sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Secundar iti ofera ora exacta


     De cele mai multe ori timpul zboara pe langa noi atat de repede incat nici nu realizam cand s-a facut ora de intalnire cu prietenii sau ca am ajuns prea tarziu la o intalnire importanta. Ar trebui sa pretuim fiecare secunda din viata noastra.

     Ma uitam zilele trecute intr-o vitrina frumos aranjata unde bijuterii de toate felurile straluceau cu mandrie alaturi de cateva ceasuri de mana. Mi se parea ca ceasurile nu sunt puse in valoare la fel de bine ca intr-un magazin online cum este Secundar.ro unde bogatia de modele si branduri ne coplesesc atunci cand vrem sa-l alegem pe cel potrivit tinutei si momentului zilei.

     Mai mult decat un simplu instrument de masurare al timpului, ceasul reprezinta un accesoriu ce pune amprenta stilului personal asupra unei tinute radicand-o la un alt nivel - o poate intregi sau ii poate schimba total aspectul. Un ceas elegant, cu personalitate, este potrivit pentru persoanele care se respecta si iubesc accesorizarile la orice tip de tinuta fie casual, fie office.

     Ceasurile elvetiene de lux, ceasurile Guess, Detomaso, Raymond Weil alaturi de marci germane si japoneze, Rothenschild, Seiko, Q&Q, te pot ajuta si pe tine sa-ti definesti stilul, pentru ca, nu uita, adevaratul stil pleaca de la ceasul ales. Daca nu dispui de resurse suficiente pentru a etala un ceas de elita, nu dispera, pe Secundar.ro exista marci pentru orice buget. Important este sa nu amesteci stilul sport cu un ceas aurit sau cu pietricele Swarovski si nici stilul elegant cu un ceas cu bratara de plastic in culori stridente. Doar asa poti arata celor din jur ca ai stil atunci cand asortezi accesoriile cu imbracamintea.

     Barbatii nu au multe optiuni in materie de accesorii. Poate asta este si motivul pentru care ei sunt cei mai pasionati atunci cand vine vorba sa aleaga, sa cumpere si sa poarte un ceas.


     Pentru stilul casual modelele abunda. De exemplu acest ceas Rothenschild Stream Chronograph RS-1001-BL Barbatesc original, cu bratara din silicon, afisaj analog, geamul din cristal mineral, carcasa din otel inoxidabil si rezistent la apa, pentru care Secundar ofera cel mai mic pret.

     Pentru cei cu dare de mana, printre cele mai scumpe ceasuri barbatesti se afla un ceas Atlantic WORLDMASTER 52850.41.21S Lusso Cronograf Automatic Limited Edition la pretul de 6.645 lei. Are mecanism elvetian, afisaj analog, bratara din piele, geam din safir, este automatic si rezistent la apa, are o multime de functii si este recomandat stilului sport. Nu va recomand sa faceti un imprumut la banca pentru un astfel de ceas decat daca aveti si o masina puternica, decapotabila, in garajul vilei.
     Credeti ca nu ati ajuns unde trebuie? Nu disperati, exista modele si pentru oamenii “mai normali”, asa cum sunt cele marca Q&Q cu preturi incepand de la 43,40 lei.



     Femeile sunt rasfatate cu ceasuri in cele mai diverse culori, cu pietre Swarovski sau fara, cu bratara metalica sau curea din piele si la cele mai diferite preturi. Promotii de la 15% pana la 75% fac deosebit de placuta achizitionarea unui ceas de marca, Ceas Geneva Premium Gold original, la preturi mai mult decat tentante.
     De o mare popularitate se bucura ceasul de dama Fossil Stella Mini ES3094, in stil fashion, cu bratara, cadran si carcasa de culoarea aurului roz, ce este acum la reducere. Casio, Detomaso, Fossil, Guess, Diesel, Seiko, Q&Q, Bulova, Esprit, Hugo Boss, Lorus, Michael Kors, Police, Timex, Puma, Rothenschild, Raymond Weil sunt cateva din marcile de renume in materie de ceasuri, branduri ce se prezinta cu modelele lor ispititoare.

     Ceasul pe care ti-l cumperi trebuie sa fie functional si trainic, sa aiba un design placut si, poate cel mai important, sa fie de calitate. El trebuie sa-ti reflecte caracterul si temperamentul, sa fie ca o prelungire a personalitatii tale, asa cum este, de exemplu, parfumul pe care il poti alege de pe site alaturi de bijuterii ce iti pun in valoare feminitatea.

     Moda, calitate, precizie si design este combinatia ideala care ii reprezinta pe oamenii increzatori, ambitiosi, dinamici si pasionati de ceea ce fac, care se uita cu mandrie asupra realizarilor lor. Adevaratul stil pleaca de la ceasul ales, continua cu lux si calitate in toate aspectele vietii, dar nu se opreste aici, el este completat de atitudine.

     
Secundar.ro este visul oricarei femei sau oricarui barbat, este taramul luxuriant unde visele devin realitate, unde gasesti bijuterii de dama, parfumuri si ceasuri de dama dar si ceasuri de barbati, ochelari de soare si accesorii a caror livrare este sigura, rapida si lipsita de probleme. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu