luni, 8 decembrie 2014

Eleganta incepe cu haine foarte curate


     Te consideri o persoana eleganta, pui mare pret pe curatenia in casa si pe ingrijirea hainelor tale, care nu trebuie sa fie neaparat noi dar trebuie sa fie curate, pentru ca eleganta incepe cu haine extreme de curate. Constati ca timpul nu iti mai ajunge, treburile din casa te coplesesc si ai vrea sa ceri ajutor cuiva…ajutor pentru ca hainele tale sa fie spalate si calcate, ajutor pentru covoarele patate pe care nu le poti spala in spatele blocului, pentru ca stai in capitala. "Curatenia este mama sanatatii" si daca tu nu mai poti sa faci fata volumului de munca, nu dispera! Pentru tine in mod special, pentru ca stai in Bucuresti, solutia vine de la spalatoria Expressive Cleaning.

 

     Ai un serviciu stresant, lucrezi peste zece ore pe zi si deseori pleci in delegatii? Inseamna ca ai in permanenta nevoie de haine curate in sifonier pentru a fi eleganta. Felul in care tu ai grija de propriile haine dezvaluie o multime de lucruri despre tine, de la cat de mult iti place sa te ingrijesti, pana la cat de disciplinata esti. Pentru hainele delicate ce nu pot fi spalate in masina ta automata cu detergentii din comert, pentru bluza ta de matase, haina de blana, dar si pentru pernele decor si cuvertura de pat, curatatoria non-chimica iti ofera servicii de maxima calitate. Spalarea se face cu apa si detergent bio-degradabili si non-toxici utilizand tehnologia Lagoon, cel mai avansat sistem de curatare din domeniul intretinerii textilelor, furnizata de Electrolux din Suedia.


     Alaturi de curatarea permanenta a hainelor, curatenia in casa este foarte importanta. Daca ai o dulceata de copil care abia invata sa mearga, sau un animalut de companie, ai aflat deja cum arata diferite pete pe covoarele tale. O vorba din popor spune ca dezordinea din casa semnifica haos pe alte planuri personale iar tu, daca nu vrei sa-ti iasa cine stie ce vorbe, vei apela la serviciul de curatare periodica a covoarelor, carpetelor si mochetelor. Nu trebuie sa lasi covoarele murdare in idea ca nu ai cum sa le transporti pana la spalatorie! Serviciul complet presupune deplasarea acasa la tine, ridicarea covoarelor, spalarea si improspatarea lor si returnarea in conditii ridicate de calitate si profesionalism. Preturile sunt cele mai mici de pe piata iar livrarea se face functie de programul tau pentru ca tu, consumatorule, sa fii multumit.

     Daca iti vor fi de folos serviciile spalatoriei, iti poti face si abonamente lunare pentru activitatea de curatare a hainelor, covoarelor, perdelor, draperiilor, huselor, pieselor de pielarie (genti, portofele, incaltaminte), etc. Abonamentele se prezinta in mai multe variante, diversificate in functie de tipul de servicii de care vrei sa beneficiezi si de frecventa comenzilor tale.


     Pentru ca eleganta incepe cu haine extrem de curate, se extinde la lucrurile din casa ta care nu pot fi spalate prin metode clasice, Expressive Cleaning iti da posibilitatea sa-ti degrevezi timpul de sarcinile care iti sunt ca o povara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu