luni, 8 decembrie 2014

Masina visurilor mele de la Radacini


     Mi-au placut masinile dintotdeauna. Inca de mica stateam la geam admirand cu placere fiecare masina care trecea pe strada. Le urmaream cu privirea si daca aveam norocul sa stationeze in fata geamului, faceam repede si cateva poze. Cand era una mai aratoasa si mai frumos colorata imi spuneam: Asta este masina visurilor mele! 

     Tata radea mereu de mine si imi spunea ca nu este totul ca masina sa fie mare si frumos colorata, ea trebuie sa fie bine dotata, sa corespunda propriilor necesitati, fie ca o folosesc doar pentru mers in oras, fie pentru mers pe distante lungi, dar cea mai buna este o masina stabila, incapatoare, care imi asigura confortul necesar in orice situatie si siguranta in deplasare. Nu am inteles ce vroia sa spuna tata pana cand am descoperit Radacini, locul in care stau laolalta zeci de modele care abia asteapta sa-si gaseasca proprietarul.


     In decursul anilor preferintele in materie de masini mi s-au schimbat mult. Imi aduc aminte ca, intr-o vara, am plecat cu matusa si verisoarele mele pana la bunici la tara, asa ca fetele, intr-o frumoasa si incapatoare masina Opel. Nu mai stiu ce model era dar semana mult cu Opel Zafira. Era atat de mult spatiu in spate incat noi, copilele, parca eram intr-o camera de joaca, in timp ce portbagajul incapator era doldora de pachete. Nici nu imi imaginam vreodata ca pot intra atat de multe lucruri intr-o masina si totusi confortul sa fie maxim.

     De atunci mi-am zis, in gand, ca doar un Opel imi va fi mereu alaturi. Chiar si in privinta culorii mi s-au schimbat gusturile. Am renuntat la culorile stridente si mi-am aplecat privirea asupra masinilor elegante, de culoare inchisa, care emana prestanta.

     Acum, cand a venit timpul sa-mi cumpar si eu o masina, pentru ca masina este ceva atat de necesar si util incat nu pot concepe viata fara ea, imi este foarte usor sa-mi aleg masina visurilor. Desi am oscilat initial intre Opel Astra si Opel Corsa, in final m-am decis. Studiind oferta din fata calculatorului, am luat un model de pornire la care am adaugat toate dotarile pe care le consideram necesare pentru un plus de siguranta si confort si in final am obtinut ceea ce imi doream. 

     Radacini este locul in care poti trece in revista modelele aflate in oferta curenta sau ofertele speciale si, daca faci o vizita la showroom, oamenii bine documentati te intampina cu zambetul pe buze. Orice nelamurire ai avea, nu pleci de acolo in ceata pentru ca sunt dealeri, dar si importatori autorizati, asigurand si service la masinile pe care le vand.

     Profesionalismul lor m-a convins ca am ajuns unde trebuie. In urma unui test drive la care ne-am programat deja, vom decide (eu, impreuna cu toata familia) daca am ales corect. Pacat nu mai putem beneficia de programul “Prima Masina” - am sarit putin de varsta limita de 35 de ani.




     Atragatoare, eleganta, dinamica aceasta masina visurilor mele, Opel Astra, se gaseste la oferta la pret special. Are 5 usi, motor de 1.4L pe benzina si o putere de 100 CP si pot beneficia si de dotarile optionale incluse in pret: proiectoare de ceata si computer de bord. Imi place ca este incapatoare, cu un design modern ce se apropie putin de viselor mele din copilarie. Sper sa reusesc sa o achizitionez pana la 31 Decembrie 2014 ca sa pot beneficia de oferta.

     Vizita la Radacini va fi decisiva si, chiar daca acest model nu corespunde pe deplin dorintelor noastre, sigur vom gasi un model la oferta care sa ne satisfaca exigentele. Poate luam o Mazda…rosie…decapotabila… sau mai bine Opel Zafira, ca poate mai vine un copil si ne trebuie mai mult spatiu…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu