luni, 13 octombrie 2014

Parfumul lui - eterna iubire


     Pe EL l-am intalnit prima data pe terenul de tenis. Inalt, frumos, bun jucator, un partener foarte placut pentru o dupa-amiaza de weekend. Intr-o seara m-a invitat in oras. Atunci am descoperit un barbat cu totul diferit: foarte galant si manierat, avea totusi ceva distinctiv… dar nu stiam ce anume ma atragea ca un magnet. Abia cand mi-am pus capul pe umarul lui am simtit acel parfum, acel vino-ncoa’ care m-a facut sa ma gudur precum pisicuta mea cand vrea sa fie alintata… Era Paco Rabanne Black XS al carui final apoteotic era de patchouli aromatic, lemn de trandafir si chilimbar negru. Era unul dintre acele parfumuri originale cu aroma puternica ce dezvaluie un temperament masculin plin de energie si fermecator. Cu o aroma vibranta, intens lemnoasa, parfumul il transforma pe tanarul care imi era alaturi intr-o reduta ce trebuia urgent asediata.
     Mi-au placut mereu barbatii care vad parfumul ca pe un accesoriu ce defineste o personalitate puternica si care sunt atenti la alegerile pe care le fac astfel incat sa primeasca priviri admirative. Daca femeia intoarce capul, o prietenie se poate transforma intr-o frumoasa poveste de dragoste.
     Odata cu trecerea anilor gusturile LUI s-au mai schimbat si colectia de parfumuri s-a diversificat. Dar eu tanjeam dupa acel miros fermecator care m-a cucerit.
     Parfumul dragostei dintre barbat si femeie inseamna ca dragostea nu are motivatii, nu implica vointa, puterea sau dorintele omenesti obisnuite. Ca orice parfum, isi imprastie mirosul un timp si apoi... dispare daca flacara nu este reaprinsa. La noi nu a fost nevoie de o flacara ci mai curand de o continuare, numita Paco Rabanne Black XS L'Exces.


     Proaspat si exuberant, cu arome de lavanda si lamaie, parfumul isi pune amprenta finala cu o esenta puternica de patchouli si ambra. Simbolizeaza acel curaj de a face si a purta lucruri neobisnuite intr-un ritm vioi, fara pareri de rau. El nu se adreseaza barbatului clasic. Pana si sticla vorbeste chiar daca o face fara cuvinte. In totalitate neagra si decorata cu un pandantiv de craniu, exprima excentricitatea celui ce iubeste acest parfum impunator.

     I se potriveste ca o manusa. Se va contopi cu aroma intensa a parfumului, va straluci mereu in lumina reflectoarelor si in lumina ochilor mei… pentru ca… atractivitatea si senzualitatea barbatului cresc atunci cand el este invaluit in parfum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu