duminică, 5 aprilie 2015

GiftIdea - cadou de Paste de la iepuras

     Duminica de Florii este pentru mine o sarbatoare plina de substanta si premergatoare sfintelor zile de Paste. Pe langa faptul ca primavara imi umple sufletul de bucurie, iar privirea imi este incantata de culorile minunate ale florilor si copacilor plini de miresme imbietoare, este si ziua mea. Ca in fiecare an, musafirii sunt cinstiti cu bucate alese, iar eu astept cu nerabdare sa le deschid usa.

     Stiu ca este foarte greu sa alegi un cadou pentru sarbatori, Florii, Paste sau Craciun, de aceea nu sunt pretentioasa. Tot ce vreau este ca invitatii sa vina cu inima deschida si chef de distractie. 

     In acest an am avut o surpriza foarte placuta din partea baiatului meu, cand si-a facut aparitia cu o tavita plina cu bunatati.

     - Dragul meu, unde ai gasit tu un cadou asa frumos si util? l-am intrebat eu, mirata, in timp ce il urmaream cu privirea pana in sufragerie.
     - Mama draga, zise el cautand rapid pe telefonul mobil, mai tii minte de unde am cumparat cadourile de Craciun? Acest site vinde cosuri cadou pentru angajatorii ce vor sa-si rasplateasca colaboratorii si angajatii, dar si pentru fiecare persoana care vrea sa scuteasca drumurile obositoare prin oras. 
     Anul asta, am luat pentru toti colegii din firma cadouri pentru Paste. Atunci m-am gandit si la tine, stiu ca iti plac vinul spumant, vinul rosu si dulciurile. Stii doar ca ma ocup si de aprovizonarile in ajun de sarbatori, iar locul din care am cumparat anul trecut nu ne-a dezamagit niciodata datorita variantelor ce ni le ofera. 
     Sunt cadouri pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele, iar pentru firme este o adevarata binecuvantare. 
     Comanda a fost livrata rapid, in 24 de ore. Am avut noroc ca in perioadele de Paste si Craciun comenzile sunt procesate si in weekend, iar transportul a fost  gratuit pentru ca a venit la o singura locatie, adica la noi la firma.
     - Este minunat sa ai atatea avantaje! Eu ma bucur acum in avanpremiera de acest cosulet bogat, iar colegii tai vor gasi luni pe birou o mica atentie din partea firmei! Sunt incantata de cadou, dar si de acest site pe care il voi tine minte pentru diferite ocazii!
.............

     Dupa cateva ore, cand musafirii deja plecasera de ceva timp, am vrut sa fac o poza cosuletului primit in dar de la baiatul meu, dar nu am mai reusit sa-l reconstitui, asa ca va arat o poza in varianta care se gaseste pe site.


     Cosuletul cadou pentru Paste contine vin rosu si vin spumant italienesc si alte bunatati de calitate superioara si este ambalat si decorat manual. 
     Iata ce contine el:
     - Vin spumant Gran Desert 0.75l
     - Vin rosu Valperga 0.75l
     - Panettone Bauli 500g ambalat manual
     - Iepuras de ciocolata Riegelein 150g
     - Sapori Cantuccini cu migdale 100g
     - Patiserie Canestreli Fior di Zucchero 125g
     - Torrone Nuga in glazura de ciocolata 75g
     - Mini iepurasi ciocolata Rigelein 100g
     - Folie
     - Tavita Bambus
     - Cutie transport

     Elegant si atragator, cu produse atent selectionate, alegerea fiului meu indica faptul ca are respect pentru colegii lui de munca si pentru colaboratori, dar si pentru mama lui, adica pentru mine, care am beneficiat de aceasta alegere inspirata.


     Esti in pana de idei si nu stii ce cadouri sa alegi pentru familie, prieteni sau colegi de munca si colaboratori? Exista cadoul potrivit pentru fiecare, nu trebuie decat sa intri pe site si sa rasfoiesti putin bogata oferta.



13 comentarii:

  1. Super idee!! Am obosit sa alerg dupa cadouri pe ultima suta de metrii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. un cos de Pasti e cea mai buna idee de cadou!

    RăspundețiȘtergere
  3. hmm un cos din asta mi-ar trebuii si mie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este foarte util acest site si te scapa de multe probleme: alergatura, aglomeratie, timp si bani.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un site util pentru cadourile de Paște!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cosurile cadou sunt cele mai indicate atunci cand vrei sa faci o surpriza placuta cuiva fara a risca sa dai gres. Este minunat ca acestea se pot comanda online deoarece timpul este foarte pretios pentru oricare dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  7. un super cadou de Pasti !

    RăspundețiȘtergere
  8. In primul rand, iti urez "La multi ani" si felicitari pentru ideea baiatului tau !!
    Un delicios cos cadou „All In One”, ce poate fi oferit, pana la urma, oricarei persoane, care, apreciaza bunul gust, sau acelui cineva, special, din viata fiecaruia, pentru a sarbatori un Paste magic, de neuitat, cu stil si eleganta.

    RăspundețiȘtergere
  9. hmmm vreau si eu un astfel de cadou :)

    RăspundețiȘtergere