joi, 9 aprilie 2015

Butoni eleganti gasesti pe Accesoriul.ro


     Despre moda masculina nu am indraznit pana acum sa vorbesc, pentru ca mi se parea un subiect tabu. In timp, insa, am fost nevoita sa invat care sunt micile detalii care asigura secretul elegantei barbatesti, cu ocazia nuntii baiatului meu, pentru ca ele sunt totul atunci cand e vorba de moda. De cele mai multe ori, detaliile sunt observate de cei de langa noi mai usor decat am fi crezut la o prima parere. Tinutele barbatesti care nu se demodeaza niciodata sunt completate de accesorii precum butoni eleganti, batiste de buzunar, ace de cravata sau papioane. 

     Ce sanse are un domn, care doreste sa iasa in evidenta, sa se faca remarcat si admirat printr-un element de unicitate? Alege accesorii de calitate de la Accesoriul.ro. Cunoscatorii stilului masculin rafinat apreciaza accesoriile, datorita capacitatii lor de a diferentia o tinuta decenta de una demna de admiratie. Ele sunt capabile sa dea tinutelor un amestec de individualitate si eleganta.

     Exista momente in viata oricarui barbat cand costumul si camasa de munca sunt inlocuite cu o tinuta de gala, o tinuta eleganta pentru evenimente sobre, sau chiar o intalnire de afaceri. O astfel de tinuta trebuie conpletata de o camasa eleganta cu manseta frantuzeasca (manseta dubla) si o pereche de butoni eleganti. Manseta frantuzeasca transmite celorlalti mesajul ca au de-a face cu barbatul care are grija de cele mai mici detalii, caruia ii place sa acorde ceva timp atunci cand isi alege vestimentatia.


De ce sa cumperi butoni eleganti de la Accesoriul.ro?




     - Reprezinta un cadou practic la un pret foarte bun. Un barbat nu are niciodata suficienti butoni eleganti. Poate avea o pereche sau doua, deci iti va fi recunoscator atunci cand va avea nevoie de ei.
     - Este un cadou masculin care lasa o impresie puternica si il ajuta sa-si contureze imaginea de barbat elegant.
     - Reprezinta acel accesoriu care evidentiaza rafinamentul, gustul si personalitatea purtatorului, un simbol al bunastarii pentru cei care pun accent pe imagine.
     - Este un accesoriu indispensabil unei multitudini de ocazii, incepand de la costumul de mire, pana la o tinuta casual, adaugand acea pata de culoare intregii vestimentatii.

     Am fost surprinsa sa constat ca, in ultimii ani, au revenit in atentia caselor de moda si a marilor designeri camasile cu butoni eleganti, indiferent de destinatar. Ma refer aici la faptul ca un accesoriu considerat atat de mult timp exclusiv masculin si-a marit aria de raspandire si acum este intalnit inclusiv la femei si copii.

     Va mai indoiti ca moda este imprevizibila? Acum putem vorbi si despre butoni eleganti pentru femei, care aduc un detaliu minunat unei camasi office banale. Asortati cu cerceii, de exemplu, maresc farmecul personal. Spre deliciul parintilor, la Accesoriul.ro se gasesc butoni eleganti si pentru copii. Ce dovada mai buna sa gasesti ca eleganta nu cunoaste varsta?


Un barbat care isi pune la maneca o pereche de butoni eleganti va remarca imediat cata distinctie emana acest simplu artificiu vestimentar, daca tine cont si regula de baza:  sa fie intotdeauna asortati cu ceasul, acul de cravata si catarama curelei, sau cu nasturii de la camasa in cazul unei tinute de ceremonie.


     Un vechi obicei spune ca un barbat nu ar trebui sa isi cumpere singur butonii, ci ar trebui sa ii primeasca in dar, la fiecare ocazie speciala. Aceasta este o traditie pastrata din perioada medievala, cand butonii pentru mansetele camasilor erau niste accesorii extrem de scumpe si de rare, fabricate exclusiv pentru celebrarea evenimentelor princiare.

     Din magazinul online de accesorii pentru barbati, Accesoriul.ro, se poate achizitiona o gama variata de butoni eleganti, clasici, casual sau tematici. Preturile butonilor, fie ei cilindrici sau patrati, dreptunghiulari sau rotunzi, sunt printre cele mai mici, ceea ce va da posibilitatea sa faceti o tura de shopping foarte avantajoasa.

Butonii cu pietre pretioase sau semipretioase reprezinta alegerea celor cu gusturi mai deosebite. Existenta pietrelor implica si o simbolistica, fiecare piatra venind cu un mesaj anume. Culoarea pietrelor este bine sa se regaseasca si pe alte piese din vestimentatie.



Un barbat elegant are grija ca accesoriile sa fie din acelasi tip de metal, fie pe auriu, fie pe argintiu, fara combinatii care pot strica aspectul vestimentatiei, in ansamblul ei!





     Desi barbatii sunt considerati “oropsiti” de moda, niciodata nu strica o nota in plus de eleganta si stil, mai ales cand este obtinuta atat de usor si de pregnant, prin simpla accesorizare cu un atat de mic articol! 

     Una dintre cele mai usoare metode de a face o schimbare vestimentara este alegerea unor accesorii potrivite.

2 comentarii:

  1. M-am indragostit de butonii astia, toti imi plac :) mie mi-a placut sa port camasi barbatesti la care sa pun butoni la manseta. Din pacate acum nu mai vad prin magazine camasi cu mansete pentru butoni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, sunt foarte eleganti butonii si sunt potriviti chiar si la camasile pentru femei. Pe site sunt si astfel de modele.

      Ștergere