joi, 29 ianuarie 2015

Scaune si fotolii pentru relaxare


     Stiti ca era o reclama la TV care zicea asa: “Daca schimbi cateva obiecte din casa, pare ca ti-ai renovat intreaga casa”. Pornind de la indemnul primit din partea parintilor si sub influenta reclamei de care va ziceam, mi-a venit idea sa fac niste schimbari care s-au dovedit foarte inspirate. Despre ele vreau sa va vorbesc si cine stie, poate imi urmati exemplul.
     Primul pe lista a fost un fotoliu de masaj. Prima data cand am descoperit beneficiile unui astfel de fotoliu a fost in timpul vizitei la un salon unde mi-am facut pedichiura. Dupa cateva zeci de minute am simtit relaxarea si detensionarea zonei umerilor, a sezutului, a partii inferioare a spatelui dar si a zonei cervicale si a gatului. Intregul corp era in forma maxima si parca simteam un filon de energie cum imi inunda trupul si mintea devenise in scurt timp limpezita de ganduri.

 

     In loc sa merg din cand in cand la un cabinet de masaj, pentru a scapa de toata tensiunea acumulata, am cumparat acest minunat fotoliu. Si, pentru ca fiecare vroia sa-si petreaca cat mai mult timp in el, a fost necesar sa fac o programare pentru membrii familiei, toti bucurandu-se astfel de cateva clipe de relaxare, in fiecare seara.
     Scaunul este realizat pe un cadru din metal vopsit in culoarea neagra, permite o rotatie de 360 grade in jurul axului central si are un spatar ce se lasa cu usurinta pe spate. Pentru zilele cand oboseala ne doboara, il transformam rapid intr-un pat putin inclinat, tocmai bun pentru relaxat sau dormit cateva minute. Iar functiile de masaj sunt minunate: are 3 nivele de intensitate, vibratiile sunt pozitionate in 2 puncte la nivel lombar si in alte 2 puncte la nivel dorsal. Pentru 15-30 minute putem trece in revista cele 9 programe de masaj. Adio dureri cauzate de diverse contractari musculare, dureri cauzate de inflamatia diverselor ramuri nervoase, dureri de cap, sau "febra" musculara! 
     Nu regret nicio clipa ca am avut inspiratia de a cumpara acest fotoliu pentru acasa, mai ales ca am scutit in acest fel propria deplasare la cabinetele de masaj, aducand in acelasi timp o bucurie si celorlalti membri ai familiei. 
     Voi cand v-ati vazut ultima data intreaga familie relaxata? Mai ales seara, dupa o zi obositoare, nu v-ati gandit niciodata ce bun ar fi un masaj care sa va ajute sa scapati de tensiunea acumulata?
     Cand scriu aceste randuri stau confortabil in fotoliul care imi maseaza corpul. Cu tableta in mana si o muzica in surdina, relaxanta, incerc sa va impartasesc putin din satisfactia de a avea la indemana un fotoliu de masaj.
     Daca ati citit titlul, stiti deja ca urmeaza sa va spun cate ceva despre cealalta achizitie, scaune de bucatarie confortabile, cu un design deosebit, elegant si modern. Poate nu ma credeti, dar am constatat ca ele se numara printre cele mai utilizate piese de mobilier din casa. Dimineata, la pranz, seara, chiar si atunci cand vin ceva musafiri si ne asezam la masa, trebuie sa ne menajam pozitia coloanei. Ideale sunt scaunele care au spatar, pentru a sustine partea inferioara a spatelui, prevenind durerile lombare de mai tarziu. Cu cat spatarul este mai inalt, cu atat intreaga coloana se poate relaxa mai bine.


     M-a atras designul ergonomic care le face foarte confortabile, iar decupajele din spatar impreuna cu inaltimea de 108 cm fac ca aceste scaune sa fie deosebit de elegante. Sunt si foarte rezistente datorita cadrului metalic care sustine greutati pana la 100 kg si deopotriva comode datorita sezutul confectionat din burete de inalta densitate. Pielea ecologica cu care sunt tapitate scaunele reprezinta cea mai potrivita tapiserie, deoarece este usor de intretinut si curatat, asigurand o buna rezistenta in timp. Am ales 2 scaune crem si 2 negre pentru ca se incadreaza perfect in ambient, ele asortandu-se cu restul mobilei de bucatarie si cu aparatura electrocasnica.
     Primele reactii pe care le-au avut prietenii nostri cand le-au vazut au fost:
     - Wow, ce faine sunt!
     - De unde le-ati cumparat?
     - In cat timp le-ati primit acasa?
     - Mai au si alte modele?
     Da, mai sunt o multime de modele pentru toate gusturile pe ScauneOnline.ro, inclusiv scaune de birou cu masaj, acele scaune ergonomice care nu ar trebui sa lipseasca din casa sau de la locul de munca. Noi le-am primit in 24 de ore de la comanda pentru ca erau in stoc si locuim intr-un oras resedinta de judet. Timpul maxim de livrare este de 48 de ore, pentru celelalte localitati, deci si voi va puteti bucura rapid de noile achizitii. Produsele au venit dezasamblate, dar cu schemele de asamblare, iar pe cutie era lipita o folie transparenta in care se afla factura, chitanta si certificatul de garantie.
     Si, pentru ca ne simtim foarte bine in noul mediu creat in bucatarie datorita noilor scaune, ne gandim sa cumparam si un televizor (suntem in studiu inca) pentru ca timpul sa treaca si mai placut cand stam la masa.

     Mai ramane sa pun la intrare un afis (cu ghilimelele de rigoare): In aceasta casa va asteapta scaune si fotolii pentru confort si relaxare!

3 comentarii:

  1. scaunele pentru bucatarie sunt maxim de frumoase

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca aveam mobila de bucatarie colorata, imi cumparam si alte culori de scaune. Sunt superbe toate!

      Ștergere
  2. Arata foarte bine! Buna treaba https://www.exquisitemob.ro

    RăspundețiȘtergere