintifica, avand la baza ingrediente naturale provenite de pe tot globul, din Antarctica pana la taramurile exotice ale Noii Zeelande.
     Gama Life-flo® ofera solutii variate pentru nevoile pielii - hidratare zilnica, fermitate sau elasticitate, luminozitate sau atenuarea hipersensibilitatii, respectand fiziologia pielii.
     Gama include produse pentru ingrijirea zilnica a pielii, pudre de argila, uleiuri de baza, uleiuri speciale si unturi de corp.


     Produsele pe care mi le-am ales eu acopera o gama cat mai larga - buze, corp, unghii, par si ten. 


     De la stanga la dreapta, conform pozei, avem:

     ALMOND PURE OIL - 473ml
     Ulei de migdale cu efect iluminator si hidratant, recomandat pentru toate tipurile de ten, asigura hidratarea pielii, parului si a unghiilor.
     Produsul nu contine parabeni.

     SEA BUCKTHORN PURE SPECIAL OIL - 30ml
     Ser de noapte pe baza de catina, cu efect intens regenerator, recomandat pentru ten devitalizat.
     Produsul nu contine parabeni.

     SALICYLIC ACID 2% ROLL ON - 7ml
     Formula cu proprietati purificatoare, pe baza de acid salicilic, pentru tenurile cu acnee. Recomandat pentru toate varstele. 
     Produs fara parabeni.

     LYSINE LIP THERAPE BALM - 7g
     Balsam de buze hidratant, cu efect calmant si reparator, protejeaza pielea buzelor de actiunea nociva a factorilor de mediu si a radicalilor liberi.
     Produsul nu contine parabeni.

     Alaturi de aceste produse am primit si un superb martisor care sa-mi aduca aminte ca primavara a sosit si in sufletul meu!

     Datorita conceptului inovator pe care il au la baza, magazinele de prezentare si vanzare Secom® ofera, pe langa produse, servicii personalizate de consultanta fito-dermatocosmetica ce includ: identificarea tipologiei de ten, personalizarea rutinei de ingrijire a pielii, a unghiilor si a parului si elaborarea unui program specific de remediere, in functie de nevoile fiecarei persoane.



     Voi reveni cu review pentru fiecare produs in parte si va invit si pe voi sa descoperiti aceste produse fito-dermatocosmetice cu ingrediente naturale.

     Va pup si va doresc o primavara frumoasa!


2 comentarii:

  1. Am intrat si eu pe site la Secom sa vad produsele ca m-ai facut curioasa. :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au produse foarte bune. Daca faci o vizita in magazinele Secom, gasesti acolo consultanti foarte bine pregatiti care te vor ajuta sa-ti alegi produsele specifice tipului tau de piele.

      Ștergere