duminică, 9 noiembrie 2014

Cumparaturi online - Elanko


     Cunoastem toti beneficiile comertului electronic ca fiind cheia unei relatii rapide si moderne intre furnizorul si comparatorul de produse/servicii. Comertul electronic reduce timpul dedicat cumparaturilor, accesul la informatie este foarte rapid datorita internetului, nu exista limitari geografice privind cumparaturile iar schemele de plata sunt foarte diverse, toate in beneficiul comparatorului. Ofertele de reduceri sunt prezentate cumparatorilor in cel mai scurt timp, informatia circuland in timp real.
     Vrei sa simti placerea de a face cumparaturi la orice ora din zi, in orice zi din saptamana, in tot timpul anului, din aproape orice locatie? Vrei sa te bucuri de oferte speciale sau reduceri? La Elanko gasesti produse Smailo, Zass si Taurus doar la un click distanta!
     Daca vrei sa faci/sa-ti faci o bucurie, tableta Smailo Duo Vanilla permite relaxare prin jocuri, comunicare si informare pe retele sociale.


     Iata descrierea in cateva cuvinte:
     “Procesor Dual-Core ARM Cortex A7 1.5GHz
Ecran 7 inch / 17,78 cm TFT Capacitiv  5 Points multi touch 800*480 pixeli, 512MB Ram, 8GB flash, Procesor grafic 3D Accelerator Mali-400, Camera web VGA, Microfon, MiniHDMI, MicroUSB, MicroSD , baterie 3.7V Li-polimer 2800mAH.”
     Ecranul de 7” dotat cu tehnologia Multi Touch in 5 puncte ofera texte afisate clar si imagini redate in detaliu. Citesti carti, ziare, reviste, urmaresti un film sau vizionezi fotografii? Experienta va fi de neuitat! Ai posibilitatea sa te conectezi rapid la internet pentru a-ti verifica emailurile prin orice retea wireless disponibila.
     Fiind destinata atat activitatilor de birou cat si celor de relaxare, comunicare si informare, procesorul Dual Core permite navigare rapida si asigura performanta optima in activitatile de tip multi-tasking.
     Echipata cu Google Android 4.2 (Jelly Bean), tableta Smailo Duo Vanilla iti permite sa personalizezi totul, de la widget-uri la wallpaper-uri.
     Pune la dispozitie 8GB pentru stocarea de documente, muzica, filme, iar camera web frontala te ajuta sa tii legatura cu cei aflati departe prin apeluri video online folosind Skype sau Yahoo Messenger.
     Datorita carcasei compacte de dimensiuni reduse, tableta incape cu usurinta in orice geanta, servieta, rucsac, fiind o alternativa ultra-portabila a laptopului.
     Tableta are suport 3G iar prin intermediul cablului inclus in pachet poti sa conectezi si un modem extern.
     Are aplicatii preinstalate? Desigur: browser, calculator, calendar, Gmail, player video si audio.
     Nimic nu mai reprezinta o piedica in calea zambetului tau.

     Sunt multe persoane care, din dorinta de manca sanatos sau a tine o dieta personalizata, apeleaza la Cuptorul de paine Zass ZBM 01.


     Cu cele 12 programe de coacere si framantare, cuptorul de paine Zass pune la indemana utilizatorului o gama variata de procedee ce abia asteapta sa fie testate. 
     Iti poti satisface curiozitatea cu o paine cu stafide si nuci avand si 3 optiuni posibile pentru crusta - gradul de rumenire dorit sau culoarea crustei obtinute - deschisa, medie si inchisa, moale, normala, crocanta. 
     Poti prepara aluat (coca) pentru pizza sau placinta sau sa-ti dotezi camara cu delicioase gemuri si marmelade din fructele indragite.
     Corpul masinii este “cool touch” oferind siguranta in timpul coacerii, mai ales in prezenta copiilor.
     Fereastra de vizualizare satisfice curiozitatea de a supraveghea fiecare faza de prepaprare/coacere.
     Functia de mentinere a painii la cald 60 minute, tasta de selectare pentru 2 greutati (750g sau 900g), cuva anti-aderenta detasabila completeaza caracteristicile ce o fac atat de atractiva.
     De un real ajutor, semnalul sonor pentru fructe si alune asigura indica momentul in care trebuie sa adaugati fructele si/sau alunele in aluat, evitand astfel sfaramarea excesiva in timpul ciclului de framantare.
     Manualul de instructiuni cu sectiuni extinse de retete asigura o mai mare creativitate privind posibilele utilizari ale cuptorului de paine Zass.

     Ne-am distrat, am mancat, mai ramane sa dam putina atentie look-ului personal. Ce ziceti de un Aparat de tuns Taurus Ares Titanium?


     Destinat in special pentru executarea tunsorilor barbatesti, acest aparat de tuns ofera un contur drept si accentueaza masculinitatea. Domnii vor fi incantati de multitudinea de accesorii si multiplele posibilitati de utilizare.
     “Aparatul incorporeaza lame acoperite cu titan care asigura cele mai bune rezultate pentru o lunga perioada de timp.”
     Parghia pentru reglarea lungimii de taiere a parului permite schimbarea treptata a lungimii de taiere fara aplicarea distantierelor. Cand maneta este in pozitia sa cea mai inalta, lama inferioara va fi retrasa mult si firele de par ramase vor fi foarte scurte. Deplasand maneta in jos, creste treptat lungimea parului ramas dupa tundere.
     Cele 17 accesorii permit realizarea unor tunsori ingrijite, modele dupa dorinta fiecarui barbat dispus sa incerce si altceva, pentru a iesi din anonimat. Fie ca preferi tunsorile cu volum ce creeaza aspectul de par, sau pe cele perfect aranjate, cu linii bine definite ce dau un aspect rafinat, sigur te vei bucura de: piepteni nr.3-6-9-12, 2 piepteni laterali, 2 cleme, 2 piepteni, foarfece, perie mare, periuta de curatare, ulei de lubrifiere, pelerina de protecție, capac protectie lama si geanta de depozitare ce asigura un transport comod si practic. 

     In materie de cumparaturi gusturile nu se discuta. De aceea va invit sa vizitati www.elanko.ro pentru a descoperi cele mai interesante si utile produse functie de necesitati si dorinte, stil si accesibilitate.

4 comentarii: