luni, 1 decembrie 2014

Lentile de contact ce dau culoare vietii



     Femeile adora sa fie mereu sexy si atragatoare prin asortarea culorilor fardului de pleoape cu nuanta ochilor si se intampla tot mai frecvent sa isi doreasca o schimbare a culorii ochilor fara riscuri de a capata vreo infectie sau o alergie. Pentru aceste momente, lentilele colorate sunt cea mai buna optiune. Intr-o gama variata de culori, lentilele pot da o stralucire accentuata privirii sau pot schimba total look-ul prin alegerea acelor nuante care avantajeaza cel mai bine.

     In functie de durata purtarii, lentilele de contact pot fi de unica folosinta sau pentru perioade mai lungi, cu inlocuire la doua saptamani, lunara si chiar anuala. Pentru anumite ocazii sau evenimente schimbarea tinutelor in functie de culoarea ochilor va fi mult mai la indemana si cu rezultate spectaculoase. 
     Poti asorta bijuteriile la culoarea ochilor astfel incat sa-ti scoata in evidenta noua infatisare si privirea galesa sau patrunzatoare in nuante de alb, roz, gri, galben sau portocaliu pana la violet, rosu, verde, albastru sau turcoaz. Fiecare femeie are ochi frumosi, fie ca sunt caprui, verzi, negri, hazel sau albastri.

     Lentilele de contact se livreaza la pachet cu o multime de accesorii, cum ar fi solutiile de intretinere, picaturile oftalmologice, tabletele de deproteinizare si suportul pentru lentile. Este necesara o ingrijire deosebita, o igiena corecta pentru a evita eventualele neplaceri. Instructiunile de folosire sunt foarte importante pentru obtinerea beneficiilor pe masura efortului. 
     Riscurile asociate portului lentilelor de contact tin, in cea mai mare masura, de nerespectarea igienei, de nerespectarea duratei recomandate de port al lentilelor, precum si de achizitionarea lentilelor fara prescriptie medicala atunci cand aceasta se impune.


     In afara de rolul lor estetic, lentilele de contact au si utilizare medicala fiind destinate persoanelor care sufera de miopie, astigmatism, prezbiopie. 
     Lentilele de contact au aparut din necesitatea de a corecta vederea persoanelor cu meserii care implicau activitate fizica sustinuta si ritm alert de lucru, pentru care purtarea ochelarilor era un real inconvenient. Nu sunt afectate de ploaie, ninsoare, abur sau condens si ofera camp vizual mult mai larg comparativ cu ochelarii de vedere.
     Utilizatorii ochelarilor de vedere stiu cat pot fi acestia de incomozi mai ales in zilele geroase de iarna cand trecerea de la cald la frig produce aburirea lentilelor atat de suparatoare, sau pe perioada verii cand soarele arzator devine o piedica in confortul ochilor. Prin utilizarea lentilelor de contact sunt eliminate toate aceste neplaceri si mai mult, ochelarii de soare pot deveni un accesoriu de luat in calcul pe perioada verii iar ochelarii de schi pe perioada iernii.


     Daca iti doresti o pereche de ochelari de soare cu tematica (sport, excentrici, casual sau de lux), de la un anumit brand (Hugo Boss, Carrera, Diesel, Polaroid), sau in functie de gen (pentru barbati, femei, copii sau unisex), magazinul online de optica Lensa iti ofera servicii de inalta calitate la cele mai mici preturi. 

     Lentilele de contact, atat cele cosmetice cat si cele cu dioptrii, sunt dispozitive medicale si magazinul online de optica detine autorizatiile necesare pentru a comercializa acest tip de lentile de contact, comercializand doar produse originale, sigilate. Schimbarea produselor achizitionate este gratuita in termen de 30 zile de la achizitionare.

     Daca si voi va doriti o pereche de lentile de contact 100 % originale, fie ca sunt estetice sau cu dioptrii, la cele mai mici preturi, cu certificate de originalitate si instructiuni de utilizare, nu va ramane decat sa-i sunati sau sa-i contactati prin e-mail.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu