miercuri, 18 martie 2015

Cadou - Lenjerii de pat romanesti


     In ajunul marilor sarbatori (Paste, Craciun) se zice ca este bine sa te innoiesti. Fie ca iti procuri un obiect de imbracaminte, fie ceva pentru casa, important este sa gasesti ceva frumos, durabil si cu pret foarte tentant, eventual la oferta, pentru o satisfactie maxima.

     Dupa micile reamenajari facute pana acum in casa, am inceput sa caut modele noi si interesante de lenjerii de pat, pentru un plus de confort si un aranjament cu bun gust al dormitorului. 
     M-am confruntat si eu, probabil ca multe dintre voi, cu dezamagirea lenjeriilor care se gasesc pe piata, toate fiind chinezarii cu dimensiuni ce nu se potrivesc inscrierilor de pe eticheta. Ba, mai mult, dupa prima spalare, o lenjerie XXL devine buna pentru un pat de o persoana sau un patut de copil.
     Magazinele online de specialitate au o oferta bogata cu modele simpatice de lenjerii de pat, unele chiar fabuloase, cu design 3D si5D.



     Din experienta celorlalte bloggerite, am aflat ca poti gasi in mediul online produse rezistente, de buna calitate, in culori ce nu ies la spalat si cu dimensiuni ce corespund intru totul celor de pe eticheta. 
     Pe fonduri de alb, roz, bleu, vernil, cu modele atractive si de mare efect, lenjeriile 3D sunt foarte apreciate, desi, uneori, pretul poate parea putin piperat. Am descoperit, insa, oferta 1+1 gratis pentru lenjerii de pat romanesti, foarte simplu de comandat. 
     Puneti produsele in cosul de cumparaturi, asa cum faceti in mod normal, iar reducerea va fi aplicata. 
     Alaturi de avantajul cumpararii celor 2 lenjerii la pret de una si plata care se face ramburs la primirea coletului, o veste buna o reprezinta si transportul gratuit la comenzi de peste 250 lei.

     Preturile pornesc de la 59 lei, fara rabat de la calitate, iar modelele si culorile sunt pentru toate gusturile. Mi-au incantat privirea cateva lenjerii de pat Pucioasa.

  
 

     Tot admirandu-le, ma gandeam ca reprezinta, totodata, niste cadouri de neuitat pe care le puteti face celor dragi. Nu cred ca ar refuza cineva frumusetile pe care le gasiti pe site.

     Daca modelele alese de mine nu sunt pe gustul vostru, cu un simplu click pe linkuri puteti descoperi alte modele atragatoare. Voua ce model de lenjerie va place?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu