vineri, 5 decembrie 2014

Orase elegante, destinatii de vacanta




     Majoritatea oamenilor aleg destinatiile de vacanta in functie de anotimp si de modul cum vor sa-si petreaca timpul, alegand agentiile cu multe oferte si preturi avantajoase. Aerotravel, aflata in topul primelor 3 agentii de turism din Romania, ne intampina cu oferte greu de refuzat: vacante de vis in tara si strainatate, city break-uri, oferte speciale, croaziere si calatorii de afaceri, cu vouchere pentru vacanta si multe beneficii pentru clienti.


     Pentru iubitorii sporturilor de iarna, o destinatie in statiunile montane din Austria (regiunea Innsbruck) sau Italia (regiunea Cortina d'Ampezzo) reprezinta o iarna speciala, o vacanta la ski intr-un peisaj mirific. Zapada asternuta generos pe partii ofera cele mai bune conditii pentru sportivii incepatori sau avansati. Te asteapta obiceiuri si traditii specific zonei, specialitati culinare, hoteluri in apropierea partiilor de ski dotate la cele mai inalte standarde, cu centre wellness complet echipate si acces Wi-Fi. Hotelurile aflate la baza partiei iti ofera prilejiul de a patrece cat mai mult timp in aer liber, la distractie si destindere.


     Daca timpul nu-ti permite sa pleci intr-o vacanta mai lunga, poate preferi un city break la Milano pentru shopping. Milano este recunoscuta drept capitala modei cu magazinele intinse pline de marfuri de calitate ce iti fura privirea. Cei mai faimosi designeri si case de moda celebre te asteapta sa le treci pragul. Tot aici poti vizita Domul din Milano, Scala din Milano, Stadionul San Siro, poti gusta din preparatele traditonale: pizza, spaghetti si multe altele, intr-un cuvant, poti petrece clipe de neuitat.

     Anul asta vrei sa incerci ceva nou, Londra, pentru ca iti plac orasele mari din aceeasi categorie cu New York, Tokyo, Paris si Sydney. Acesta este unul dintre acele locuri care pur si simplu trebuie sa fie vizitate in timpul unei vieti! Wimbledon - casa tenisului, pub-urile, restaurantele si cluburile de noapte cu atmosfera trepidanta constituie alte motive pentru care o excursie la Londra nu trebuie sa va lipseasca din palmares.

.
     De cate ori ai fost intr-o vacanta de iarna in Spania la Malaga? Daca esti pasionat de cultura, iti plac petrecerile sau esti pasionat de sport, pregateste-ti bagajul pentru excursia de vis si achizitioneaza bilete de avion pentru destinatia Malaga prin intermediul agentiilor Aerotravel. Poti vizita Palatul Condes de Buenavista unde exista un muzeu dedicat celebrului Pablo Picasso care s-a nascut in Malaga si nu pleca pana nu gusti un pahar de vin Malaga dulce.

     Poate faci parte dintre cei nehotarati, care nu stiu incotro sa se indrepte in vacanta si nu stii ce sa alegi intre Viena, Munchen, Paris, Frankfurt, Valencia, etc. Sau poate te tenteaza un city break la Roma, Amsterdam, Atena, Istambul sau Venetia? Ai fost in team building-uri in aceste orase si acum vrei sa petrece clipe de relaxare cu cei dragi alaturi, atunci nu trebuie sa-ti mai spun ca te poti baza pe Aerotravel unde primeaza calitatea produselor si serviciilor turistice.

     Daca as putea pleca maine in vacanta as alege o croaziera de Revelion, din bogata oferta de croaziere pe toate marile si oceanele, cu escale in cele mai spectaculoase destinatii ale lumii.
     Indiferent de bugetul alocat, Aerotravel iti va oferi cel mai bun pret raportat la particularitatile fiecarui proiect si o gama completa de servicii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu