joi, 23 octombrie 2014

Feng Shui acasa cu stickere decorative


     Acasa nu este o simpla casa, este locul in care fiecare isi pune amprenta in decorare pentru a aduce armonia. Obtinerea echilibrului in amenajarea casei se poate obtine cu ajutorul imbinarii corecte a culorilor si utilizarea unor decoratiuni care sa exprime personalitatea celui / celei ce locuieste in acea casa.
     Invita norocul in casa ta! Usa de la intrare si holul sunt spatii prin care patrund energiile in casa. Foloseste obiecte decorative care au un aport energetic pozitiv: un tablou frumos, o planta verde sau o imagine din natura. Daca spatiul este o problema, foloseste stickere decorative pentru pereti. Camera de zi, bucataria, camera copilului si dormitorul pot urma aceeasi linie de redecorare, folosind stickere pentru pereti, pentru a-ti pune in valoare personalitatea in spatiul interior. 
     De ce este eficient sa folosesti stickere pentru pereti? Pentru ca acestea se integreaza perfect in orice decor si pot da impresia de spatiu. Poti adapta rapid interiorul casei la culorile si detaliile de decor specificie fiecarui anotimp, poti acoperi mici imperfectiuni ale peretelui camerei sau, pur si simplu, poti face o redecorare a intregului apartament. Nu ai nevoie de un buget mare, nu ai nevoie de mesteri si nici nu faci mizerie in casa si cu toate acestea peretii vor capata o noua viata. E mai usor sa lipesti stickere decorative pe pereti decat sa zugravesti! Flexibile si versatile, ele pot fi adaptate gusturilor oricarui client, dar si dimensiunilor si culorilor oricarei incaperi, fiind astfel o solutie practica pentru decorarea spatiului.


     Modele florale, peisaje, fluturi, pisici, modele geometrice,


pentru pasionatii de muzica sau  


inspirate din lumea cu povesti si personaje fantastice pentru decorarea camerei copiilor, sunt doar cateva exemple pe care le poti gasi si la promotii. Foloseste pete de culoare pe unul dintre peretii dormitorului tau sau al camerei de zi sau pe obiectele decorative pe care le ai prin casa. Nu iti fie teama sa folosesti culori puternice precum portocaliu, verde, galben sau rosu. Te vor energiza si vor oferi un plus de luminozitate spatiului tau personal.



     Vezi vreo diferenta intre cele doua poze? Da, este acelasi sticker perete in doua variante coloristice. Este modelul pe care il voi comanda si pe care m-am jucat putin. Poti si tu sa-ti personalizezi fiecare sticker in culorile care te reprezinta folosind simulatorul pentru culoarea de fundal si culoarea stickerului. Rapid, eficient si distractiv!
     Fii creativ si inovator cu stickerele decorative lasand impresia unor picturi aplicate peretilor sau oricaror suprafete pe care doresti sa le decorezi. Le poti aplica pe perete, sticla, lemn, oglinda, geam, masina, laptop, etc. Le poti utiliza pentru redecorarea casei, birourilor, spatiilor comerciale, saloanelor de infrumusetare sau centrelor spa. Este atat de usor sa creezi o atmosfera deosebita si un cadru intim si relaxant!

     Ce sunt stickerele si cum se aplica ele?
     Stickerul este un autocolant special pentru perete, respectiv pentru masina, decupat dupa un anumit model. Este necesara o curatare de praf a suprafetei pe care urmeaza sa fie aplicat stickerul. Stickerele pot fi lipite pe orice suprafata atat timp cat este neteda (perete, sticla, lemn, mobila, oglinda, pe usa, metal sau plastic). Materialele din care sunt realizate stickerele pentru perete sunt marca Oracal - import din Germania. Gama 638 este speciala pentru perete si nu afecteaza vopseaua ori suprafata pe care sunt aplicate. Instructiunile detaliate pentru aplicarea stickerelor le vei primi odata cu produsele comandate.
     Din 2007 primul magazin de stickere decorative din Romania activeaza fara intrerupere in mediul online onorand comenzile in 48 de ore.

     Mai ai dubii? Nu te-ai hotarat inca? Cauta marturiile clientilor ce au beneficiat de serviciile acestui magazin de stickere, poate ele te vor convinge!

2 comentarii:

  1. Am folosit mai demult afise pe perete si pot sa zic ca dupa ce le-am dat jos a trebuit sa dau o mana de var pentru ca pur si simplu restul peretelui era mai galben decat zonele ce au fost acoperite :-) Dar na, asta e riscul. In schimb sunt foarte utile pentru cei care doresc sa-si personalizeze camera dupa propria imaginatie. Iar daca te razgandesti, le schimbi foarte usor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cativa ani tot le tinem pe pereti si chiar daca nu ar fi stickerele tot ar trebui sa zugravim. Eu stau la bloc - sa vezi cum se afuma peretii.....

      Ștergere