duminică, 21 septembrie 2014

Imperator - combina hainele cu stil


     La inceputul fiecarui sezon, modelele defileaza pe podium prezentand moda pentru diverse stiluri. Astfel avem ocazia sa gasim o multime de lucruri care sa ni se potriveasca, sa ne reprezinte. Stilul inseamna personalitate, forta si atitudine. Dintr-o linie de moda trebuie ales esentialul si adaptat conform siluetei, varstei, ocaziilor si aspiratiilor fiecaruia.
     Pentru barbati regulile sunt simple pentru o tinuta eleganta: cureaua pantalonilor asortata cu pantofii, butoni la camasa, cravata sau papion functie de eveniment, iar ca accesorii un ceas de mana elegant. Pentru tinuta “streetwear” lucrurile se complica putin, aici intervine stilul fiecarui barbat. Daca poate sa-si aleaga singur hainele care i se potrivesc in functie de personalitate este perfect, daca nu, apeleaza la iubita, mama sau sotie si la Imperator pentru cateva sfaturi in plus.
     Asa am ajuns eu sa-mi dau cu parerea in alegerea unor haine pe care sotul meu si le dorea foarte mult dar nu stia daca se asorteaza intre ele si daca se potrivesc varstei si temperamentului. Din garderoba lui de toamna, niciodata nu i-au lipsit jeansii, pantofii sport, bluzele cu maneca lunga si o geaca sport.

 

     Am ales intai jeansii si pornind de la ei am continuat cu o bluza cu maneca lunga LRG in culori calde, placute. Stilul baroque al bluzei imi aminteste de compozitii complexe cu personaje multiple, crearea dramatismului interior dar si a unei anumite "indrazneli" de a iesi din tipare, trasaturi care ies la iveala destul de des in comportamentul sotului meu. Ochii unei persoane percep in primul rand culorile. Daca nu sunt combinate cum trebuie, ele socheaza intr-un mod mai putin placut.

 

     Pantofii sport trebuie sa fie comozi exact ca cei Jordan, sa se asorteze cu bluza si cu ciorapii. Culorile pastel sunt preferatele sotului meu, asa ca pana acum sunt pe drumul cel bun. Psihologii de la Universitatea din Kansas au realizat un studiu conform caruia se demonstreaza ca pantofii dezvaluie multe lucruri despre personalitatea celui care ii poarte. In 90% din cazuri trasaturile unei persoane sunt tradate de pantofii acesteia, pantofii comozi fiind asociati cu oamenii placuti, simpatici, comunicativi, foarte sociabili. I se potrivesc perfect!

 

     Pentru un plus de culoare si pentru o idee de aranjament coloristic putin diferit fata de ce stiu ca poarta de obicei, am ales pentru completarea outfit-ului geaca Crooks & Castles, un model foarte atragator din punctul meu de vedere. Si, pentru ca tot conform unui studiu majoritatea femeilor considera ochelarii de soare un accesoriu sexy pe care barbatii il pot purta, nu puteau sa lipseasca ochelarii Crooks & Castles.

     Acum, trecand in revista alegerile mele, ma gandesc ca ma voi indragosti a doua ora de el daca il voi vedea imbracat asa. Sper sa nu-l rapeasca cineva inainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu