duminică, 11 ianuarie 2015

FoodPanda - Comanzi mancare online


     "Trebuie sa mananci ca sa traiesti, nu sa traiesti ca sa mananci". Asa spunea Socrate sau, mai bine zis, asa afirma Plutarh ca ar fi spus Socrate. 
     In realitate insa, cand te loveste foamea si nu ai timp sa treci prin bucatarie sa pregatesti de mancare, nu mai stai sa te gandesti ce a spus Socrate, ci dai fuga pe net si comanzi mancare online de la FoodPanda.
     Apetisantele feluri de mancare fast food, chinezeasca, italiana, asiatica, vegetariana, romaneasca, salate, shaorma, pizza etc. toate le gasesti intr-o platforma inteligent creata, cu ajutorul careia poti comanda mancare la domiciliu, fara sa mai faci zeci de conturi la diferite restaurante.
     Marele avantaj il reprezinta posibilitatea de a comanda direct de pe un singur site de la mai multe restaurante in acelasi timp, din lista restaurantelor cu care sunt incheiate parteneriate, iar comanda vine acasa. Platforma este ideala pentru comenzi la serviciu, pentru acasa daca fiecare membru al familiei are alta preferinta, pentru reuniuni cu prietenii, etc. si ori de cate ori fiecare membru al unui grup isi doreste alt tip de mancare.
     Platforma este activa in prezent in Bucuresti, Arad, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara. Lista este in continua dezvoltare, astfel ca maine s-ar putea sa apara si in orasul tau. 


     Lider de piata pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mancare din Romania, FoodPanda are si o aplicatie pentru telefonul mobil pentru ca tot procesul sa fie cat mai usor. Aceasta aplicatie iti este la indemana oriunde ai fi. Poti comanda rapid si foarte usor, de la birou, in drum spre acasă sau de la prieteni, mancarea preferata de la principalele restaurante din orasul tau.
     Cum functioneaza?
     - Gasesti un restaurant in lista afisata functie de zona in care vrei sa se faca livrarea.
     - Comanzi ce iti doresti.
     - Finalizezi comanda.
     - Livrarea se va face dupa ce primesti un SMS care confirma comanda.

     Tu ai incercat platforma FoodPanda?

Un comentariu:

  1. I like all the recipes and I try every of them at home, different dishes with different tastes loved by everyone.
    Eva cooking oil

    RăspundețiȘtergere