joi, 4 decembrie 2014

Noriel - Jucarii pentru sezonul rece


     Copilarie… unde esti tu oare?... Imi amintesc de zilele reci de iarna cand, dupa o bulgareala zdravana, intram in casa cu nasul, mainile si picioarele inghetate si tot mai vroiam sa ma joc. Imi doream jocuri care sa ma tina concentrata cateva ore, sa uit ca afara viscoleste si copiii sunt fiecare pe la casele lor.

     Daca am avut sau nu tot ce imi doream, nu mai tin minte, dar cea mai mare preocupare a mea, acum, este sa-i asigur copilului meu conditiile de care are nevoie pentru ca timpul sa treaca cat mai usor in anotimpul rece. S-au dus plimbarile lungi din timpul verii si orele petrecute in parc, acum trebuie gasite solutii pentru ca joaca in casa sa fie o placere.

     Baietii iubesc masinutele de toate felurile indiferent ca sunt mici, mari sau teleghidate si prefera sa se joace prin toata casa simuland mici raliuri, dar sunt pasionati si de tot ce inseamna piesele din care sunt alcatuite aceste masini. Se viseaza la curse de masini, asa cum o fac barbatii, apoi incep sa le demonteze prefacandu-se ca le repara.

     Fetitele iubesc papusile, papusile frumoase pe care le piaptana in fiecare zi si le schimba tinuta. Adora sa-si imagineze ca sunt mame la randul lor, le pregatesc de mancare, le spala, le culca si le ingrijesc exact asa cum fac mamele adevarate.

     Problemele apar atunci cand copii sunt plictisiti de jucariile pe care le au in casa si isi doresc alt tip de jocuri, de dexteritate, perspicacitate, ceva nou! Magazinul online Noriel vine in ajutorul parintilor si copiilor cu o gama variata de jocuri si jucarii pentru fetite si baieti, aranjate pe grupe de varste.

     Pentru copiii cu varsta de 5-7 ani, jocurile puzzle reprezinta cele mai la indemana solutii pentru antrenarea mintii, concentrare si rabdare. Din asamblarea pieselor ies la iveala animalute, scene din cartile cu povesti, harti ale diferitelor tari, personajele indragite din desenele animate si multe altele.


     Basmele copilariei sunt retraite cu emotie prin acest set de jocuri puzzle. Scenele cunoscute si iubite de copii din cartile de povesti sunt asamblate acum cu manutele lor - Capra cu trei iezi, Cei trei purcelusi, Scufita rosie si Pinocchio.

     Parintii se implica si ei cu bucurie atunci cand isi pot ajuta copilul sa identifice mai usor acele cartonase care se potrivesc cel mai bine intr-un anumit loc. Daca esti parinte si iti plac jocurile puzzle, trebuie neaparat sa vezi jocurile puzzle 3D.


     Cum ar fi, tu ca parinte, sa poti construi impreuna cu cel mic replici ale unora dintre cele mai frumoase si celebre cladiri - Castelul Peles, Castelul Bran, Tower Bridge, Colosseum sau Notre Dame? Piesele din spuma poliuretanica se imbina perfect si il poti lasa pe cel mic sa se descurce singur la inceput. Interventia ta, ca parinte, va fi salutara doar in momentele in care copilul incepe sa-si piarda rabdarea, sau nu mai gaseste piesele care sa se potrivesca.

     Poate copilul tau prefera jucarii electronice sau seturi Lego, jucariile de plus, masinute sau papusi. Le gasesti pe toate intr-un singur loc si iti va fi mult mai usor sa faci alegerile potrivite pentru cei mici. Sigur in drumurile tale ai intalnit macar o data un magazin Noriel si ai admirat bogatia de jucarii din vitrine. Acum e mult mai simplu, fie viscol, fie ger, poti vedea intreaga oferta din fata calculatorului si poti cumpara online.


     Noriel este un magazin cu traditie in domeniu ce comercializeaza o gama variata de jucarii moderne care satisfac normele de siguranta si cu un raport calitate-pret foarte atractiv. Este locul in care, orice parinte care a fost o data, cu singuranta se va intoarce iar.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu