joi, 30 iulie 2015

Scaune confortabile pentru sanatatea ta


     Traim intr-o societate moderna, in care tot mai multi oameni petrec multe ore la birou, in fata mesei de lucru si a calculatorului. In plus, a crescut si timpul alocat lucrului sau studiului de acasa, ceea ce presupune un efort suplimentar. Desi suntem nevoiti sa stam zilnic ore intregi intr-un scaun, trebuie sa fim apti in orice moment de a lua decizii cu mintea limpede, fara sa resimtim oboseala fizica acumulata in timpul zilei.

Scaunele de birou din magazinul ScauneOnline.ro sunt comode, asigura confortul si in acelasi timp ofera corpului o pozitie si un tonus care asigura stimularea atentiei, concentrarea si eficienta crescuta. Scaunele pe care ne petrecem cea mai mare parte din zi trebuie alese pe criterii de confort, pentru ca relaxarea si buna-dispozitie sunt direct legate de starea noastra fizica, psihica, dar si fizica. Fie ca sunt scaune ergonomice sau care fac si masaj, ele trebuie sa asigure corpului o pozitie corecta si sa ajute la pastrarea unui tonus ridicat, atat acasa cat si la birou.

Un scaun de birou ideal lucreaza cu corpul si nu impotriva lui. El va mentine spatele intr-o postura corecta ajutand la prevenirea durerilor de spate si gat si ajuta la cresterea eficientei la locul de munca sau la relaxarea si confortul pe care le cautam cu totii atunci cand ajungem acasa dupa o zi plina, activa. Scaunele ce asigura si un masaj suplimentar celorlalte functii, este indragit in special in intimitatea caminului.

     Pentru a face alegerea potrivita trebuie luate in considerare mai multe aspecte:
     Inaltimea - Scaunul trebuie sa permita ajustarea inaltime a sezutului pentru a permite picioarelor sa stea comfortabil pe podea, cu genunchii la un unghi de 90 de grade si paralel cu soldurile.
     Bratele scaunului - Este important ca acestea sa existe. Ele ofera posibilitatea de a sprijiniți bratele, pentru o pozitie confortabila. Bratele sunt foarte utile pentru cei ce tasteaza la calculator pentru mai mult timp.
     Spatarul - Trebuie sa sprijine curba naturala a coloanei vertebrale si sa sustina partea lombara a spatelui. Este recomandat ca spatarul sa fie suficient de mare incat sa sprijine umerii si zona gatului.
     Sezutul - Are rolul de a oferi suport confortabil feselor si soldurilor. Conteaza atat latimea cat si adancimea sezutului.  
     Tetiera - Ofera posibilitatea sprijinirii capului atunci cand este nevoie de relaxare. Capul inclinat pe spate relaxeaza si muschii gatului.
     Dupa ce ati evaluat caracteristicile scaunelor, luati in consideare si la ce o sa folositi cel mai mult scaunul, incercand sa descoperiti care se pliaza cel mai bine propriilor necesitati.
     Un aspect foarte important este reprezentat de stilul, culoarea si tapiteria scaunului. Pe www.scauneonline.ro gasiti cele mai variate si atragatoare modele. Scaunele sunt tapitate cu piele, stofa, piele ecologica sau plasa (mesh). Incearcati sa va personalizati scaunul dupa propriile gusturi, deoarece il veti folosi o buna perioada de vreme.
     Munca de birou presupune o activitate desfasurata mai mult timp pe scaun, in fata calculatorului, ceea ce poate afecta serios sanatatea, mai ales daca scaunul nu ofera confortul necesar si nu asigura o pozitie buna a spatelui.

   
Din aceleasi considerente, pentru o pozitie corecta, dar si relaxare, ar trebui alese si acele scaune de bucatarie care ne aduc familia aproape. Masa luata cu familia ori prietenii, in interiorul propriei locuinte, este un moment asteptat, placut, reconfortant, care merita intotdeauna savurat. Mobilierul ales contribuie la crearea unei anumite atmosfere, pentru a ne putea bucura din plin de aceste ocazii. 


  

     Alegerea scaunelor de bucatarie este impusa de cele mai multe ori de spatiul avut la dispozitie ori de numarul de persoane pe care dorim sa le asezam in jurul mesei. Ele trebuie sa fie practice, moderne si comode - atribute esentiale in design-ul de mobila.

     Pretul nu trebuie sa fie pe primul loc atunci cand achizitionati un scaun de birou sau scaune de bucatarie, pentru simplul fapt ca este un produs de folosinta indelungata, iar achizitia se va amortiza in timp. 

     Cel mai important aspect este confortul si siguranta ca sanatatea spatelui nu va fi afectata, iar pentru asta exista ScauneOnline.ro, ce ofera produse de calitate la preturi foarte bune. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu