luni, 8 decembrie 2014

Frumoasa din cap pana-n picioare.Philips


     Frumusetea exterioara ar trebui sa ne procupe la orice varsta. Daca si tu faci parte dintre femeile care acorda o importanta majora ingrijirii corpului pentru a fi frumoasa din cap pana in picioare, inseamna ca te intereseaza sa afli noutati despre ultimele produse si dispozitive de ingrijire a tenului si de indepartare a parului nedorit prin epilare.

     Fiecare femeie isi doreste sa aiba un ten sanatos si stralucitor, acesta fiind principalul aspect pe care cei din jur il au in vedere atunci cand iti evalueaza frumusetea. Secretul din spatele tenului impecabil il reprezinta noul dispozitiv Philips VisaPure care indeparteaza eficient machiajul, celulele moarte si impuritatile si ofera o curatare in profunzime de 10 ori mai eficienta decat curatarea manuala.

     Poate ca si tu ai incercat acasa toate metodele de demachiere folosind dischete cosmetice si totusi nu ai fost multumita de rezultate la indepartarea fondului de ten, a impuritatilor si netezirea tenului prin diferite masti abrazive. Dupa ce folosesti acest produs minune, sigur vei uita pentru totdeauna la vechile metode de curatare a tenului.


     Dispozitivul nu are fir, se alimenteaza de la un acumulator care asigura 30 de utilizari dupa o incarcare completa. Folosit de doua ori pe zi, asa cum este recomandat pentru obtinerea celor mai spectaculoase rezultate, poate fi utilizat cel putin doua septamani pana la o noua incarcare. El vine insotit de doua perii (pentru ten normal si sensibil), iar peria pentru exfoliere se achizitioneaza separat. Cele doua setari, una pentru curatare delicata si cealalta pentru curatare in profunzime, iti asigura o curatare complete a tenului dupa doar 1 minut datorita tehnologiei DualMotion care face ca peria sa se roteasca si sa vibreze delicat, in acelasi timp.

     Este un produs revolutionar care da tenului un aspect catifelat si stralucitor, bine curatat in profunzime, care intarzie aparitia semnelor vizibile de trecere a anilor pe tenul tau. Atunci cand faci dus poti sa-ti cureti eficient atat fata, cat si gatul si decolteul si poti folosi aparatul fara teama sub apa deoarece este complet rezistent la apa.

     Spuneam la inceput de frumusetea din cap pana in picioare si vreau sa-ti amintesc cat de importanta este epilarea pentru o femeie, mai ales pentru persoanelor care sufera de pilozitate in exces. O piele catifelata la atingere, fara fire de par rebele iti va da mai multa incredere chiar si atunci cand mergi la plaja, la sport sau la intalnirile amoroase. De ce? Pentru ca, spre deosebire de epilatoarele clasice care smulg parul si irita pielea, sistemul IPL de indepartare a parului iti aduce tehnologia inovatoare folosita cu succes in saloanele profesionale, chiar la tine acasa, simplu, usor, sigur, de incredere.


     
     Produsele din gama Philips Lumea (IPL) vin in casa ta sa te bucuri de o epilare complet nedureroasa. Nu-i asa ca abia astepti sa scapi de parul in exces din zona axiala sau inghinala, de pe picioare, brate, sau sa uiti de inesteticele fire de par crescute sub piele in urma folosirii aparatelor de ras?

     Epilatorului Philips Lumea are la baza tehnologia de ultima generatie denumita IPL, adica lumina intens pulsata care are scopul de a rari firul de par pana cand acesta nu va mai creste deloc. El poate fi folosit chiar si pe pielea sensibila, pe barbie sau pe buza superioara, energia luminoasa asigurand tratament delicat si eficient in acelasi timp. Nu vei mai fi nevoita sa mergi la saloanele de infrumusetare, vei scapa de epilatoarele clasice si aparatele de ras din casa si vei spune adio durerii si aspectului neplacut al pielii.


     Philips are grija de tine, iti sare in ajutor mereu cu produse noi tot mai performante si te ajuta sa te pastrezi frumoasa, cu noile tehnologii. Printr-o ingrijire adecvata si sustinuta, cu Philips VisaPure si Philips Lumea (IPL) vei reusi sa mentii stralucirea si tineretea trupului si a tenului tau, nepermitand trecerii timpului sa lase urme vizibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu