sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Cirque du Soleil - Quidam la Bucuresti




     De ce sa te duci macar o data la un spectacol Cirque du Soleil? Daca vrei sa-ti aduci aminte de vremurile copilariei si magia povestilor fantastice, sau vrei sa le arati copiilor tai locul unde acrobatiile vor fi la ele acasa, atunci mergi la circ. Spre deosebire de spectacolele noastre care sunt tot mai plictisitoare in fiecare an, cele prestate de Cirque du Soleil sunt fascinante, iar cu spectacolul Quidam sigur nu vei da gres. 
     “Quidam” a avut premiera mondiala sub cupola Cirque du Soleil din Montreal in aprilie 1996. De atunci, spectacolul a fost in turneu pe cinci continente si a fost vazut de milioane de oameni. Acum vine la Bucuresti unde te asteapta 4 zile cu 6 spectacole unice. Reprezentatiile au loc la Romexpo, in Pavilionul Central, in perioada 29 ianuarie - 1 februarie, acolo unde acrobatiile vor fi la ele acasa.
     Cu o distributie internationala ce reuneste 45 de artisti de top, acrobati, muzicieni, cantareti si actori, vei aluneca intr-o lume imaginara alaturi de tanara Zoe, o fata plictisita, pe care lumea lui "Quidam" o incurajeaza sa-si dea frau liber spiritului. Muzica originala, spectacolul uimitor de atletism si arta unde totul este gandit si planuit pana in cele mai mici detalii, redefinesc notiunea de performanta in arta spectacolului.
     Stiai ca Cirque du Soleil este o importanta organizatie cu sediul in Quebec, ce ofera divertisment de inalta tinuta artistica? Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de orase, din aproape 40 de tari, de pe sase continente, s-au lasat uimiti si incantati pana acum de Cirque du Soleil.
     Pline de optimism, bucurie si veselie, spectacolele pe care ni le ofera mereu Cirque du Soleil sunt mai mult decat simple spectacole de circ, sunt experiente unice si emotionante care captiveaza spectatorii de toate varstele.
     Pentru cei care au fost deja la “Saltimbanco“ in 2012 si “Alegria“ in 2013, "Quidam" va fi o placuta revedere a unor performeri in arta circului. Pentru ceilalti, este cea mai buna ocazie sa poata respunde la intrebarea: De ce sa te duci macar o data la un spectacol Cirque du Soleil? 

     Nu stii la ce sa te astepti? Urmareste filmuletul!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu