marți, 7 octombrie 2014

Sanatate si imunitate de la Himalaya


     Am fost copil, sunt mama si abia astept clipa cand voi deveni si bunica. Nu stiu daca sunt o mama perfecta, dar fac tot ce pot mai bine pentru copilul meu. Imi amintesc finalurile de zi in care mergeam impreuna la culcare, atunci cand ii citeam basmul preferat. Mii de intrebari zilnice, un “de ce?” care parca nu se mai termina niciodata, iar seara se auzea vocea lui copilareasca si nevinovata: “Te iubesc, mami!” si “Esti cea mai buna mamica din lume!”. Cred ca am auzit de sute sau mii de ori aceste cuvinte in special dupa trecerea cu succes prin racelile care apar an de an, cu o regularitate aproape ciclica.
     Dimineata este racoare, spre pranz se incalzeste, iar seara este din nou rece. Nici nu stii cum sa-ti imbraci copiii pentru a fi cat mai putin expusi. Daca ii imbraci prea gros transpira, daca ii imbraci prea subtire le e frig si niciodata nu nimeresti. Oricum ai da-o, tot nu e bine. Mai ales cand copiii sunt si in colectivitate, lucrurile se complica deja: nas infundat, secretii nazale, febra. 
     Ca urmare a izolarii, copiii se simt rau si nefericiti deoarece sunt scosi din rutina vietii lor de zi cu zi. Nu se mai pot bucura de compania prietenilor, de aniversarile colegilor, de vacantele la munte sau la mare, de sarbatorile din cursul anului.
     Parintii devin ingrijorati - cum sa le intareasca imunitatea si sa ii fereasca ca racelile sa recidiveze, doar doar vor scapa cu cat mai putine pe sezon?

     Cum iti poti ajuta copilul sa nu raceasca? Intrucat racelile sunt, prin definitie, infectii virale, antibioticul nu este de niciun folos in tratamentul lor. Remediile sigure sunt cele naturale, din plante medicinale atent prelucrate si utilizate in produse cu efect antiviral, antibacterian si antioxidant. Natura detine secretul, ramane doar ca noi sa fim cat mai aproape de ea. 


     Ador siropurile produse special pentru copii. Nu o data le-am gustat, mai ales atunci cand cel mic nu vroia sa le inghita datorita durerilor si inflamatiilor din gat. Septilin Sirop este unul dintre ele - Intensifica apararea imunitara, Reduce inflamatia si alergia, Asigura o recuperare mai rapida, Previne recurentele.
     Noi l-am folosit atat preventiv cat si ca tratament in:
     • Infectii respiratorii bacteriene
     • Gripa si alte viroze respiratorii
     • Infectii ORL
     • Afectiuni alergice

     Produsele Himalaya inglobeaza in compozitia lor plante si extracte naturale din plante. Ele sunt utilizate ca terapie adjuvanta conceputa conform cu principiile traditionale din Medicina Indiana Ayurveda si confera actiunea terapeutica de care toti avem nevoie indiferent daca suntem copii, tineri, maturi sau batrani.

     Am lasat pentru final vestea cea buna! Putem participa impreuna la un concurs aniversar organizat de:


     Ce aveti voi de facut?
     Lasand un comentariu la articolul meu ma ajutati pe mine, iar voi puteti castiga un voucher de 50 de Euro cu care va puteti cumpara produse de pe http://www.hboutique.ro/.

     Astept cu drag comentariile voastre! Pupici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu