vineri, 6 martie 2015

Restaurant La Conac - mana birjar!


Va invit sa facem o intoarcere in timp si sa ne imaginam cum arata locul unde dragii meseni de odinioara, boierii si domnitele, se desfatau cu bucate alese. O vila boiereasca, dupa oranduiala romaneasca, este locul in care atmosfera de altadata da un plus de farmec si originalitate, alaturi de preparatele traditionale romanesti si bauturi fine. Restaurantul La Conac, deschis recent in Bucuresti pe bulevardul care poarta numele marelui primar al Bucurestiului, Pache Protopopescu, este locul in care placerile culinare traditionale sunt imbogatite acum si de multitudinea de retete din bucataria altor popoare. In atmosfera interbelica din incinta conacului, plina de stil si farmec, va puteti delecta cu bucate alese din bucataria romaneasca, italiana, americana, mexicana.

De la variate feluri de peste si fructe de mare, la fripturi, salate si deserturi fine, totul reprezinta o explozie de bun gust ce invaluie papilele gustative cu arome de neuitat. Asa cum ati dedus, restaurantul are specific international. Totodata, este printre putinele restaurante care, beneficiaza de o atentie deosebita pentru copiii ce ii vor calca pragul. 

 

     Cei mici sunt asteptati cu meniuri speciale, atractive, special concepute pentru ei. Dar asta nu este tot! Undeva, la etaj, este amenajat un loc de joaca dotat cu toate cele necesare distractiei pe cinste a copiilor, unde sunt supravegheati cu multa atentie de cineva specializat. Ca orice restaurant care se respecta, nu puteau sa lipseasca un salon de evenimente pentru copii si un loc in care evenimentele speciale din viata noastra pot deveni deosebite si de neuitat. 

     O masa delicioasa, muzica in surdina, servirea ireprosabila si atmosfera divina, totul este pregatit pana in cele mai mici amanunte si ne asteapta cu drag. Este “Locul perfect unde iti poti desfasura botezul, ziua de nastere, sau unde poti petrece alaturi de invitatii tai, la cele mai inalte standarde de calitate si confort!” intr-un spatiu generos, amenajat cu mult gust, asa cum era pe vremea inaintasilor nostri. Aici va puteti destinde alaturi de persoana iubita, prieteni sau parteneri de afaceri.

     Dragi meseni, daca vreti sa fiti la curent cu ultimele noutati, va sta la dispozitie si pagina de facebook a restaurantului La Conac ce va imbie cu un sir lung de placeri culinare.
     Poate si voi, ca si mine, sunteti dornici de a va sarbatori cele mai importante evenimente alaturi de o servire buna, intr-o atmosfera placuta, cu bucate alese pe spranceana si bauturi rafinate. Totul se rezolva foarte simplu daca faceti o rezervare aici:

Adresa: Pache Protopopescu nr. 38
Email: contact@conaculnobil.ro
Telefon: 0737.851.103


     Si nu uitati, cu un like la pagina de facebook sunteti mai aproape de un restaurant elegant, restaurantul “La Conac”!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu