duminică, 30 noiembrie 2014

GoClever - Cumpara inteligent gadget-uri


     Gadget-urile au invadat piata insa putine obiecte au devenit atat de utile precum un smartphone. Ca orice persoana care care doreste sa-si schimbe telefonul mobil, mi-am pus intrebarea: unde gasesc un smartphone nou, la pret convenabil, cu sistem de operare Android? 
     Am dat o simpla cautare pe Google de tipul stiri lansare smartphone ecran IPS de 5.5 inch cu rezolutie FullHD. Asa am dat peste GoClever, producatorul polonez de solutii tehnologice, cel care de peste 7 ani a furnizat solutii in domeniul produselor electronice de larg consum si a oferit cel mai bun raport calitate-pret.

     Multa vreme criteriul de baza in alegerea telefonului era pretul. In urma unor schimbari semnificative in gandirea clientilor, deciziile sunt acum influentate de viteza si traficul de date.
     Momentan criteriile dupa care ma ghidez eu, atunci cand caut un telefon sau o tableta, sunt cumva diferite ca si ordine de abordare.
     Unul dintre cele mai importante aspecte pe care le iau in considerare la achizitia unui smartphone este dimensiunea ecranului. Problemele de vedere ma obliga sa pun pe primul plan aceasta optiune, astfel incat o dimensiune a display-ului de 5.5 inch mi se pare cea mai buna alegere.
     M-a atras sistemul de operare Android cu acces la sute de mii de aplicatii gratuite care imi da posibilitatea de a avea un smartphone ideal pentru apeluri de voce, video si mesagerie instant, navigare pe internet, jocuri de Android si accesul la continut multimedia.
     Si l-am gasit pe el, cel mai nou si puternic smartphone din portofoliul GoClever, care este deja disponibil in Romania incepand cu data de 11 Noiembrie 2014, la un pret accesibil.

     Mi-a fost greu sa cred ca poate exista un smartphone cu ecran full HD la un pret mai mic de 1.000 lei. GoClever Insignia 550i mi-a demonstrat insa ca m-am inselat.

     Ma veti intreba, probabil, despre acest smartphone - ce m-a atras, cateva detalii tehnice si de ce l-as recomanda tuturor prietenilor mei, care sunt motivele care m-au determinat sa-mi aplec privirea asupra lui. Iata care sunt considerentele:


  1.    Smartphone-ul beneficiaza de un ecran LCD cu tehnologie IPS capabil sa redea imagini folosind rezolutie Full HD intinsa pe o suprafata cu diagonala 5.5”. Rezolutia de 1920 x 1080 pix garanteaza imagini de calitate si unghiuri largi de vizualizare. Datorita ecranului mare, acest dispozitiv poate fi folosit atat pe post de smartphone, cat si pe post de tableta. Rasfat la prima vedere - ecran mare, rezolutie mare, calitate superioara fara umbre atunci cand este atins. 
  2.    Intr-o carcasa cu linii elegante, cu doar 8 mm grosime, troneaza o configuratie de nivel mid-range cu procesor octa-core (cu 8 nuclee) de 1.7 GHz, procesor grafic cu 4 nuclee de tip Mali 450MP, 2GB memorie RAM. Procesorul, un monstru real al puterii gata de a fi declansat cu prima ocazie, ofera performanta maxima intr-un design modern si elegant. Fotografiile si filmele realizate cu Insignia 550i sunt stocate in 8 GB memorie interna, extensibila pana la 64 GB prin folosirea de carduri microSD.
  3.    Insignia 550i ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat care asigura cele mai bune viteze in cadrul aplicatiilor. Ofera posibilitatea de a gestiona documente (trimise si primite pe email) in timp real prin acces rapid la Internet, de a viziona filme direct pe ecranul smartphone-ului si de a rula jocuri.
  4.    Smartphone-ul este echipat cu o camera foto frontala de 2 MPix si una principala de 13 MPix cu blitz LED. Camera frontala este utila pentru apeluri video si pe Skype.
  5.    Dispune de conectivitate: GPS/A-GPS, Bluetooth 4.0 LE, radio FM, port USB, jack audio 3.5mm
  6.    Functia Dual SIM aflata in dotare este foarte importanta pentru ca ofera posibilitatea de a avea intr-un singur telefon atat cartela de serviciu cat si cartela personala. Exista astfel oportunitatea de a combina numarul de telefon privat si cel de afaceri intr-un singur dispozitiv chiar si atunci cand sunt folositi mai multi operatori de telefonie mobila.



     Fiind mereu "pe picior de plecare", intr-o lume in continua evolutie, caut putere si performanta intr-un gadget cu design modern si elegant.
     Am nevoie de acces instant la Internet si e-mail, de facilitatea editarii de documente, un sistem GPS de incredere fara a utiliza inca un gadget in acest scop, un aparat foto de buna calitate, alaturi de posibilitatea de a asculta muzica si a viziona filme.
     Iata ca l-am gasit - “The devil is in details”.

     Daca si voi sunteti in cautare de gadget-uri performante la preturi decente, puteti viziona pe site intreaga oferta a celor de la GoClever:
     TABLETE GOCLEVER: Tablete bazate pe sistemul de operare Android,
     TABLETE PENTRU COPII GOCLEVER: Tablete pentru copii bazate pe sitemul de operare Android,
     SMARTPHONE-URI GOCLEVER: Smartphone-uri bazate pe sistemul de operare Android,
     HYBRID GOCLEVER: Tablete hybrid bazate pe sistemul de operare Android,
     DVR GOCLEVER: Camere DVR pentru masina si sport,
     NETBOOK GOCLEVER: Netbook-uri bazate pe sistemul de operare Android,
     NAVIGATIE GOCLEVER: Navigatie GPS folosind cele mai precise harti,
     MEDIA PLAYER ANDROID GOCLEVER: Modemuri si unitati pentru TV bazate pe sistemul de operare Android,
     DVB-T GOCLEVER: Receptoare DVB-T terestre,
     GAMEPAD GOCLEVER: Controlere pentru jocuri bazate pe sistemul de operare Android,
     PERIFERICE GOCLEVER: Tastaturi, mousi, boxe, incarcatoare, modemuri si cabluri pentru echipamentele GOCLEVER,
     ACCESORII GOCLEVER: Suporturi, huse si carcase pentru echipamentele GOCLEVER.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu