joi, 18 decembrie 2014

Karin Gifts - Cadouri corporate de Craciun



     Sarbatoarea Craciunului da un farmec aparte sfarsitului de an iar cadourile sunt cu atat mai mult asteptate. Cosuri cadou cu ceaiuri aromate, sampanie, whiskey sau lichior, sau cadouri corporate de Craciun ambalate cu mult efect si din care nu lipsesc dulciurile savuroase, reprezinta surprize care nu pot fi decat placute pentru cei care le primesc. In prag de sarbatori, angajatii unei firme se bucura cand sunt apreciati si li se ofera din partea sefilor cadouri de la Karin Gifts, chiar daca pe parcursul anului acestia au beneficiat si de alte bonusuri - tichete cadou, tichete de vacanta, vouchere de cumparaturi.

     Stim cu totii ca orice afacere se bazeaza pe mentinerea unor relatii existente dar si pe cautarea si dezvoltarea permanenta a unor noi relatii de afaceri. Cresterea increderii si simpatiei clientilor fata de firma pe care doriti sa o dezvoltati continuu este un motto ce sta la baza oricarei afaceri de succes.

     La final de an, Karin Gifts va ajuta sa oferiti cadouri partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clientilor sau propriilor angajati cat si sfaturi ale unor experti in cadouri. Cosurile cadou oferite in dar va ajuta sa le aratati cat de mult ii pretuiti, ele reprezinta o recunoastere a implicarii fiecaruia in munca zilnica ce duce in final la succesul firmei. 

     Cadourile oferite angajatilor le ridica moralul, ele fiind expresia incontestabila a rasplatirii efortului depus. Pe termen lung au darul de a spori gradul de loialitate a acestora, deoarece gestul facut de angajator arata ca firma respecta si apreciaza valoarea oamenilor care au contribuit la obtinerea succesului firmei si au ridicat-o la rang inalt. Motivarea angajatilor se poate asigura foarte usor prin oferirea de cadouri Craciun care dau si mai multa culoare sarbatorilor de iarna.

     Sutele de cadouri decorate si ambalate manual, in spiritul Craciunului, sunt gata de a fi oferite cu ocazia sarbatorilor de iarna partenerilor de afaceri, angajatilor sau colaboratorilor. 

     Variantele atragatoare si diversificate pot contine specialitati dulci, precum cozonac, fursecuri daneze, zahar aromat, praline fine, drajeuri si ciocolata, toate acompaniate cu succes de o sampanie savuroasa, asa cum este “Cadou Elegant Christmas”. Aromele fine de cocos si vanilie, alaturi de o sampanie revigoranta, dulce si aromatica, aduc un plus de savoare si recunostinta.



     Un cadou deosebit este si “Cosul cadou Blue Christmas” ce contine specialitati dulci, precum panettone, fursecuri daneze, turta dulce germana de cea mai buna calitate, pates de fruits, dulceturi artizanale, praline fine si ciocolata alba cu stracciatella, toate acompaniate de un ceai negru savuros si doua sortimente de vin, pentru gusturi rafinate. Decorat cu o funda mare albastra, cosul alb plin de puritate aduce in casele celor ce il primesc o boare de culoare si eleganta.

     Cu o experienta de 4 ani in organizarea de cosuri cadou, cosuri deosebite potrivite pentru orice ocazie, cosuri personalizate adaptate bugetului si dorintelor, Karin Gifts da dovada de profesionalism si flexibilitate prin practicarea de preturi excelente, discounturi mari la volum si fidelitate.


     Mai sunt doar cateva zile pana la Sarbatoarea Craciunului care ne inunda tuturor sufletele cu o bucurie si o liniste nemarginita. Angajatorii inca mai au timp sa se hotarasca si sa aleaga dintre sutele de cadouri corporate de Craciun ce pot fi oferite de la Karin Gifts, iar angajatii sa se bucure din toata inima de apreciarea din partea sefilor. 

     Este minunat sa primesti cadouri, dar este la fel de minunat si inaltator sa oferi cadouri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu