marți, 12 mai 2015

TotalMag - Cutit pentru trusa de vacanta


     Pentru amatorii de aventura si excursii montane cu cazare la cort si deplasari cu rucsacul in spate, cea mai importanta parte in alcatuirea trusei de supravietuire o constituie cutitul. Fie ca suntem izolati in zone greu accesibile, sau fara posibilitati de a ne asigura adapost, trebuie sa improvizam pentru a supravietui. De modul cum ne alegem cutitul ce ne va insoti in excursie, poate depinde, la un moment dat, viata noastra. Din acest motiv, am decis sa-mi completez trusa cu produse noi, fiabile si de dimensiuni reduse.

 

     Cel mai bun cutit de supravietuire trebuie sa aiba o constructie solida, dintr-un material de buna calitate, comod la transportat si rapid de utilizat, asa cum este acest model, Cutit de gat Benchmade Harley Davidson Black.

“Cutit utilitar Benchmade din otel inoxidabil 440C cu concentratie mare de carbon. Soseste intr-o teaca din kydex ce poate fi agatata la gat.
Acoperit cu un strat protector negru, anticoroziv si antireflectorizant.”

     Acest cutit il gasiti si voi la TotalMag, magazinul online cel mai bine dotat pentru pasionatii de camping, vanatoare, pescuit sau aventura in mijlocul naturii.

     De ce sa cumpar acest cutit, ce imi place la el?
     - In primul rand, faptul ca poate fi purtat la gat (asa cum este specificat si in titlu).
     - Pentru autoaparare si cazuri paramedicale, marginile cu seratii ale acestui cutit sunt o alegere buna. O lama care are o parte zimtata este utila pentru a taia o sfoara de nailon, carne, haine, etc
     - Lama cutitului este din otel inoxidabil. Inoxul este rezistent la utilizare si se comporta foarte bine in medii umede, fiind rezistent la rugina.
     - Volumul si greutatea care sunt mici, in cazul in care vreau sa-l tin alaturi de celelalte articole din echipamentul de supravietuire.
     - Cutitul este facut dintr-o singura bucata de metal, nu are maner de plastic sau lemn care sa-i micsoreze rezistenta.
     - Teaca este din kydex, un material termoplast acrilic, foarte utilizat pentru tocurile armelor de foc si teci pentru cutite.

     Pe langa acest cutit, care mi se pare cea mai buna alegere pentru o excursie pe varf de munte, echipamentul va contine o busola, o lanterna, sacul de dormit, cortul, un binoclu, ochelari de soare, spray lacrimogen, bidon de apa cu filter pentru apa potabila si, evident, o pereche de bocanci confectionati din cele mai bune materiale, care sa pastreze picioarele uscate si sa lase pielea sa respire indiferent de vreme.


     De unde credeti ca m-am gandit sa le achizitionez? Evident, tot de la TotalMag, magazinul online cu de toate.

2 comentarii:

  1. Frumos articol. Am descoperit si eu acest magazin online si mi-au atras atentia mai multe produse de calitate de care as avea nevoie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu deja am facut o lista cam mare cu produsele, cred ca le voi lua in doua transe :))

      Ștergere