sâmbătă, 19 septembrie 2015

CM de Rugby 2015 si surpriza Google



     Google si-a modificat logoul pentru a marca debutul Campionatului Mondial de Rugby 2015 care se desfasoara in perioada 18 septembrie - 31 octombrie, in Anglia.
     Noul logo publicat vineri pe google.ro este unul interactiv si realizat sub forma unei animatii, care prezinta un jucator de rugby alergand cu o minge sub bratul drept.
     Google isi schimba logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.
     Campionatul Mondial de Rugby este o competitie la care participa si echipa Romaniei. "Stejarii" au fost primiti oficial la Londra.
     Romania debuteaza la Campionatul Mondial de Rugby pe 23 septembrie: Franta - Romania!

     Campionatul Mondial de Rugby este al 3-lea eveniment sportiv al lumii, dupa Campionatul Mondial de Fotbal si Jocurile Olimpice. De la prima editie (Noua Zeelanda si Australia 1987) pana in prezent, Campionatul Mondial de Rugby a batut record dupa record din punct de vedere al audientelor, al veniturilor si al numarului de spectatori si telespectatori. In perioada 18 septembrie - 30 octombrie se disputa în Anglia a 8-a editie a Campionatului Mondial de Rugby, iar noi tinem pumnii stransi.

     Hai "Stejarii"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu