vineri, 27 martie 2015

Primavara sofisticata incepe la “Karla”


     Primavara s-a instalat deja cocheta, dar se apropie vara si, ca orice femeie, ma gandesc sa intampin cum se cuvine sezonul cald. Ma refer aici nu doar la pregatirea aspectului exterior si al corpului ci, in special, la pregatirea garderobei cu tinute cool, achizitionate la preturi accesibile.


     Desi moda se schimba rapid, ceea ce defineste o femeie in timp este stilul sau. Cu imaginatie si curaj, putem reinventa de fiecare data o poveste. Fara branduri renumite, fara etichete, doar cu tinute chic potrivite unei femei urbane, alese cu multa dragoste din magazinul online Karla.ro.
     Rochiile reprezinta articolul de vestimentatie prin care femeile se exprima, aducand un plus de farmec in ochii barbatilor, facandu-le mai dorite, mai frumoase, mai sexy.

     Fie ca sunt din categoria office in culorile de baza alb-negru, sau cat mai fluide si mai colorate, taiate in talie, cu decolteu, din voal sau tricot, cele mai accesibile modele de rochii Karla.ro le gasiti in magazinul online, in culori de rosu, albastru, violet - culori aprinse si deosebite.


     In 2015 se poarta mult dantela: alba, rosie, albastra, neagra, sau in nuante pastelate. Pornind de la cuvintele spuse la un moment dat de Anna Wintour, editor chef Vogue America: “Creeaza-ti propriul stil, fa-l sa fie unic pentru tine, dar identificabil pentru altii”, m-am conformat tendintelor, respectand stilul ce ma caracterizeaza si am achizitionat o superba rochie din dantela diafana, perfecta pentru un eveniment elegant, special.
     Am fost foarte placut impresionata de calitatea materialului si croiala impecabila, potrivita mai ales caselor de moda decat magazinelor online cu care am fost obisnuita pana acum.
     Aceasta rochita a reprezentat pentru mine un succes deplin in materie de cumparaturi online si astfel am devenit o clienta fidela, indiferent de anotimp.

     Ma adresez acum in special femeilor mai corpolente, mai “grasute” sau mai “pufoase”, categorie din care fac parte si eu. Sceptica la inceput, am descoperit in sfarsit magazinul care are o categorie special creata pentru noi, Plus: XXL. Stiu ca aici voi gasi mereu produse fabricate in Romania, produse de calitate, la preturi foarte accesibile - rochii, topuri, fuste, pantaloni - care reusesc sa mascheze perfect eventualele imperfectiuni ale siluetei.


     Noua colectie aduce in atentia mea (sper ca si a voastra), rochii mulate sau ample, cu taieturi asimetrice sau cute ce marcheaza talia, bluze din voal cu buline, dungi, sau inflorate. Toate sunt menite sa aduca un aer fresh, lejer si urban pentru un sezon mult mai colorat.
     Atunci cand vreau sa uit de toate problemele cu o sesiune inedita de shopping, intru pe Karla.ro sa admir indeaproape ultimele produse adaugate, paleta de culori ce se imbogateste continuu si textura materialelor atat de placuta la atingere.


     Colectia primavara 2015 vine la pachet cu multe topuri de primavara, rochii elegante de seara, dantela pretioasa, rochii office cu caracter si o sesiune foto si video senzationala pe care trebuie sa o urmariti si voi daca vreti sa vedeti cat de bine arata produsele fabricate in Romania si care se vand la preturi foarte decente, numai pe Karla.ro.

     Din noua colectie am o preferata, rochia Cinema Plus Violet, al carei croi avantajeaza orice silueta. Potrivita deopotriva stilului office si casual-elegant, ea poate deveni pentru mine a doua mare dragoste achizitionata pentru acest sezon, la un pret special de doar 69,99 lei. Si nu, nu este singurul produs care are un pret atat de accesibil! Va puteti convinge si voi, doar vizitand magazinul online.

     Eu mai am inca o preferinta in acest moment, din colectia Topuri. Banuiti care ar fi ea? 

4 comentarii:

  1. Aveti grija si nu comandati! Este o mare teapa acest site. Una comandati si alta primiti. Cautati pareri pe net sa vedeti ca nu mint
    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau daca ati avut vreo problema privind comenzile la ei. Eu am comandat si am primit lucruri care imi vin foarte bine, chiar si masurile si culorile sunt perfecte. Eu sunt foarte multumita de Karla .ro !

      Ștergere
    2. marimile si modelele corespund, dar ce faci cand o rochie rosu cu alb se transforma in rosu cu trei nuante de roz spalata la 30 de grade, cum scrie pe eticheta? asta inainte sa o porti macar o data...Ai mai fi multumita cand nu poti lua legatura cu cei de la care ai cumparat sa beneficiezi de garantie si nu iti raspund???

      Ștergere
  2. Daniele, astia sunt niste tepari ordinari si clientele tepuite sunt de ordinul sutelor, nu trimit banii pe retururi, nu trimit produsele la schimb, sper ca cel care detine jegul asta de magazin sa plateasca nu doar cu pierderi materiale ci cu ce are mai scump pentru bataia de joc fata de cliente!

    RăspundețiȘtergere